Al su uredno držali cijene pumpadžije dok je gorivo bilo na najnižem nivou, prvi dan kad je skočilo - odmah cijene digli gore.
Petro banda u BiH nikom ne odgovara i sama reguliše cijene
Moderator/ica: insider
Al su uredno držali cijene pumpadžije dok je gorivo bilo na najnižem nivou, prvi dan kad je skočilo - odmah cijene digli gore.

Stoji da se vratio, a da je u 23:55 trebao ponovo poletiti, ali nema podataka da je poletio.alan_kardec je napisao/la: ↑10 jul 2026, 00:52Pošto nisam baš vješt u tome, može li neko ko je malo bolje upućen da izgugla šta se dešava sa Ryanair-ovim letom iz Soluna za Sarajevo koji je poletio ili trebao da poleti za Sarajevo sinoć oko 22 sata. negdje sam dobio informacije da je let otkazan za sutra, a negdje da je avion poletio i da se iznad Makedonije okrenuo i vratio nazad za Solun...

Radim sad projekt za jedan data centar u teksasu. 85% je obnovljiva energija, sto je cudno jer je teksas.
kolega mi u austriji radi na projektu data centar za google, 28 hektara zemljista...multimilionski projekat. godinu dana i jos nisu temelje napravili, samo kopaju i zasipaju.
može im se, to su dobili u dejtonu, to i srebrenicu
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/prav ... /260710108alan_kardec je napisao/la: ↑10 jul 2026, 00:52Pošto nisam baš vješt u tome, može li neko ko je malo bolje upućen da izgugla šta se dešava sa Ryanair-ovim letom iz Soluna za Sarajevo koji je poletio ili trebao da poleti za Sarajevo sinoć oko 22 sata. negdje sam dobio informacije da je let otkazan za sutra, a negdje da je avion poletio i da se iznad Makedonije okrenuo i vratio nazad za Solun...