FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U prodaji sezonske za jug?
Kakvi debili obitavaju u klubu, dobro smo i dovde dogurali.
Kakvi debili obitavaju u klubu, dobro smo i dovde dogurali.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Samo vlado jagodic dolazi u obzir, u trenutnoj situaciji najrealnija i najbolja opcija.
-
perodeformero
- Kontakt:
Kakva pomoć i kakve pare, sve je ovo buranija da neko tamo utefteri da ti je kobajagi nešto dao
J*** li ti sunce na kakve smo grane spali.Pu majku vam J*** u pola picke..Tacno su ljudi upravu, SADAKA Klub smo postali.Sta ocekivati dalje ? Broj da nam Pomozi.ba otvori ?
-
Hansestadt
- Kontakt:
Vrijeme je da Ado Gegaj opet zapjeva
-
perodeformero
- Kontakt:
Nedo Turković isti onaj Sadamov ministar što je govorio kako je sve u redu, nema mjesta panici dok se sve oko njega raspada
u usta ga ona zvaljava... Davno **** trebalo i s tribina otjeratiperodeformero je napisao/la: ↑10 jul 2026, 16:59Nedo Turković isti onaj Sadamov ministar što je govorio kako je sve u redu, nema mjesta panici dok se sve oko njega raspada
Koliko nam treba da preživimo, izborna ne godina, kad se mogu državnim parama gurati Zrinjski, Velež, Borac, Sloga što ne bi mogli i mi
Prije ili kasnije moramo naci investitora/strateskog partnera ako hocemo da budemo ko kurentni.AhmedNurudin je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:46Mi smo brate nažalost dušu prodali one večeri kada je on izglasan za strateškog partnera. Godinama nam je parola i geslo bilo "NIKOM TE NE DAMO" i ponosili smo se njome ali tada smo na neviđeno pristali i zaista postali onakvi kakvi nikada u historiji nismo bili. Sve je ovo posljedica. Misliš da sam ja sretan što uzimamo novac zna se od koga i da ljudi smatraju da sam nečiji plaćenik što to opravdavam ali ja drugo rješenje stvarno ne vidim. Dugovi se gomilaju a prihoda ni na mapi ili jako malo...Meni je Željezničar na prvom mjestu da preživimo i sačuvamo imovinu a sve ostalo je manje važno...bhsport je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:35I prodati dusu djavolima.... Sve ono sto nikad u istoriji nismo bili.AhmedNurudin je napisao/la: ↑10 jul 2026, 14:20
Bolje je dugovati 126.000KM u bezizlaznoj situaciji u kakvoj smo, nego 4 miliona + 600 hiljada pozajmice +100-200 hiljada što nije prikazano kroz papire, za ništa, nikakv plan, program i projekat. Hvala Bogu 4 miliona kredita smo izbjegli, ali ovo ostalo vođa krda potražuje tako da smanjite doživljaj sa kritikovanjem. Klub mora naći sve načine da pokuša ostati postojan.
Da je bilo mozga u klubu da od Jaberovih para sredi poslovne prostore na istoku ali jok, deseto ljeto zjape prazni.
Svako svoj interes gleda a sada imamo i Saninovu struju u klubu preko ovog sto ga je predlozio u upravni odbor.
Dusu djavolu smo prodali kad smo prve pare od saveza uzeli a pravu priliku smo propustili nakon miliona od Dzeke, Bajica, Amira, Kvesica, Memije i druge djece koje je Mirvic sa temua iz Rajolvca spickao ni na sta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kako se samo ofiramo mene stid da nas politicari prozivaju za nerad
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Jel sta uspio odbor za hitnost? Koliko su uspjeli stvari zavrsiti?
Gdje je taj trener sto ovdje pojedinci insjaderi govore ili vam je neko iz kluba pogresan info dao?
Evo nam Magode i Uka na Grbavici i onda cemo se opet buniti na njegove statuse
Samo sebi ukopamo
Gdje je taj trener sto ovdje pojedinci insjaderi govore ili vam je neko iz kluba pogresan info dao?
Evo nam Magode i Uka na Grbavici i onda cemo se opet buniti na njegove statuse
Samo sebi ukopamo
Jos samo fali da budemo na Hayatu u emisiji Ispuni mi zelju.A i nekako se slaze zelju za Zelju.Hajmo Hilmo broj donacija sadaka poguraj nas Hilmo.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Meni je ovo super što su Magoda, Uk i ovaj treći došli na stadion. Pa logično da će pomoći klubu, isto kao što RS pomaže izdašno Borcu, Nermin Veležu, svi Saraj'vu i tako dalje. Ono pisanje Magodino je bilo kiks, sad se izvuk'o.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa šta Želji znači ova pomoć, šta i da ti sad 3 miliona u kešu uplate to bi ti taman toliko produžilo agoniju, poslije toga opet helpLokomotifa je napisao/la: ↑10 jul 2026, 17:42Meni je ovo super što su Magoda, Uk i ovaj treći došli na stadion. Pa logično da će pomoći klubu, isto kao što RS pomaže izdašno Borcu, Nermin Veležu, svi Saraj'vu i tako dalje. Ono pisanje Magodino je bilo kiks, sad se izvuk'o.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ne treba marke dati, lahko je u Upravi sjediti i moljakati majku im poganu J***, samo neke sadake da iznude. Hoće li ikad raditi kako Allah zapovjeda da izgrade nešto sami, samo moljakaju ko kakve ****. Bolje ugasiti klub nego se brukati i prositi.Lokomotifa je napisao/la: ↑10 jul 2026, 17:42Meni je ovo super što su Magoda, Uk i ovaj treći došli na stadion. Pa logično da će pomoći klubu, isto kao što RS pomaže izdašno Borcu, Nermin Veležu, svi Saraj'vu i tako dalje. Ono pisanje Magodino je bilo kiks, sad se izvuk'o.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Džaba objašnjavati retardu Admiru. Treba njemu tužbu zaažditi, njegova nemjera je očita bila da na zavali što više. Lik ke pitar ljudi moji kako to ne kontate, bolesni pitar koji htio da nas ugasi totalno.AhmedNurudin je napisao/la: ↑10 jul 2026, 14:20Bolje je dugovati 126.000KM u bezizlaznoj situaciji u kakvoj smo, nego 4 miliona + 600 hiljada pozajmice +100-200 hiljada što nije prikazano kroz papire, za ništa, nikakv plan, program i projekat. Hvala Bogu 4 miliona kredita smo izbjegli, ali ovo ostalo vođa krda potražuje tako da smanjite doživljaj sa kritikovanjem. Klub mora naći sve načine da pokuša ostati postojan.Admir74 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 13:55Bolje Savezu, Banja Luci i Mostaru dugovati nego našem. Pa ja.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 13:50Evo savez nam je dao 126.000KM kakva je kamata ovdje? Kome bodove ili sta vec?
Rade u tisiniELDIABLO20 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 17:19Jel sta uspio odbor za hitnost? Koliko su uspjeli stvari zavrsiti?
Evo nam Magode i Uka na Grbavici i onda cemo se opet buniti na njegove statuse![]()
Samo sebi ukopamo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
perodeformero je napisao/la: ↑10 jul 2026, 16:59Nedo Turković isti onaj Sadamov ministar što je govorio kako je sve u redu, nema mjesta panici dok se sve oko njega raspada

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 27 gostiju.