Haris Tabaković
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Beduin
- Kontakt:
Re: Haris Tabaković
Ma naravno da ne mora znaciti da ce se nadavati golova, a nejveci problem je sto zavisi od lopti u 16m. Njegovo dovodjenje ce imati smisla za Salzburg ako se pojacaju i na krilnim pozicijama i budu vise igrali u 16m.
Ali Hare je dovoljno iskusan golgeter i igrat ce protiv znatno slabijih odbrana, nego sto je to u BL pa bi trebao dobaciti do 15ak golova u najmanju ruku.
Ali Hare je dovoljno iskusan golgeter i igrat ce protiv znatno slabijih odbrana, nego sto je to u BL pa bi trebao dobaciti do 15ak golova u najmanju ruku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Previse rejtas farmersku ligu, za napadaca je najbitnije da zabija zbog samopouzdanja, kad si igrac ne razmisljas puno kao navijac o tezini lige i protivnika, svima je bitno samo da igraju. Austrijska liga jeste slabija od Bundeslige, ali je sasvim dovoljno kvalitetna da ima tu igraca pored kojih nece lako davati golove, tako da ce on biti u itekako kompetitivnoj formi kad dodje da igra za repku. Samo Boze zdravlja.hurem je napisao/la: ↑08 jul 2026, 11:41Ako pričamo o našoj reprezentaciji to ne može biti bolje.
Nema razlike izmedju Mainza, Werdera ili Borusije M., a bilo mu je odlično u posljednjoj sezoni u Borusiji.
Bolje da zabije opet 13 golova u njemackoj Bundesligi nego 31 u austrijskoj Bundesligi - govorim pod pretpostavkom da bi igrao redovno.
Kvalitet liga je neuporediv.
Ali kao sto sam već pisao, razumijem odluku da ode u Salzburg, kao sto razumijem i odluku da ga Salzburg dovede.
Po meni odlican transfer.
Sretno Hare!
Hare će naredne sezone zabiti vise golova nego svi naši napadači zajedno.
Danas potpisuje.
Sretno Hariii
Sretno Hariii
Dobar si ako mislis da je nesto Gladbah, Strasbourg, Fiorentina i slicni klubovi jaci od Salzburga. To sto su prosle sezone, a i one ranije bili haos ne znaci da su los tim. Ne sumnjam da ce ove sezone pojacat se i da ce lagano uzet titulu.
Igrat ce u Evropa ligi, a i dolazak Hareta dovoljno govore da mjenjaju malo filozofiju ekipe. Shvatili su da ne mozes igrat s 22 mlada igraca, da moras imat bar 4,5 iskusnijih.
Vakat je da Hare počne vuč repku više. Nek se odsad on nadaje golova pored Demira.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Bila ponuda novog bundesligasa
Ako je tako onda top. Nama je najbitnije da on igra redovno i da zabija. 6 mil je 6 mil i sa tim se obezbjedio vjerovatno za zivota. Bilo bi zanimljivo pogledati ali mislim da je to najveci ugovor u Austriji bar sto se tice fudbala. Ipak je to ugovor u rangu top 5 ekipa u Bundesligi.
Hvala drug
- Goalgetter
- Kontakt:
Top transfer. Cestitke zmaju!
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
E cuj top transfer iz bundes lige u astrijsku hahah..
Sretno Hare ali nisam nesto za ovo
Ide Fanaticu maksuz novi dres Salzburga od Hareta 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zašto nije. Igra Evropu, bori se ta titule, igra u ekipi koja napada pa moze se nazabijati golova, igra u ekipi koja ima infrastrukturu, trenere i način rada na nivou najboljih klubova bundes lige i na sve to dobija vise love i živi u državi u kojem se priča njegov maternji jezik i živi kultura u kojoj je odrastaoGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 jul 2026, 10:35E cuj top transfer iz bundes lige u astrijsku hahah..
Vi izgleda zaboravljate da on ima 32 godine pa očekujete da njegova karijera ide još nekom uzlaznom putanjom. Odlično je prošao, liga u kojoj može nastaviti da daje golove što je za nas najvažnije a dovoljno mu vjeruju da su mu i pored godina dali finu platu i dug ugovor. Mi svakako na njega računamo još ovaj ciklus kvalifikacija za europsko prvenstvo i da odigra tamo ako odemo i gotova priča. Još kad bi nam se posrećilo da oni dovedu i Mahmića pa da ga hrani loptama i da se izgradi saradnja koja bi se mogla prenijeti na reprezentaciju to bi bio vrh.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Uz sve to imao je povrede oba koljena. Prije 5-6 godina je pokidao krizne ligamente. Onaj ko nudi ugovore misli na sve. Tako da su iz Bundeslige vecinom bili ugovori na godinu. Bila je i jedna egzoticna zemlja al to je odbijeno odmah.
Salzburg je iskoristio to i ponudio dobar ugovor o tako ga privukao. Sve u svemu aBd da ga povrede zaobidju.
A u reprezentaciji ce i Dzeko ostati za operaciju Euro 28 tako da vidjet cemo u kojem omjeru i kako ce biti podijeljene minute s obzirom da u spicu imamo prilican izbor a vrlo lako je moguce da igramo i sa jednim spicem.
Salzburg je iskoristio to i ponudio dobar ugovor o tako ga privukao. Sve u svemu aBd da ga povrede zaobidju.
A u reprezentaciji ce i Dzeko ostati za operaciju Euro 28 tako da vidjet cemo u kojem omjeru i kako ce biti podijeljene minute s obzirom da u spicu imamo prilican izbor a vrlo lako je moguce da igramo i sa jednim spicem.
Bravo, ljudi misle da ce uskoro u Dortmund.StevieG8 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 13:29Vi izgleda zaboravljate da on ima 32 godine pa očekujete da njegova karijera ide još nekom uzlaznom putanjom. Odlično je prošao, liga u kojoj može nastaviti da daje golove što je za nas najvažnije a dovoljno mu vjeruju da su mu i pored godina dali finu platu i dug ugovor. Mi svakako na njega računamo još ovaj ciklus kvalifikacija za europsko prvenstvo i da odigra tamo ako odemo i gotova priča. Još kad bi nam se posrećilo da oni dovedu i Mahmića pa da ga hrani loptama i da se izgradi saradnja koja bi se mogla prenijeti na reprezentaciju to bi bio vrh.
Top transfer gdje moze biti u golgeterskoj formi.
Nadam se da ce za LN i kvalifikacije biti nas prvi napadac.