Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: Grand Slam
sinner ne izgleda pretjerano dobro, ali bez obzira na to mislim da opet ide laganini 3:0
- Shategabri
- Kontakt:
Više se potrošio Nole, Sinner je veliki favorit, al to Noleta nije spriječilo na AO da ga naklepa.
Koševo Zapad
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Valjda je Sinner izvukao pouke od toga meča iz Australije
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Kako stvari stoje Zverev i ovaj sto je naseg Damira pobjedio lagano prolaze u 1/2.
Zverev nakon sto je prvi put stigao da 1/4 W sad odmah i u 1/2 , a otvorilo mu se da lagano se useta i u novo finala GS.
Nakon 8 uzastopnih poraza od Fritza danas lakse od ocekivanog ga pomete.
Zverev nakon sto je prvi put stigao da 1/4 W sad odmah i u 1/2 , a otvorilo mu se da lagano se useta i u novo finala GS.
Nakon 8 uzastopnih poraza od Fritza danas lakse od ocekivanog ga pomete.
Zveki ovo osvaja svakako. Fantasticno igra.
Ma ok ima samopouzdanja sad jer je skinuo taj teret sa sebe osvajamjem Roland Garosa, ali da li ima igru na travi za Sinnera ili Novaka tesko. Prvi put je do 1/4 W stigao , a evo sad odmah i 1/2 , a vjerovatno i finale. Kako god Sinner/Novak vs Zverev imacemo dobro jedno 1/2 ovo prvo i finale.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Mogao bi Zvereva ovo uzeti, napunio se samopouzdanjem osvajanjem RGa. Sad je on najopasniji
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Maroon1946
- Kontakt:
Forza Jannickkkk 

-
Helemnejse
- Kontakt:
Hoce li prevarant neku povredu imati, pa izvuci kristale
Bravo Jannik!
Sta mu radi lik svaki put kad se sastanu, neverovatno. Noklo sebi kvari status, najveci sigurno da nije, sad vec slab % osvojenih slemova u poredjenju sa odigranim. Mislim da ce finale biti zanimljivije, danas oba SF jednosmerna ulica. 
Ni promil sanse Novak danas imao nije. Jannik od prvog da zadnjeg poena na maksimumu.
Vjerovatno i najbolje moguce finale. Iako zvuci brutalno da zadmjih 9 meceva Jannik je dobio protiv Zvereva isto tako je bilo i sa Fritzom pq je Zverev lagano dobio. Mislim da je Zverev tako sad rasterecn da igra jednostavno najbolji svoj moguci tenis.
Sve u svemu vjerujm u dobro finale.
Vjerovatno i najbolje moguce finale. Iako zvuci brutalno da zadmjih 9 meceva Jannik je dobio protiv Zvereva isto tako je bilo i sa Fritzom pq je Zverev lagano dobio. Mislim da je Zverev tako sad rasterecn da igra jednostavno najbolji svoj moguci tenis.
Sve u svemu vjerujm u dobro finale.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Dopingasi igrali, dobio mladji
Zverev je ušao baš agresivno u meč, pravi pristup. Ostaje pitanje šta će biti kada bude gutavo i hoće li ući u svoj pasivni mode.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Kako ruzan snimak kad kameru spuste na nivo igraca i to iza ledja, ne vidi se gdje loptica ide.
- JayCatwright
- Kontakt:
Zverev top danas
Kakav TB
Kakav TB
Ide Zveeeeki. Uzet ce ga.
Samo sam čekao trenutak kada će se ugasiti.
Ako je probio mentalnu blokadu, potencijalno dobismo novi big 3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.