FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ama ljudi rekao je Zekić još prije 20 dana kakva nas utakmica oćekuje i čovjek je pogodio sve. Išao je na tu opciju sa igračima koji su već tu i koji se poznaju na isti fazon kao protiv Krajove, međutim ovi irvasi su ga pročitali, u drugom poluvremenu je malo promjenio i to se odma osjetilo na igri, apsolutna dominacija i nismo dopustili ništa da nam naprave.
Od pojedinaca najslabiji je bio Gojković, to je i Zekić vidio zato ga je i zamjenio. Cimirota je zmjenio vjerovatno što je ovaj tražio zamjenu jer na presu Zekić reće da je u prvom poluvremenu pretrćao 7 kilometara.
Druga utakmica će biti totalno drugaćija, očekujem Meitea umjesto Gojkovića da igra zajedno sa Cimirotom i u napadu Agekuma umjesto Keremeha.
Od pojedinaca najslabiji je bio Gojković, to je i Zekić vidio zato ga je i zamjenio. Cimirota je zmjenio vjerovatno što je ovaj tražio zamjenu jer na presu Zekić reće da je u prvom poluvremenu pretrćao 7 kilometara.
Druga utakmica će biti totalno drugaćija, očekujem Meitea umjesto Gojkovića da igra zajedno sa Cimirotom i u napadu Agekuma umjesto Keremeha.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Znao je naravno jer zna čovjek šta znači tempirati formu za ligu. To samo ne razumiju ljudi koji ne prste fudbal. Španija remizira sa Cape Verdeom na početku, Saudijska Arabija dobije Argentinu i to je sve zbog tempiranja forme. Nećeš pripremiti ekipu da izgore u dvije utakmice i onda kasnije kurko. Mi smo svježi iz priprema, fali dosta svježine i to će još nadoći kako vrijeme ide. Tri sedmice nisu dug period, kako za fizičku, tako i za taktičku pripremu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 jul 2026, 23:34Ama ljudi rekao je Zekić još prije 20 dana kakva nas utakmica oćekuje i čovjek je pogodio sve. Išao je na tu opciju sa igračima koji su već tu i koji se poznaju na isti fazon kao protiv Krajove, međutim ovi irvasi su ga pročitali, u drugom poluvremenu je malo promjenio i to se odma osjetilo na igri, apsolutna dominacija i nismo dopustili ništa da nam naprave.
Zekic 
Nalic
Nalic
Od Finske, pa nadalje, igrati isključivo 4-2-3-1. Banić, Hujber, Mardoza, Gojkovic, Kupresak, Cimirot, Elezi, Ljajic, Kyeremeh (Danac), Mikic i Barisic. Ovako bi ja počeo protiv Finaca.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
11. kolo Wwin Lige se igra 24. Oktobra, ne znam jel treba šta dodati!!!
Doktor za retardaciju.
Tako je, samo Elezija spustit na CMF da nas jebbbu svi redom u sredini. Kuprešak na beku, raj za oči, ali protivničke navijače.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Rano je jos za ocjene al cinim se da se pogrijesilo u procjeni Gojkovic/ Bralic.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Normalno da se pogriješilo.Jedan bio standardan i u formi,drugi kad god bi dobio šansu bio tanak.bordobijeli je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:28Rano je jos za ocjene al cinim se da se pogrijesilo u procjeni Gojkovic/ Bralic.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Gojković je neopravdano izostavljen kod Marija. Nije odigrao utakmicu takmičarsku odavno, a i nema smisla ga pljuvati zbog jedne greške. Drugo, nezamislivo mi je da nema VAR-a jer bi ono bilo poništeno.SamoTi4000 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:52Normalno da se pogriješilo.Jedan bio standardan i u formi,drugi kad god bi dobio šansu bio tanak.bordobijeli je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:28Rano je jos za ocjene al cinim se da se pogrijesilo u procjeni Gojkovic/ Bralic.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Kao prvo niko ga ne pljuje nego se najnormalnije konstatuje da je loš.GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:55Gojković je neopravdano izostavljen kod Marija. Nije odigrao utakmicu takmičarsku odavno, a i nema smisla ga pljuvati zbog jedne greške. Drugo, nezamislivo mi je da nema VAR-a jer bi ono bilo poništeno.SamoTi4000 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:52Normalno da se pogriješilo.Jedan bio standardan i u formi,drugi kad god bi dobio šansu bio tanak.bordobijeli je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:28Rano je jos za ocjene al cinim se da se pogrijesilo u procjeni Gojkovic/ Bralic.
I ne bih se složio da nije odigrao utakmicu odavno,igrao je kod Marija,nije igrao zadnjih mjesec dana,a to nije odavno.
Gojković kad je bio u najboljoj formi bio je spor,a sada je prespor.
Ja se smijem kladiti da neće dugo proći prije nego što će ga Ivanišević izbaciti iz ekipe.
Ne znam da li je neko ovdje pisao, vidim Magoda na onom Podcastu govori kako je sjedio sa Namom i da mu je ovaj rekao da idemo na titulu, to znaci da je Nam definitivno u klubu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Čuj nije igrao zadnjih mjesec dana, to je mali period jel?SamoTi4000 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 10:06Kao prvo niko ga ne pljuje nego se najnormalnije konstatuje da je loš.GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:55Gojković je neopravdano izostavljen kod Marija. Nije odigrao utakmicu takmičarsku odavno, a i nema smisla ga pljuvati zbog jedne greške. Drugo, nezamislivo mi je da nema VAR-a jer bi ono bilo poništeno.SamoTi4000 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:52
Normalno da se pogriješilo.Jedan bio standardan i u formi,drugi kad god bi dobio šansu bio tanak.
I ne bih se složio da nije odigrao utakmicu odavno,igrao je kod Marija,nije igrao zadnjih mjesec dana,a to nije odavno.
Gojković kad je bio u najboljoj formi bio je spor,a sada je prespor.
Ja se smijem kladiti da neće dugo proći prije nego što će ga Ivanišević izbaciti iz ekipe.
Igrač kad je na klupi 2-3 utakmice, osjeti se, a kamoli mjesec dana. Bralić je isti takav, ništa bolji.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Gojkovic moze biti koristan kad igramo niski blok i kad treba skok da odbranis prekide . Ne znam koliko je dobra opcija kad igramo s tri nazad i visoko izadjemo on tesko brani sirok prostor jednostavno spor je.GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:55Gojković je neopravdano izostavljen kod Marija. Nije odigrao utakmicu takmičarsku odavno, a i nema smisla ga pljuvati zbog jedne greške. Drugo, nezamislivo mi je da nema VAR-a jer bi ono bilo poništeno.SamoTi4000 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:52Normalno da se pogriješilo.Jedan bio standardan i u formi,drugi kad god bi dobio šansu bio tanak.bordobijeli je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:28Rano je jos za ocjene al cinim se da se pogrijesilo u procjeni Gojkovic/ Bralic.
Upravo to. Dok se malo vrati vjerujem da ce opet biti top.GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:55Gojković je neopravdano izostavljen kod Marija. Nije odigrao utakmicu takmičarsku odavno, a i nema smisla ga pljuvati zbog jedne greške. Drugo, nezamislivo mi je da nema VAR-a jer bi ono bilo poništeno.SamoTi4000 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:52Normalno da se pogriješilo.Jedan bio standardan i u formi,drugi kad god bi dobio šansu bio tanak.bordobijeli je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:28Rano je jos za ocjene al cinim se da se pogrijesilo u procjeni Gojkovic/ Bralic.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Plus Bralicu jedna od većih kvaliteta igra nogom, a za ovu formaciju je to vrlo važno. Al tako je kako je, dokazan kvalitet ima i Gojković pa se nadam da će se dozvat.bordobijeli je napisao/la: ↑11 jul 2026, 10:16Gojkovic moze biti koristan kad igramo niski blok i kad treba skok da odbranis prekide . Ne znam koliko je dobra opcija kad igramo s tri nazad i visoko izadjemo on tesko brani sirok prostor jednostavno spor je.GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:55Gojković je neopravdano izostavljen kod Marija. Nije odigrao utakmicu takmičarsku odavno, a i nema smisla ga pljuvati zbog jedne greške. Drugo, nezamislivo mi je da nema VAR-a jer bi ono bilo poništeno.SamoTi4000 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:52
Normalno da se pogriješilo.Jedan bio standardan i u formi,drugi kad god bi dobio šansu bio tanak.
Tesko ce se Gojkovic vratiti poslije one povrede, pogotovu ako uzmemo u obzir njegove godine...
Meni je jos uvijek pred ocima Pidrina povreda i koliko je samo vremenski proslo, dok nije poceo liciti na sebe...
Ako Zekic planira igrati sa 4 pozadi onda donekle mozemo racunati na Renata, ako planira sa 3, onda igrati sa Gojkovicem je cisto samoubistvo...
Meni je jos uvijek pred ocima Pidrina povreda i koliko je samo vremenski proslo, dok nije poceo liciti na sebe...
Ako Zekic planira igrati sa 4 pozadi onda donekle mozemo racunati na Renata, ako planira sa 3, onda igrati sa Gojkovicem je cisto samoubistvo...
Mamić
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Može li 4-3-3?
Na papiru Cimirot Ljajic Elezi izgleda top. Stvarnost je da kad god su igrali zajedno na terenu, mi smo bili ko razbijena vojska.
Nikad poraz, samo lekcija.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma hoće, biće to dobro. Naravno da je spor, momak haman dva metra. Rekoh da zaostaje za ritomom jer ga je Mario iz nekog razloga sklonio, a bilo dogovoreno da se mijenjaju on i Bralić jer će se šansa dati mladima do kraja sezone. Mario bio pametan i skloni ga. Sreća pa Zekić dođe, inače bi Renato otišao. Da je bolji Bralić, ostavio bi ga Zekić umjesto njega, pogotovo jer Bralića zna iz Osijeka.James1987 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 10:24Upravo to. Dok se malo vrati vjerujem da ce opet biti top.GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:55Gojković je neopravdano izostavljen kod Marija. Nije odigrao utakmicu takmičarsku odavno, a i nema smisla ga pljuvati zbog jedne greške. Drugo, nezamislivo mi je da nema VAR-a jer bi ono bilo poništeno.SamoTi4000 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 09:52
Bralić je isto spor i znao je imati amaterskih grešaka, od dodavanja do ispadanja. Bralić je u Rumuniji izgledao kao junior, pa kad je ušao u ritam bilo je to bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.
.png)