Eman Košpo
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Eman Košpo
Betis u ovom trenutku mislim, da je prevelik zalogaj za njega i ne bi igrao tamo puno.
Ako je istina za Sassuolo top! Pod uslovom, da igra i da ozbiljno racunaju na njega.
U suprotnom nek potpise u Svici za Young Boys, Zurich, Basel i proba dostici nivo koji su mu predvidjali.
Ako je istina za Sassuolo top! Pod uslovom, da igra i da ozbiljno racunaju na njega.
U suprotnom nek potpise u Svici za Young Boys, Zurich, Basel i proba dostici nivo koji su mu predvidjali.
On mora biti standardan i odigrati cijelu sezonu na seniorskom nivou, vrijeme mu je. Da li to bio sassuolo ili kao sto kolega kaze neki klub u svicarskoj neka vidi, ali najvaznije je da skuplja minute i da igra, bolje da u manjoj ligi bude standardan nego da opet presjedi cijelu sezonu na klupi u serie a. Mladim igracima treba praksa i samo praksa
Sassuolo je stabilan klub Serie A, teško da bi Košpo tamo igrao neku ulogu bez minute seniorskog fudbala.
Nastavlja se sinikiranje Firence ili se radi na transferu.
Danas ga uopce nije bilo u sastavu za prijateljsku od 32....
Danas ga uopce nije bilo u sastavu za prijateljsku od 32....
Belgija, Nizozemska. Bilo bi lijepo da ode u neku od ove dvije države, svaka Liga petice bez igračkog iskustva je opasan korak.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, soxx i 35 gostiju.