Nije Musiala dominirao? Nisam to napisao, govorio sam za ove sto su igrali u Salzburgu, pa su poslje otisli u vece klubove. Salzburg je super klub za mladica kao Kerim, ali jedna sezona dobra ne znaci odma da moze igrati u Arsenalu. Ne kazem ja da je Kerim neki anti talenat, samo ne razumijem kako mozes reci da je Kerim bolji od Musiale u isti godinama? Al dobro, svak ima svoje misljenje. Ja mislim ako imas 17 godina i dobijas minute u Bayernu, koliko god minuta da je, jer si bukvalno djete, da si onda bas super talenat. Kerim jest talenat, ogroman talenat za repku kao nasu, ali momak nije taj nivou da bi mogao minute dobiti u jednom Arsenalu, Bayern itd, gdje Musiala jest dobio, sad boze moj, mozda Kerim ima bolju karijeru od Musiale na kraju ali po meni je Musiala bio daleko veci talenat kao 17-18 godina nego Kerim.dena24 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 15:40Pa nije Musiala DOMINRAO u Bayernu kad je zaigrao prvu sezonu, šta si ti gledao? Ušao s klupe, pokazao talenat tu i tamo. nekad ga nije bilo po 5 utakmica. sasvim normalnoEdincapitano je napisao/la: ↑10 jul 2026, 14:46Pa covjece, Musiala u tim godinama krenuo igrati u BAYERNU, Kerim jos minute nije dobio u Leverkusenu a Leverkusen je nula kad poredis s Bayernom, kako je Kerim bolji u istim godinama? I nemoj mi te fore da Kerim ne igra jer nije njemac.dena24 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 13:24
Valjda se podrazumijeva da sam uporedio kerima i musiale kad su bili u istim godinama, ne sad sad, rekao sam da su identicni, i jesu. gdje tu vidis razlike? et sad sto ja licno mislim da je bolja verzija od njega mozes se sloziti ili ne to je tvoja stvar, a to hoce li napraviti istu karijeru kao musiala to niko ne zna.
Od Haalanda do Manea, Szoboszlaija ili Upamecana itd itd svi su oni prvo igrali u Austriji. Izgleda da si ti malo prespavao ovaj razvoj u posljednje vrijeme. Ali stvarno je nevjerovatno kako tražiš dlaku u jajetu ovim igračima, kao da ih mrziš.
A za Tarika, otići za 40 miliona kao štoper, vjerovatno u Englesku, pa se sprdati kao da neće u Barcelonu ... ne kontam tu logiku. I kakve to sve veze ima s Pjanićem uopšte?
Sve te momke sto si ti napisao su DOMINIRALI u Salzburgu, znaci razvalili, Kerim je bio solidan, nije da je pojeo ligu bas, zato i poredim s Pjanicem jer raja pise ovdje da je Kerim veci talenat a Pjanke u slicnim godinama igrao na 100 puta veci nivo.
Tarik za 40 miliona, u kojem svijetu ti zivis? Al dobro, vrijeme ce reci svoje ko je upravu, al vrlo moguce da ovi ludi englezi plate, ko god da ode u Englesku ode za neke lude pare, od Sunderlanda pa dalje.
Ovaj forum masta previse, Dedic u januaru trebao kofole u Real s Mourinhom, sad mu je kao vrh Benfica, Kerim moze u Arsenal igrati jer je bolji od Martinellija, ma ja. Esmir ne igra u PSVu jer ga trener ne voli, vidilo smo na SP zasto on sjedi na klupi, Tarik ode u Inter, Juventus itd, i za sad nece ljudi da plate 30 miliona eura, previse im para. POLAKO ljudi, smirite malo tenzije.
A ovaj Damir, lik dosadan, idi drkaj za Ai slike i pusti mene vise, kofole me blokirao a sve cita, mala propalica, idi kopaj kanale za 20km.![]()
A ovaj sa 17 godina kao loše se pokazao u Salzburgu?Ali ako je Haaland s 19 godina odigra u Salzburgu, onda nema veze na kom nivou je počeo.
Ali za Tarika vidiš valjda golim okom da je kvalitetan štoper, i to sa jednom prvoligaškom sezonom odigranom.
hoce juve da ga dovede ali nemaju love za platu, malo proguglaj pa ces vidjeti.
za ostale raspravljaj se s drugima nisam ih spomenuo.
To sto sam citao oko Juventusa, prije je da nece sa plate neki 40 miliona eura za Tarika nego sto je plata problem. Al dobro, to je za drugu temu..