Kerim Alajbegović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Edincapitano
Kontakt:

Re: Kerim Alajbegović

Post Postao/la Edincapitano » 10 jul 2026, 16:37

dena24 je napisao/la:
10 jul 2026, 15:40
Edincapitano je napisao/la:
10 jul 2026, 14:46
dena24 je napisao/la:
10 jul 2026, 13:24

Valjda se podrazumijeva da sam uporedio kerima i musiale kad su bili u istim godinama, ne sad sad, rekao sam da su identicni, i jesu. gdje tu vidis razlike? et sad sto ja licno mislim da je bolja verzija od njega mozes se sloziti ili ne to je tvoja stvar, a to hoce li napraviti istu karijeru kao musiala to niko ne zna.

Od Haalanda do Manea, Szoboszlaija ili Upamecana itd itd svi su oni prvo igrali u Austriji. Izgleda da si ti malo prespavao ovaj razvoj u posljednje vrijeme. Ali stvarno je nevjerovatno kako tražiš dlaku u jajetu ovim igračima, kao da ih mrziš.

A za Tarika, otići za 40 miliona kao štoper, vjerovatno u Englesku, pa se sprdati kao da neće u Barcelonu ... ne kontam tu logiku. I kakve to sve veze ima s Pjanićem uopšte?
Pa covjece, Musiala u tim godinama krenuo igrati u BAYERNU, Kerim jos minute nije dobio u Leverkusenu a Leverkusen je nula kad poredis s Bayernom, kako je Kerim bolji u istim godinama? I nemoj mi te fore da Kerim ne igra jer nije njemac.

Sve te momke sto si ti napisao su DOMINIRALI u Salzburgu, znaci razvalili, Kerim je bio solidan, nije da je pojeo ligu bas, zato i poredim s Pjanicem jer raja pise ovdje da je Kerim veci talenat a Pjanke u slicnim godinama igrao na 100 puta veci nivo.

Tarik za 40 miliona, u kojem svijetu ti zivis? Al dobro, vrijeme ce reci svoje ko je upravu, al vrlo moguce da ovi ludi englezi plate, ko god da ode u Englesku ode za neke lude pare, od Sunderlanda pa dalje.

Ovaj forum masta previse, Dedic u januaru trebao kofole u Real s Mourinhom, sad mu je kao vrh Benfica, Kerim moze u Arsenal igrati jer je bolji od Martinellija, ma ja. Esmir ne igra u PSVu jer ga trener ne voli, vidilo smo na SP zasto on sjedi na klupi, Tarik ode u Inter, Juventus itd, i za sad nece ljudi da plate 30 miliona eura, previse im para. POLAKO ljudi, smirite malo tenzije.

A ovaj Damir, lik dosadan, idi drkaj za Ai slike i pusti mene vise, kofole me blokirao a sve cita, mala propalica, idi kopaj kanale za 20km. :rol:
Pa nije Musiala DOMINRAO u Bayernu kad je zaigrao prvu sezonu, šta si ti gledao? Ušao s klupe, pokazao talenat tu i tamo. nekad ga nije bilo po 5 utakmica. sasvim normalno

A ovaj sa 17 godina kao loše se pokazao u Salzburgu? :D Ali ako je Haaland s 19 godina odigra u Salzburgu, onda nema veze na kom nivou je počeo.

Ali za Tarika vidiš valjda golim okom da je kvalitetan štoper, i to sa jednom prvoligaškom sezonom odigranom.
hoce juve da ga dovede ali nemaju love za platu, malo proguglaj pa ces vidjeti.
za ostale raspravljaj se s drugima nisam ih spomenuo.
Nije Musiala dominirao? Nisam to napisao, govorio sam za ove sto su igrali u Salzburgu, pa su poslje otisli u vece klubove. Salzburg je super klub za mladica kao Kerim, ali jedna sezona dobra ne znaci odma da moze igrati u Arsenalu. Ne kazem ja da je Kerim neki anti talenat, samo ne razumijem kako mozes reci da je Kerim bolji od Musiale u isti godinama? Al dobro, svak ima svoje misljenje. Ja mislim ako imas 17 godina i dobijas minute u Bayernu, koliko god minuta da je, jer si bukvalno djete, da si onda bas super talenat. Kerim jest talenat, ogroman talenat za repku kao nasu, ali momak nije taj nivou da bi mogao minute dobiti u jednom Arsenalu, Bayern itd, gdje Musiala jest dobio, sad boze moj, mozda Kerim ima bolju karijeru od Musiale na kraju ali po meni je Musiala bio daleko veci talenat kao 17-18 godina nego Kerim. :)

To sto sam citao oko Juventusa, prije je da nece sa plate neki 40 miliona eura za Tarika nego sto je plata problem. Al dobro, to je za drugu temu..

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 10 jul 2026, 17:17

Kerim će napraviti bolju karijeru od Musiale.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 10 jul 2026, 18:00

Atalanta mu je pametan potez, ekipa koja je uvijek ofanzivno orijentisana i svake godine puna mladih igrača

Bio bi dobar potez
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

torbica
Kontakt:

Post Postao/la torbica » 10 jul 2026, 18:34

dzemil je napisao/la:
10 jul 2026, 17:17
Kerim će napraviti bolju karijeru od Musiale.
mandzukic je bolji od obojice

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 10 jul 2026, 19:11

Imam neki smek da on ode u Milan, sad jer to dobar potez, ne znam. Velik je to klub.

Ko ce znati vise, prije SP haman kao da je bio gotov za Romu, sad nista. Tarik isto tako za Inter, pa onda upao Juventus sada na kraju Sunderland.

Tesko biti pametan :D

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 jul 2026, 19:54

Edincapitano je napisao/la:
10 jul 2026, 19:11
Imam neki smek da on ode u Milan, sad jer to dobar potez, ne znam. Velik je to klub.

Ko ce znati vise, prije SP haman kao da je bio gotov za Romu, sad nista. Tarik isto tako za Inter, pa onda upao Juventus sada na kraju Sunderland.

Tesko biti pametan :D
Isto. Čim je Zlatan onako rekao mislim se to je to ode mali u Milan 😊 sretno gdje god završio 🇧🇦
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 10 jul 2026, 22:44

Steta sto je leverkuzen imao opciju da ga vrate, siguran sam da nisu imali da bi ga salzburg prodao u bundesligu sto bi za njega vjerovatno i najbolje bilo, neki leipzig, dortmund, stuttgart i slicne... ovako sad mora ici u italiju pored najbolje lige za razvoj mladi igraca, a jos njegova drzava gdje je odrasto, zna jezik itd

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 10 jul 2026, 22:50

ElAn10 je napisao/la:
10 jul 2026, 22:44
Steta sto je leverkuzen imao opciju da ga vrate, siguran sam da nisu imali da bi ga salzburg prodao u bundesligu sto bi za njega vjerovatno i najbolje bilo, neki leipzig, dortmund, stuttgart i slicne... ovako sad mora ici u italiju pored najbolje lige za razvoj mladi igraca, a jos njegova drzava gdje je odrasto, zna jezik itd
Upravu si.

Sve to fino izgledao kao Milan, Juventus, Roma ovo ono, ali zabari su dobro propali od repke do lige, jedino Inter nesto gura.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 jul 2026, 00:02

Stigao u Italiju sa starim 😊

I rep.ba objavila 😊
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 11 jul 2026, 13:33

FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 11 jul 2026, 16:05

Atalanta bi bio dobar potez, tu bi sigurno igrao a nema toliki pritisak kao sto bi imao u Milanu + Atalanta igra brz i dobar fudbal naprijed pa ce Kerim imati puno lopte u nogama.

U Milanu ako odigra 2-3 lose tekme odma bi bila klupa, i ide neki crnac ili slicno prije njega. Bit ce vremena za velike klubove, mislim da je ovo bas vazno da izabere pravi klub sada.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 11 jul 2026, 16:36

U Atalantu može preći iz Milana.

De Ketelaere AC Milan : 40 Games, 0 Goal & 1 Assist.
For Atalanta - 18 Goals & 20 Assists, 38 G/A from 65 Games.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 11 jul 2026, 17:00

Atalanta bi mu sto puta bila bolja nego milan, ne sjecam se kad je milan zadnji put izbacio/prodao nekog top igraca

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 11 jul 2026, 17:03

Roma samo Roma Kerimee

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 11 jul 2026, 17:21

Roma ili Atalanta....Ne treba vjerovat slatkorječivom Ibri. Milan je turbulentna sredina, daleko od stabilizacije i vracanja na pravi kurs. U prva dva navedena kluba bi imao vise komfora, minuta, pa i prostora za gresku.

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 11 jul 2026, 17:29

Ako ode u raspali Milan, propast ce. Tamo se niko nije naigrao, ekipa koja je prestala biti ozbiljna ekipa - samo za nize domete. Bolje mu je i u Romi i u Atalanti. :yawn: :salut:

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 11 jul 2026, 17:53

Ma samo Roma najveci prioritet, liga prvaka, predobar trener i pogotovo odlaskom Dybale nema neke konkurencije

Milan zadnja, veca konkurencija, turbulentna sredina
BašČelik!🖤❤️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 jul 2026, 18:01

Shevko je napisao/la:
11 jul 2026, 17:03
Roma samo Roma Kerimee
Tako je :bih:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 11 jul 2026, 18:45

Bio se ponadao da cu malo odmorit od Salzburga i onog prva liga FBiH fudbala kad ono Tabak predje tamo i opet ih valja gledat.
Ovdje je situacija jos gora 😁 ovaj dio Rima je navijacima BiH nanio dusevne bolove od kojih se , barem ja, jos nisam oporavio.
I opet da ih gledam? Ne znam ljudi. Jeste li stvarno pozeljeli Romu gledati 😂

Uknaac
Kontakt:

Post Postao/la Uknaac » 11 jul 2026, 19:13

ElAn10 je napisao/la:
11 jul 2026, 17:00
Atalanta bi mu sto puta bila bolja nego milan, ne sjecam se kad je milan zadnji put izbacio/prodao nekog top igraca
Za Tonalia nisi nikad cuo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, Halix131, Iceplayer, IQ200 i 51 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []