Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

leo1946
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la leo1946 » 11 jul 2026, 15:06

GIBRA je napisao/la:
11 jul 2026, 14:00
Glavu sam spreman dati da 80% tog genocidnog naroda zvanog Srbi misli da nije bio genocid i da je ratko mladić heroj
Naravno. Na jednog normalnog srbina imas deset nenormalnih koji bi sutra ispocetka. Dabogda se raspala na milion komadica.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 jul 2026, 15:17

Za svakog nevinog kojeg ufatite na ove mamce, Bog vam podario srbe za zetove.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 11 jul 2026, 16:16

Meni su najjaci oni koji nekakav tekst ili govor pocinju sa "Nije bitno ko je koje vjere i nacije", pa jbm mu misa bas je TO bilo bitno kad se vrsio genocid.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 11 jul 2026, 16:24

Bojim se da se ništa nije naučilo za ovu 31 godinu.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 11 jul 2026, 16:32

Naučilo se mnogo toga. Svake godine učimo da suživota neće biti, za vijek vijekova.

Naučili smo kako postojala sistemska propaganda kroz njihove medije, obrazovanje i političke narative, koja je doprinijela dehumanizaciji Bošnjaka i pripremila teren za zločine. Znamo da i dan danas takvo nešto postoji.

Svake godine, sto više vrijeme odmiče, glas o genocidu sve jači.
Genocid u Srebrenici, da se nikad ne zaboravi !

tiketoke
Kontakt:

Post Postao/la tiketoke » 11 jul 2026, 16:33

ArtemisFowl je napisao/la:
11 jul 2026, 16:24
Bojim se da se ništa nije naučilo za ovu 31 godinu.
Otprilike. Jedini pravi nauk iz svega ovoga bi bio da se dođe u situaciju gdje svaki grad sa bošnjačkom većinom ima po milion granata u stockovima i na desetine hiljada dronova.

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 11 jul 2026, 17:17

Majku cetnicku
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 11 jul 2026, 17:30

Dronovi i granate bi isto tako mogli da budu predstavljeni kroz pobjedu meritokracije na svakodnevnom nivou kroz svakodnevne situacije. Kroz izbjegavanje dvostrukog standarda kada je u pitanju zaposljavanje nas i ljudi koje ne poznajemo, kroz razvitak karaktera koji stoji iza korektnosti procesa i zakona koji vaze za sve i za svakoga, kroz patriotizam koji seze dalje od obiljezavanja 11. jula svake godine, osjecanja mrznje i gadjenja prema onome sta taj datum predstavlja/moze da predstavlja za pocinioce i one koji ne vide nista lose u tome.

Moj poziv za zrtvu generacije za uspostavu sistema za generacije koje dolaze i koje ce da zive nakon vas koji zivite dole a ja ne zivim (vise) moze da zvuci licemjerno, medjutim, napredak i sigurnost se ne ostvaruje kroz simbolicno obiljezavanje tragicnih vremena, nego kroz pokusaj prevencije da se isti ponove razvitkom drustva na nacin na koji svi znamo da je moguce u okruzenjima gdje antidrzavne tendencije ne bi trebalo da se po pravilu osjecaju, gdje ljudi znaju da opstanak drzave predstavlja opstanak njih i drustva u cjelini.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 11 jul 2026, 17:35

Svaka bošnjačka kuća trebala bi imati ostavu municije, minimalno karabin te neku vrstu skloništa. Ja sam već tu obavezu ispunio, možda 80 posto.

A preko privatnih sredstava i lobijima, trebalo bi privući iransku ekspertizu, kako bi nas naučili sve potrebno o proizvodnji dronova u svim okolnostima.

E onda ti treba još mobilnost (kroser ili dzip) i Boze podrzi.

SSj4
Kontakt:

Post Postao/la SSj4 » 11 jul 2026, 17:51

Asteriks je napisao/la:
11 jul 2026, 17:35
Svaka bošnjačka kuća trebala bi imati ostavu municije, minimalno karabin te neku vrstu skloništa. Ja sam već tu obavezu ispunio, možda 80 posto.

A preko privatnih sredstava i lobijima, trebalo bi privući iransku ekspertizu, kako bi nas naučili sve potrebno o proizvodnji dronova u svim okolnostima.

Koji si ti idiot.
Vjerojatno živiš vani pa si ovoliko glup.Nadam se da će te naći službe radi poticanja ćelija :salut:
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 11 jul 2026, 17:53

Sa njima se obracunati samo na nacin kao na Kosovu. Na Kosovu nije prolazila šuplja i nije narod bio naivan kao naš,pa su to iskoristili. Na Kosovo više ni pogledati ne smiju,kamoli spomenuti.

Rahmet dušama, a genocidnim Srbijama nema oprosta. Nastali ste na lazi,zlocinu,GENOCIDU.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 11 jul 2026, 17:57

Mocvara1991 je napisao/la:
11 jul 2026, 17:53
Sa njima se obracunati samo na nacin kao na Kosovu. Na Kosovu nije prolazila šuplja i nije narod bio naivan kao naš,pa su to iskoristili. Na Kosovo više ni pogledati ne smiju,kamoli spomenuti.

Rahmet dušama, a genocidnim Srbijama nema oprosta. Nastali ste na lazi,zlocinu,GENOCIDU.
Kosovari su pametni za razliku od nas, oni u svojoj borbi nisu gurnuli vjeru ispred drzave, nisu dopustili da im se podvali islamizam. Zato im i danas Srbi ne mogu pera odbit.
Srce, čast i ponos!

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 11 jul 2026, 17:57

SSj4 je napisao/la:
11 jul 2026, 17:51
Asteriks je napisao/la:

Koji si ti idiot.
Vjerojatno živiš vani pa si ovoliko glup.Nadam se da će te naći službe radi poticanja ćelija :salut:
Bošnjaci nikad nikog nisu napali. Dostojanstveni smo, kako u diskusijama a tako i sukobu.

Obrazovani i pokušavamo biti moralni.

Službe me mogu naći kad vrnem do Konjica, da popijemo kahvu kod Cace il kafić Asterix. Da popričamo o rezolucijama sa pocetka 40ih.

👏

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 11 jul 2026, 18:01

Jadna je Njemačka s ovakvim znalcima.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 11 jul 2026, 18:14

Beli98 je napisao/la:
11 jul 2026, 16:16
Meni su najjaci oni koji nekakav tekst ili govor pocinju sa "Nije bitno ko je koje vjere i nacije", pa jbm mu misa bas je TO bilo bitno kad se vrsio genocid.
Pa to je to Merhametli dodvoravanje

Srbi ba počinili GENOCID, reci šta se stidiš kojeg vraga
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 11 jul 2026, 18:36

Dok je civilizirani svijet danas odavao počast žrtvama genocida u Srebrenici, na Zvorničkom jezeru zabilježene su skandalozne i uznemirujuće scene.
Umjesto pijeteta, izletnici na jednom splavu puštali su muziku kojom se veliča najveći zločin na tlu Evrope nakon Drugog svjetskog rata i jezivo priziva njegovo ponavljanje.

Ova morbidna provokacija dogodila se neposredno nakon završetka komemoracije i dženaze u Memorijalnom centru Potočari, gdje je danas, 31 godinu nakon genocida, konačan smiraj našlo još deset žrtava.

Kako prenosi portal Podrinjemedia, provokacija je zabilježena kod Kamenog mosta, na skretanju za Novo Selo. U trenucima kada su se građani u kolonama vraćali iz Potočara prema Zvorniku, s jednog od splavova na jezeru preglasno je puštena pjesma sa šovinističkim stihovima: "Srebrenice, srcu si mi mila. Dabogda da se triput ponovila".

Zvuk je odjekivao okolinom i, sasvim očekivano, duboko uznemirio i zgrozio sve prolaznike koji su se u tom trenutku zatekli na ovoj dionici.

Ovakvi prizori predstavljaju bolan podsjetnik da su poruke negiranja genocida i slavljenja njegovih kreatora u pojedinim dijelovima entiteta Republika Srpska i dalje žive, pa čak i glasnije nego ranije, prkoseći tako svim civilizacijskim normama i presudama međunarodnih sudova.
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 11 jul 2026, 19:03, ukupno mijenjano 3 puta.

SSj4
Kontakt:

Post Postao/la SSj4 » 11 jul 2026, 18:47

Asteriks je napisao/la:
11 jul 2026, 17:57
SSj4 je napisao/la:
11 jul 2026, 17:51
Asteriks je napisao/la:

Koji si ti idiot.
Bošnjaci nikad nikog nisu napali. Dostojanstveni smo, kako u diskusijama a tako i sukobu.

Obrazovani i pokušavamo biti moralni.

Službe me mogu naći kad vrnem do Konjica, da popijemo kahvu kod Cace il kafić Asterix. Da popričamo o rezolucijama sa pocetka 40ih.

👏
Rado bih se ja odazvao kada bi poziv bio civiliziran i otvoren,kako bi se uvjerio da to pises samo zato sto si anoniman.Namjerno ili nisi svjestan sa govoris iste stvari kao i Seselj. Prvo bi krenuli o tome da li su bosnjaci postojali prije 90tih ako tvrdis da nisu nikad nikog napali.Jer onda ispada da ni pod osmanlijama ni pod NDH bosnjaci nisu bili dio drzava i vojski koji su radili zlocine.To moze biti jedini ako nisu postojalia ja mislim da jesu.

Soli
Kontakt:

Post Postao/la Soli » 11 jul 2026, 18:52

SSj4 klasičan lažnjak i podvala, ne obazirite se.

SSj4
Kontakt:

Post Postao/la SSj4 » 11 jul 2026, 18:54

Soli je napisao/la:
11 jul 2026, 18:52
Zovi teheran da šalju municiju.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 jul 2026, 18:55

Soli je napisao/la:
11 jul 2026, 18:52
Dajdža obicni.
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 11 jul 2026, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []