Što je lopta prešla na Nadalovu stranu a ne NoletovuArsenalisation je napisao/la:Koji je cigan ovaj Novak
Novak je zaslužio prvi set..
e sad Rafa ima domaci zadatak.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Što je lopta prešla na Nadalovu stranu a ne NoletovuArsenalisation je napisao/la:Koji je cigan ovaj Novak
hahaha Nadal kada se naljutio dobio je 3 gejma zaredom a pri tome Novak osvojio 3 poena i to sve na svoj servis...MaGiCa je napisao/la:A to sto Nadal pusherajom igra sat vremena i sto je podredjen u relijima kao Jenna Jameson u svojim filmovima, to nikom nista?Arsenalisation je napisao/la:Koji je cigan ovaj Novak...2x na nadalovu servu udara loptica od vrh mreze i pada manje od pola metra na nadalovo polje...
Nema sta danas Nadal da iscupa iz dupeta tj. rukava. Procitao ga je Djokovic kao otvorenu knjigu. Valjda vidis da u dugim baseline razmenama, RN nema sta da trazi. Djokovic sada moze samo sebe sam da dobije.Arsenalisation je napisao/la:hahaha Nadal kada se naljutio dobio je 3 gejma zaredom a pri tome Novak osvojio 3 poena i to sve na svoj servis...MaGiCa je napisao/la:A to sto Nadal pusherajom igra sat vremena i sto je podredjen u relijima kao Jenna Jameson u svojim filmovima, to nikom nista?Arsenalisation je napisao/la:Koji je cigan ovaj Novak...2x na nadalovu servu udara loptica od vrh mreze i pada manje od pola metra na nadalovo polje...
i jest ova sljaka u Madridu ko da su je valjkom utabali, nevjerovatno brzza---Monolog je napisao/la:Kao što neko napisa, mislio sam da će 1. set završiti mnogo ubjedljivije u Novakovu korist (imao je 2 break-a prednosti i bukvalno dopustio Nadalu da se vrati). Nadal k'o da igra protiv Federera (gađa Noletov backhand), a ovaj to koristi. Jbt, u pojedinim trenucima se čini k'o da igraju na tvrdoj podlozi, jer ovdje nema ni "d" od "dominacije" kralja šljake. No, mora se odati počast Rafi za vjerovatno najljepši poen dosadašnjeg dijela sezone (lob kroz noge), kojim je došao do 3 vezane break lopte.
Vidi se koliko je Nole napredov'o. Nema tu više onih grešaka iz prethodnih godina i "padanja" kod dugih razmjena udaraca. Sada je Rafa taj koji pada, a Nole diktira tempo (tako je bilo i na hardu, da budemo iskreni). Također, ono što me iznenadilo je svega 2 ili 3 pokušaja drop shota.Znam koliko taj udarac voli Nole, al' danas to ne radi (i ono što je radio je završilo u mreži).
Btw, ne treba zaboraviti publiku kod osvojenog 1. seta Noleta, kada ga je propisno izviždala zbog sretno dobijenog poena. Gospoda Glembajevi, mora se priznati.
ovo nije razvaljivanja za ovo jos nije izmisljena rijec i to na zemlji gdje bi jel nadal trebao biti najboljiInterista di cuore je napisao/la:Nevjerovatno je ovo sto radi Djokovic ove sezone...jednostavno fantasticno ! Trenutno daleko ispred svih.Kapa dole majstore !
Ovako pobijediti Nadala i to u po Madrida je fenomenalan uspjeh. Brao Nole...

Rano jutros napisano na drugom forumu.Virtu4L je napisao/la:Što se tiče današnjeg meča, teško je bilo šta prognozirati. Bellucci i Federer su jučer pokazali da su ova dvojica itekako ranjivi, ali nisu mogli izdržati tempo koji su sami nametnuli. Po meni je Novak favorit, ma koliko kladionice i brojevi govorili u Nadalovu korist. Nadal se toliko muči sa servisom da je to nevjerovatno, a Novak iz meča u meč najbolje servira kada mu je to najpotrebnije, tj. maestralan treći set u posljednja dva meča. Protiv Ferrera i Belluccija je izgubio samo tri poena na prvi servis u odlučujućim setovima....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.