Kako me je procitao ovaj covjekAustinpowers je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:53Kao neutralac na ovom forumu i dugogodisnji zeljin navijac bez ikakvih insajdera u bilo kojoj upravi, a bilo ih je hejbet mogu se samo slozit sa tvojom konstatacijom, ali mislim da ovi ljudi sto si nabrojao nisu ni do koljena jednom, a to je irfo. Prvo je bilo pljuvanje po mirvicu vec mjesecima, vjerovatno jer nije bilo informacija, e sad kad dolaze njegovi odjednom sve dolazi na svoje tipa rade u tisini i tako. Mislim da je svim obicnim simpatizerima lagano pun k svega i to ce se odrazit na posjetu ove godine.kvrgastrga je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:38Mislim da smo se svi nagledali dovoljno stranačkih botova, da znamo prepoznati bota i plaćenika i razlikovati ga od normalnog čovjeka.
Osnovne osobine stranačkog bota:
- sve što rade njegovi je dovoljno dobro
- sve što rade oni iz druge stranke je katastrofa i svi iz druge stranke su lopovi
- njegovim uvijek treba "dati priliku, pa da vidimo"
- njegovi su uvijek ako ništa eto "manje zlo"
- svako ko kritikuje bilo koga iz njegove stranke je bot i plaćenik konkurentske stranke (pa makar i njih pljuvao, nema veze)
- svi tekstovi kojim se otkriva korupcija njegove stranke su plaćeni, normalno, jer niko valjda ne bi mogao besplatno razotkriti korupciju
- ako vide da ne mogu pobijediti u diskusiji, odjednom se petorica nadju da pričaju o skroz nečemu drugom
- nikad ga ne zanima da malo promisli o negativnim stvarima koje su njegovi uradili
- pišu svaki dan, cijeli dan, godinama - to niko normalan ne moze raditi, jer ljudi obično imaju život kojim se bave, posao od kojeg žive, a i većina tema ih prilično kratko zanima, bar u tom obimu da pišu o njima
- pojavljuju se u grupama sa istom pričom, jer se očigledno prvo negdje dogovore šta će raditi
Ovdje nisu stranke, ipak mislim da će se takvi ovdje prepoznati sami, ali da pomognem: Lokomotiffa, Levin, Arma00, Argentina...
haj sad iz stavke pet, udarite da sam Mirvićev plaćenik ili pitar.
Nisam te prije promjecivao ali kapa do poda, sad su moji dosli i sad je sve u redu, opustite se jer radi se u tisini