Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Dingospo
evo reci mi koji igraci barce na spisku spanije nisu zasluzili poziv, ja cu rec Gavi i 50/50 za Erica,koje bi ti igrace to pozvo
evo reci mi koji igraci barce na spisku spanije nisu zasluzili poziv, ja cu rec Gavi i 50/50 za Erica,koje bi ti igrace to pozvo
daj nam svoje argumente bgtDinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:55Ako nemaš argumente, vozi.Elrond je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:39Svaki post ti VRSTI od kompleksa. Iskuliraj.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:36
Samo znate vrijeđati, ali koji dio mog argumenta nije istina?
Malo jadno ovo ispada sto pises. Skontat ces kad nupunis bar 16 godina.
Ma pusti tu suplju pricu. Ove stvari tebi nabijaju komplekseDinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:35
Ja ne znam koju ti Španiju gledaš pa ti je Cubarsi najbolji obrambeni igrač ekipe? Pa ako je Gavi tu bezveze, a igra u Barceloni. moja tvrdnja ima itekako smisla, ali nije samo Gavi tu bezveze. Ja koliko znam, Cubarsi je ispao iz LP upravo od tog Le Normana, pritom crveni dobio, ali eto kao bolji je. Real, u zadnje dvije sezone nije uspio sastaviti najjači sastav u tim utakmicama. Super kup sretno uzeli, lopta se odbila poslije šuta Rapinhe, španci nisu se tu vidjeli, u kupu ispali, kao i u LP, ali navodno dobra sezona.
I boli nekoga qrc koliko koga ima, ja licno bi volio da ni jedan nije pozvan - ne bi rizikovali povrede, bili bi odmorniji i spremiji za sezonu. Ali tebe ubise ti kompleksi, dok ovoliko smaras na tu temu i brojis igrace
Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 jul 2026, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Hoće li se pomicati početak utakmice Engleska-Norveška?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
ma ti si najgluplji lik ovog foruma 100%DinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:35Ja ne znam koju ti Španiju gledaš pa ti je Cubarsi najbolji obrambeni igrač ekipe? Pa ako je Gavi tu bezveze, a igra u Barceloni. moja tvrdnja ima itekako smisla, ali nije samo Gavi tu bezveze. Ja koliko znam, Cubarsi je ispao iz LP upravo od tog Le Normana, pritom crveni dobio, ali eto kao bolji je. Real, u zadnje dvije sezone nije uspio sastaviti najjači sastav u tim utakmicama. Super kup sretno uzeli, lopta se odbila poslije šuta Rapinhe, španci nisu se tu vidjeli, u kupu ispali, kao i u LP, ali navodno dobra sezona.enobarca je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:03Za gavija se slazem, nepotreban poziv ali ostali su svi tu zasluzeno. Le Norman prije laportea da, prije cubarsija mozda na igrici, prestani biti nerealan zbog mrznje prema Barcelon, cubarsi ubjedljivo najbolji odbrambeni igrac ekipe.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 18:51
Šta su to igrači Barcelone koji igraju za Španiju ovo prvenstvo napravili vrijedno pomena? Igrači kao što su Gavi, koji ni sam ne zna što je tu, nemoj mi reći da je on zaslužio da bude tu, svega ti. Le Norman prije Cubarsia, u bilo kojem trenutku.
Znam da boli to sto vas Barcelona kara redovno ali bolje da ne pises nista nego nebuloze. To jesu li igraci Barcelone nesto postigli na prvenstvu nema apsolutno nikakve veze sa tvojom prvobitnom tvrdnjom, rekao si da su dobili poziv jer igraju za Barcelonu, netacno, dobili su poziv jer imaju dobru sezonu iza sebe.
po tvojoj logici mozemo rec da kad je hummels dobio crveni protiv ajaksa u ligi prvaka pa izgubili 3 1 to znaci da je Blind bolji stoper od njega hahahah
za super kup ajd dobro odbila se lopta a inače je real tu utakmicu razvalio barcu,reci mi kako je Barsa onda pobjedila zadnjih 6 od 7 el klasika bas me zanima sta ces reci
- DinGospo21
- Kontakt:
A jbt led likova, sve je šuplja priča kad ne ide njima na ruku.let3 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:19Ma pusti tu suplju pricu. Ove stvari tebi nabijaju komplekseDinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:35
Ja ne znam koju ti Španiju gledaš pa ti je Cubarsi najbolji obrambeni igrač ekipe? Pa ako je Gavi tu bezveze, a igra u Barceloni. moja tvrdnja ima itekako smisla, ali nije samo Gavi tu bezveze. Ja koliko znam, Cubarsi je ispao iz LP upravo od tog Le Normana, pritom crveni dobio, ali eto kao bolji je. Real, u zadnje dvije sezone nije uspio sastaviti najjači sastav u tim utakmicama. Super kup sretno uzeli, lopta se odbila poslije šuta Rapinhe, španci nisu se tu vidjeli, u kupu ispali, kao i u LP, ali navodno dobra sezona.
To sto su svi uspjesi Spanije vezani za Barcelonine igrace. Samo sto je sad Gavi umjesto povrijeđenog Fermina, nebitno. Sto nema nijednog igraca perezove prcije![]()
I boli nekoga qrc koliko koga ima, ja licno bi volio da ni jedan nije pozvan - ne bi rizikovali povrede, bili bi odmorniji i spremiji za sezonu. Ali tebe ubise ti kompleksi, dok ovoliko smaras na tu temu i brojis igrace![]()
Ma jašta, evo, kompleksi me ubiše koliko igrača iz određenog kluba u Španiji. Nit sam španac nit imam bilo kakve veze sa Španijom, da me to sad pogađa, samo iznosim stvari kako stoje.
- DinGospo21
- Kontakt:
Ako ne znaš čitati, vrati se u školu.kouadio je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:06daj nam svoje argumente bgt
- DinGospo21
- Kontakt:
U zadnjih 7 el clasica, Barcelona ima samo jednu pobjedu više, o čemu ti pričaš? A pobjede su bile kad je prvenstveno već bilo odlučeno, i kad Real nije imao tri zdrava igrača u sastavu.kouadio je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:47ma ti si najgluplji lik ovog foruma 100%DinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:35Ja ne znam koju ti Španiju gledaš pa ti je Cubarsi najbolji obrambeni igrač ekipe? Pa ako je Gavi tu bezveze, a igra u Barceloni. moja tvrdnja ima itekako smisla, ali nije samo Gavi tu bezveze. Ja koliko znam, Cubarsi je ispao iz LP upravo od tog Le Normana, pritom crveni dobio, ali eto kao bolji je. Real, u zadnje dvije sezone nije uspio sastaviti najjači sastav u tim utakmicama. Super kup sretno uzeli, lopta se odbila poslije šuta Rapinhe, španci nisu se tu vidjeli, u kupu ispali, kao i u LP, ali navodno dobra sezona.enobarca je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:03
Za gavija se slazem, nepotreban poziv ali ostali su svi tu zasluzeno. Le Norman prije laportea da, prije cubarsija mozda na igrici, prestani biti nerealan zbog mrznje prema Barcelon, cubarsi ubjedljivo najbolji odbrambeni igrac ekipe.
Znam da boli to sto vas Barcelona kara redovno ali bolje da ne pises nista nego nebuloze. To jesu li igraci Barcelone nesto postigli na prvenstvu nema apsolutno nikakve veze sa tvojom prvobitnom tvrdnjom, rekao si da su dobili poziv jer igraju za Barcelonu, netacno, dobili su poziv jer imaju dobru sezonu iza sebe.
po tvojoj logici mozemo rec da kad je hummels dobio crveni protiv ajaksa u ligi prvaka pa izgubili 3 1 to znaci da je Blind bolji stoper od njega hahahah
za super kup ajd dobro odbila se lopta a inače je real tu utakmicu razvalio barcu,reci mi kako je Barsa onda pobjedila zadnjih 6 od 7 el klasika bas me zanima sta ces reci
Kvota na Norvešku mi se čini previsoka, iako je malo opala tokom dana. Uopšte ne vidim Engleze kao nekakve favorite, možda sam prisrtran, ali Norvežani su daleko veći utisak ostavili na mene.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
DinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:08U zadnjih 7 el clasica, Barcelona ima samo jednu pobjedu više, o čemu ti pričaš? A pobjede su bile kad je prvenstveno već bilo odlučeno, i kad Real nije imao tri zdrava igrača u sastavu.kouadio je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:47ma ti si najgluplji lik ovog foruma 100%DinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:35

Pa šta je onda ovo? Imala je i Barsa povrijeđenih igrača u ovim utakmicama kao i ovom porazu 2 1 nije bilo Raphinhe Garcie,Yamal tek izaso iz povrede i na silj ga ugurali,nije bilo Lewandowskog,nije bilo Olma...
Ne znam kako tako braniš Real u ovakvoj situaciji u kakvoj ti je klub vec 2 godine,to je isto da su navijaci Barse govorili kako je Barsa dobra i branili je u periodu 2020-2022
Odje.bite na temu LaLige debilcine retardirane. Ni Rejal ni Barka nisu bitni ni ovdje ni uopsteno jer su tri najjaca tima u Evropi trenutno PSG, Arsenal i Bayern.
Sto se tice SP, ocekujem laganu pobedu engleza. Norvezani nemaju iskustva dovoljno za visok plasman, a i francusko-englesko finale je jedino posteno i realno, kao sto je bilo i u UCL.
Sto se tice SP, ocekujem laganu pobedu engleza. Norvezani nemaju iskustva dovoljno za visok plasman, a i francusko-englesko finale je jedino posteno i realno, kao sto je bilo i u UCL.
Bro, vidi se da znas znanje. Ova balavurdija samo o trabant velikanima zboriPSV je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:32Odje.bite na temu LaLige debilcine retardirane. Ni Rejal ni Barka nisu bitni ni ovdje ni uopsteno jer su tri najjaca tima u Evropi trenutno PSG, Arsenal i Bayern.![]()
Sto se tice SP, ocekujem laganu pobedu engleza. Norvezani nemaju iskustva dovoljno za visok plasman, a i francusko-englesko finale je jedino posteno i realno, kao sto je bilo i u UCL.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ti pop.usi qurcinu,trolas svaku temu pa tako i barca temuPSV je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:32Odje.bite na temu LaLige debilcine retardirane. Ni Rejal ni Barka nisu bitni ni ovdje ni uopsteno jer su tri najjaca tima u Evropi trenutno PSG, Arsenal i Bayern.![]()
Sto se tice SP, ocekujem laganu pobedu engleza. Norvezani nemaju iskustva dovoljno za visok plasman, a i francusko-englesko finale je jedino posteno i realno, kao sto je bilo i u UCL.![]()
Jedino ne kontam logiku da ovaj Madueke starta.
Inace ce vrucina unistiti dobru tekmu.
Inace ce vrucina unistiti dobru tekmu.
- DinGospo21
- Kontakt:
Netačni podaci, Barcelona nije dobila Real 2-1 kući, u 2024.g ali nejse, nije ovo La Liga, ima poseban forum za to.kouadio je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:19DinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:08U zadnjih 7 el clasica, Barcelona ima samo jednu pobjedu više, o čemu ti pričaš? A pobjede su bile kad je prvenstveno već bilo odlučeno, i kad Real nije imao tri zdrava igrača u sastavu.kouadio je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:47
ma ti si najgluplji lik ovog foruma 100%
Pa šta je onda ovo? Imala je i Barsa povrijeđenih igrača u ovim utakmicama kao i ovom porazu 2 1 nije bilo Raphinhe Garcie,Yamal tek izaso iz povrede i na silj ga ugurali,nije bilo Lewandowskog,nije bilo Olma...
Ne znam kako tako braniš Real u ovakvoj situaciji u kakvoj ti je klub vec 2 godine,to je isto da su navijaci Barse govorili kako je Barsa dobra i branili je u periodu 2020-2022
Hahahah samo objasni ovaj dio cubarsi izgubio u mecu od le normana i sad je on boljiDinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:35Ja ne znam koju ti Španiju gledaš pa ti je Cubarsi najbolji obrambeni igrač ekipe? Pa ako je Gavi tu bezveze, a igra u Barceloni. moja tvrdnja ima itekako smisla, ali nije samo Gavi tu bezveze. Ja koliko znam, Cubarsi je ispao iz LP upravo od tog Le Normana, pritom crveni dobio, ali eto kao bolji je. Real, u zadnje dvije sezone nije uspio sastaviti najjači sastav u tim utakmicama. Super kup sretno uzeli, lopta se odbila poslije šuta Rapinhe, španci nisu se tu vidjeli, u kupu ispali, kao i u LP, ali navodno dobra sezona.enobarca je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:03Za gavija se slazem, nepotreban poziv ali ostali su svi tu zasluzeno. Le Norman prije laportea da, prije cubarsija mozda na igrici, prestani biti nerealan zbog mrznje prema Barcelon, cubarsi ubjedljivo najbolji odbrambeni igrac ekipe.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 18:51
Šta su to igrači Barcelone koji igraju za Španiju ovo prvenstvo napravili vrijedno pomena? Igrači kao što su Gavi, koji ni sam ne zna što je tu, nemoj mi reći da je on zaslužio da bude tu, svega ti. Le Norman prije Cubarsia, u bilo kojem trenutku.
Po tvojoj logici Ajer iz norveske je bolji stoper od Gabriela iz brazila
- Bazinga12345
- Kontakt:
- DinGospo21
- Kontakt:
Ih joj, da je samo u prošloj sezoni Cubarsi ispao smiješan čim solidna ekipa dođe,Markinhio je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:48Hahahah samo objasni ovaj dio cubarsi izgubio u mecu od le normana i sad je on boljiDinGospo21 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:35Ja ne znam koju ti Španiju gledaš pa ti je Cubarsi najbolji obrambeni igrač ekipe? Pa ako je Gavi tu bezveze, a igra u Barceloni. moja tvrdnja ima itekako smisla, ali nije samo Gavi tu bezveze. Ja koliko znam, Cubarsi je ispao iz LP upravo od tog Le Normana, pritom crveni dobio, ali eto kao bolji je. Real, u zadnje dvije sezone nije uspio sastaviti najjači sastav u tim utakmicama. Super kup sretno uzeli, lopta se odbila poslije šuta Rapinhe, španci nisu se tu vidjeli, u kupu ispali, kao i u LP, ali navodno dobra sezona.enobarca je napisao/la: ↑11 jul 2026, 19:03
Za gavija se slazem, nepotreban poziv ali ostali su svi tu zasluzeno. Le Norman prije laportea da, prije cubarsija mozda na igrici, prestani biti nerealan zbog mrznje prema Barcelon, cubarsi ubjedljivo najbolji odbrambeni igrac ekipe.
Znam da boli to sto vas Barcelona kara redovno ali bolje da ne pises nista nego nebuloze. To jesu li igraci Barcelone nesto postigli na prvenstvu nema apsolutno nikakve veze sa tvojom prvobitnom tvrdnjom, rekao si da su dobili poziv jer igraju za Barcelonu, netacno, dobili su poziv jer imaju dobru sezonu iza sebe.![]()
![]()
Po tvojoj logici Ajer iz norveske je bolji stoper od Gabriela iz brazila![]()
Trenutno korisnika/ca: Markinhio, mire96, VolimBiH96 i 16 gostiju.