Nikola Vasilj
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Nikola Vasilj
Salzburg je prodao golmana Werderu i ostaje potencijalna mogucnost za Nikolu Sarcevica da se dodatno izbori.
Za razliku od Hamzica izgleda da njemu vise vjeruju cim je produzio ugovor,te ispratiti Karica u Rakowu.
Za razliku od Hamzica izgleda da njemu vise vjeruju cim je produzio ugovor,te ispratiti Karica u Rakowu.
**** te arabija.
- invincible1921
- Kontakt:
Ocigledno nedovoljno dobar za bilo sta ozbiljnije u Evropi i izabro kesh
Sad htjeli ne htjeli moramo nac zamjenu, nema smisla zvat ionako tankog golmana iz arabije
Sad htjeli ne htjeli moramo nac zamjenu, nema smisla zvat ionako tankog golmana iz arabije
=\_1921_/=
Niste valjda mislili da ce zauvijek braniti za njemacke fenjerase
Pametan nek uzme lovu kad moze, nece provesti citavu karijeru u borbi za 15 mjesto u bundesligi
Pametan nek uzme lovu kad moze, nece provesti citavu karijeru u borbi za 15 mjesto u bundesligi
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
- invincible1921
- Kontakt:
Naravno svak bi , samo ovim je i def zatvorio vrata rep, bolje probat nove mladje pa taman i da se ne pokaze prvi kao dobra zamjena..
=\_1921_/=
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar potez za njegov bankovni racun vjerovatno.
Dugorocno nezgodno za nas, ne treba hitno mijenjati golmana jer se i dole igra ok fudbal sada ali na duzi rok treba imati nekog u glavi..
Dugorocno nezgodno za nas, ne treba hitno mijenjati golmana jer se i dole igra ok fudbal sada ali na duzi rok treba imati nekog u glavi..
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Ma sta je ba zatvorio pa nece ga tek tako izbaciti iz repke jarane jos i nema niko kvalitetniinvincible1921 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:06Naravno svak bi , samo ovim je i def zatvorio vrata rep, bolje probat nove mladje pa taman i da se ne pokaze prvi kao dobra zamjena..
- invincible1921
- Kontakt:
Pa vala ako izuzmes prednost iskustva koje ima, kvaliteta je jako upitnaDjaniTarik je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:09Ma sta je ba zatvorio pa nece ga tek tako izbaciti iz repke jarane jos i nema niko kvalitetniinvincible1921 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:06Naravno svak bi , samo ovim je i def zatvorio vrata rep, bolje probat nove mladje pa taman i da se ne pokaze prvi kao dobra zamjena..
=\_1921_/=
- Beduin
- Kontakt:
Kao da nismo navikli na kojekakva lupetanja certificirane forumske struke. Dok ne izleti bolji od njega, nama je Vasilja zvati na poziciju jedinice.Herson je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:49Čuj ovih delegata, kao ne bi dugogodišnjeg prvog golmana zvali zbog transfera u Arabiju, kao da smo mi Španija pa imamo 5 elitnih golmana u konkurenciji. Kakav god da je Vasilj, opet je Kurtoa za Hadžikiće, Zlomisliće i ostale. Gurali bi nekakvu djecu na gol u utakmicama Lige nacija, a oni uopšte i ne igraju seniorski fudbal.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zlomislić je čak i bolji golman. Hamzić i Šiljević niđe veze. Karić i Muftić i Hadžikić kiksare. Jurkas najbolji.Herson je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:49Čuj ovih delegata, kao ne bi dugogodišnjeg prvog golmana zvali zbog transfera u Arabiju, kao da smo mi Španija pa imamo 5 elitnih golmana u konkurenciji. Kakav god da je Vasilj, opet je Kurtoa za Hadžikiće, Zlomisliće i ostale. Gurali bi nekakvu djecu na gol u utakmicama Lige nacija, a oni uopšte i ne igraju seniorski fudbal.
Glory Glory Man United
Sve kontam da li da napišem stagod ili ne…ono tipa “stavi sad na gol bilo koga, bolje gledati Zlomislica ili nekog dječaka kako prima golove nego golmana Bundeslige donedavno kako ga prima iz svih mogucih i nemogućih pozicija”.
Najgori golman reprezentacije ikada i najslabija karika ove generacije koja nas je odvela na SP.
Ako ja moram opet cekati baraz za eventualne penale gdje bi se Vasilj možda mogao istaći, onda piši propalo.
Eto stvarno ne znam šta bih rekao. Jedno ogromno, ogromno razočarenje. Pritom ne mislim na ovaj transfer. On je priča za sebe.
Nek mu je sretno. A i nama s njim, nadam se sto kraćeg vijeka i da ce neki golman iskočiti i napredovati dovoljno da istisne Vasilja.
Najgori golman reprezentacije ikada i najslabija karika ove generacije koja nas je odvela na SP.
Ako ja moram opet cekati baraz za eventualne penale gdje bi se Vasilj možda mogao istaći, onda piši propalo.
Eto stvarno ne znam šta bih rekao. Jedno ogromno, ogromno razočarenje. Pritom ne mislim na ovaj transfer. On je priča za sebe.
Nek mu je sretno. A i nama s njim, nadam se sto kraćeg vijeka i da ce neki golman iskočiti i napredovati dovoljno da istisne Vasilja.
Ma gluposti. Jeste, istina je, zna se zašto se ide u Arabiju. Lova je prioritet. Ali nije to više toliko loša liga, koliko se ovdje piše ko da je prešao u drugu tursku ili Emirate. Pogotovo na golmane to ima najmanji utjecaj. Neka ga još ovaj ciklus do Eura aBd, onda valjda ispliva nešto dokazano kvalitetnije. A gurati Zlomislića, Hadžikića, pa i Jurkasa i Karića na gol dok je on tu u ovom momentu, nema nikakvog smisla.Herson je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:49Čuj ovih delegata, kao ne bi dugogodišnjeg prvog golmana zvali zbog transfera u Arabiju, kao da smo mi Španija pa imamo 5 elitnih golmana u konkurenciji. Kakav god da je Vasilj, opet je Kurtoa za Hadžikiće, Zlomisliće i ostale. Gurali bi nekakvu djecu na gol u utakmicama Lige nacija, a oni uopšte i ne igraju seniorski fudbal.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma dobro brate ne kaze niko da sad momentalno ostane bez poziva do LN..al realno do eura da ne kazem pola kvala, mora se trazit i nac zamjenaBeduin je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:11Kao da nismo navikli na kojekakva lupetanja certificirane forumske struke. Dok ne izleti bolji od njega, nama je Vasilja zvati na poziciju jedinice.Herson je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:49Čuj ovih delegata, kao ne bi dugogodišnjeg prvog golmana zvali zbog transfera u Arabiju, kao da smo mi Španija pa imamo 5 elitnih golmana u konkurenciji. Kakav god da je Vasilj, opet je Kurtoa za Hadžikiće, Zlomisliće i ostale. Gurali bi nekakvu djecu na gol u utakmicama Lige nacija, a oni uopšte i ne igraju seniorski fudbal.
=\_1921_/=
Svi golmani o kojima vi ovdje pisete su tinejdzeri
Da stavis tinejdzera na gol u ozbiljnim utakmicama taj mora biti neki mega talenat
Sto ni jedan od nasih nije
MINIMUM jos jedne kvalifikacije je Vasilj prvi golman
Da stavis tinejdzera na gol u ozbiljnim utakmicama taj mora biti neki mega talenat
Sto ni jedan od nasih nije
MINIMUM jos jedne kvalifikacije je Vasilj prvi golman
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
Sindikat12
- Kontakt:
Bas loše…. Otisao za parama mislim razumijem ga u potpunosti ali ce ovo utjecat na igru bas puno…
mislim da svi džaba prdimo ovdje, kad ga Barbarez i stručn štab sigurno neće skidati sa gola.
Glory Glory Man United
Kao da je otišao u prvu ligu Andore a ne u ligu koja će vrlo brzo biti u TOP10 liga na svijetu.
Bošnjo je čudo.
Bošnjo je čudo.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Šta ti je SP,.uvjerljivo najgori golman na turniru i uzeti će ozbiljne pare od Arapa.
EVO NAS TU SMO ⚫🔴