RDR2 PC verzija je izasla godinu dana nakon konzola
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Marsal
- Kontakt:
Od 2028. obustavlja se proizvodnja igara na fizičkim diskovima.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- VivaLaStella
- Kontakt:
Black Flag Resynced 60€
Inače nisam AC fan, ali Black Flag mi je jedna od najdražih igara ikad i toliko sam bio nahajpan za ovaj remaster, al realno nije normalan ko plati 60 eura za ebeni remaster/reciklažu, još u vremenu kad Witcher 3 sa DLCovima + RDR2 možeš dobit za 25€ total.
Jednostavno ne vidim način da platim to ili 80€ za ono woke sranje gta za koje nema još ni gameplaya, a da to ne vidim kao saučensištvo u uništanjavu gaming industrije
Jednostavno ne vidim način da platim to ili 80€ za ono woke sranje gta za koje nema još ni gameplaya, a da to ne vidim kao saučensištvo u uništanjavu gaming industrije
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
GTA VI je "too woke" za fransizu koja je imala DLC pod nazivom The Ballad of Gay Tony LOL
GTA je "woke" fransiza od svog zacetka, parodija Američke kulture i ismijavanje i ljevice i desnice podjednako, crnaca, bijelaca, zutih, LGBT itd.
vjerovatno je zena kao jedan od protagonista kap koja je prelila woke casu, ili to sto ce igra smjestena na Floridi imati gej i trans likove (vjerovatno), stvarno neobicno za Floridu da ima takve likove
GTA je "woke" fransiza od svog zacetka, parodija Američke kulture i ismijavanje i ljevice i desnice podjednako, crnaca, bijelaca, zutih, LGBT itd.
vjerovatno je zena kao jedan od protagonista kap koja je prelila woke casu, ili to sto ce igra smjestena na Floridi imati gej i trans likove (vjerovatno), stvarno neobicno za Floridu da ima takve likove
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nije problem što će imati takve likove, nego što to neće biti zanimljivi likovi. Nisam radio na igrici, pa ne znam šta nas čeka, ali sudeći po svemu što smo vidjeli i čuli od Rockstara, mogu pretpostaviti da nas čeka neki trans sporedni lik, sa teškom pričom o social injustice i šta već ne.. bili su drag queen NPCovi u GTA5, pa su pod pritiskom woke brigade uklonjeni iz enhanced verzije jer, pazi ovo: Izgledom su izazivali transfobiju u ljudima, koji bi ih posebno targetirali. (?)
Znači nije problem ovo, nego je problem što očito odstupaju od ovoga.. Čovječe pa u GTA Trilogy bukvalno uklonili konfederativnu zastavu sa majice Phil Cassidya i zamijenili mrtvačkom glavomGTA je "woke" fransiza od svog zacetka, parodija Američke kulture i ismijavanje i ljevice i desnice podjednako, crnaca, bijelaca, zutih, LGBT itd.
Al na stranu sve, samo sam rekao da je pljačka tražiti 80€ bez da uopšte pokažeš gameplay. Znam da je to rockstar effect i da će ljudi opet uzimat, al nek mi puše qrac eto. To je sve
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, s4mke i 3 gosta.