FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
83
18%
2. Borbu za Evropu
184
39%
3. Sredinu tabele
84
18%
4. Borbu za opstanak
117
25%

Ukupno glasova: 468

kvrgastrga
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kvrgastrga » 11 jul 2026, 23:21

Argentina je napisao/la:
11 jul 2026, 21:48
kvrgastrga je napisao/la:
11 jul 2026, 20:39
Argentina je napisao/la:
11 jul 2026, 20:19

Podrzavao ga, sad ga pljujem. Zajebao se.
Glupab i ubleha. To je to.

Rekao si mi da botujem, pa ako botujem reci mi za koga? Naveo sam iznad, a mozes naci moje postove zadnjih 14 godina (koliko sam na forumu) da sam svakoga podrzavao nadajuci se boljem Zelji i nazalost na kraju svakoga i pljuvao.
pa botuješ za ove naše vrle heroje koji već 15 godina spašavaju klub. Oni su isto kao i ti bili za Mirvića, bio je jedini spas da on dodje, pa su se nekako predomislili zbog nečeg. Isplivava polako i oko čega, jel shop pa se nisu mogli dogovoriti kako da se rastale, jel im zaista tražio da i oni plate svoje mjesto u skupštini i odborima ili je on ostao bez para, pa počeo roviti okolo i tu dirnuo gdje ne treba. Ne znam ja to. Ali nekako nestade sva njihova odgovornost, za bilo šta, samo on osta kriv za sve, tačno onako kako si ti to lijepo sročio.

Svako bi rekao da nisu to čista posla, da ima svačije odgovornosti. Ali ovdje se slomiše ljudi da nam dokažu kakav je to zlikovac iz Amerike da je on samostalno uništio Želju, jedva Želju odbraniše naši skupštinari, odbornici i komitetlije. Njih preko 50 se moralo ujediniti protiv jedne ublehe bjelosvjetske. hvala im.
Botujem za one koji 15 godina spasavaju klub. Kakav komentar na nivou Informera i Vucica. Imas li makar pola argumenta za naveno?

Ne treba se lomiti i dokazivati nista za americkog kauboja, sve se vidi sa stanjem kluba.

P.S. Skupstine i sjednice se snimaju vec godinama. Pitaj nekoga za Mirviceva obecanja.
Pa da, baš na nivou Vučića i Infromera. I on kao spašava Srbiju od imaginarnih neprijatelja već 15 godina, a u stvari spašava svoju guzicu cijelo vrijeme.

Evo sam si dokazao sve u svojim postovima, ne trebaju mi dodatni argumenti. Ko gleda ta videa što se snimaju skupštine? Ja nisam znao da se snimaju, jer se nigdje to ne objavi. Sa zadnje Skupštine niti je objavljeno ko je bio, ko nije bio, niti išta. Ne znam kako ti znaš, ako nemaš nekog ko sjedi na skupštini pa ti to kaže. Ili ti sam sjediš na Skupštini pa si vidio da se snima.

Kako znaš da je Mirvić tajno radio na papirima za kredit? Hajde znam i ja da je radio na papirima za kredit, to je objavljeno i on sam je pisao, ali kako znaš da za to nisu znali Skupština i NO, niti su objavili da nisu znali, čak suprotno, direktor je rekao u onom intervjuu da je znao i protivio se? To ti jedino neko iz NO i Skupštine može reći ili si izmislio.

Zaključak: dobijaš informacije od njih i ovdje ih pišeš kao da su 100% tačne. U prevodu, botuješ. Zašto bih ja vjerovao da je taj lik koji ti je to rekao dobronamjeran i govori istinu, ako on koristi tebe da prenese poruku, a neće javno sa svojim imenom i prezimenom to da izjavi?

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 11 jul 2026, 23:36

Joj novih profila kao nisu botovi, nego dugo prate temu, da koju napisu. Idu cvaje ko djeca niz tobogan.sanjin lego i kompanija, gdje je sta radi hladno,??

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 11 jul 2026, 23:49

11 jul 2026, 23:21
Argentina je napisao/la:

pa botuješ za ove naše vrle heroje koji već 15 godina spašavaju klub. Oni su isto kao i ti bili za Mirvića, bio je jedini spas da on dodje, pa su se nekako predomislili zbog nečeg. Isplivava polako i oko čega, jel shop pa se nisu mogli dogovoriti kako da se rastale, jel im zaista tražio da i oni plate svoje mjesto u skupštini i odborima ili je on ostao bez para, pa počeo roviti okolo i tu dirnuo gdje ne treba. Ne znam ja to. Ali nekako nestade sva njihova odgovornost, za bilo šta, samo on osta kriv za sve, tačno onako kako si ti to lijepo sročio.

Svako bi rekao da nisu to čista posla, da ima svačije odgovornosti. Ali ovdje se slomiše ljudi da nam dokažu kakav je to zlikovac iz Amerike da je on samostalno uništio Želju, jedva Želju odbraniše naši skupštinari, odbornici i komitetlije. Njih preko 50 se moralo ujediniti protiv jedne ublehe bjelosvjetske. hvala im.
Botujem za one koji 15 godina spasavaju klub. Kakav komentar na nivou Informera i Vucica. Imas li makar pola argumenta za naveno?

Ne treba se lomiti i dokazivati nista za americkog kauboja, sve se vidi sa stanjem kluba.

P.S. Skupstine i sjednice se snimaju vec godinama. Pitaj nekoga za Mirviceva obecanja.
Pa da, baš na nivou Vučića i Infromera. I on kao spašava Srbiju od imaginarnih neprijatelja već 15 godina, a u stvari spašava svoju guzicu cijelo vrijeme.

Evo sam si dokazao sve u svojim postovima, ne trebaju mi dodatni argumenti. Ko gleda ta videa što se snimaju skupštine? Ja nisam znao da se snimaju, jer se nigdje to ne objavi. Sa zadnje Skupštine niti je objavljeno ko je bio, ko nije bio, niti išta. Ne znam kako ti znaš, ako nemaš nekog ko sjedi na skupštini pa ti to kaže. Ili ti sam sjediš na Skupštini pa si vidio da se snima.

Kako znaš da je Mirvić tajno radio na papirima za kredit? Hajde znam i ja da je radio na papirima za kredit, to je objavljeno i on sam je pisao, ali kako znaš da za to nisu znali Skupština i NO, niti su objavili da nisu znali, čak suprotno, direktor je rekao u onom intervjuu da je znao i protivio se? To ti jedino neko iz NO i Skupštine može reći ili si izmislio.

Zaključak: dobijaš informacije od njih i ovdje ih pišeš kao da su 100% tačne. U prevodu, botuješ. Zašto bih ja vjerovao da je taj lik koji ti je to rekao dobronamjeran i govori istinu, ako on koristi tebe da prenese poruku, a neće javno sa svojim imenom i prezimenom to da izjavi?
Džaba botuješ i dan i noć i napadaš ljude, ništa se promijeniti neće, osim što se blamiraš. ROBOVLASNIKU GOVEDARU povratka nema, taman da ga desetine takvih botova kao ti, ona lujka sa fb i pojedini DNOvinari brane. Kao što sam još jednom bolesniku napisao, javi na bratsku kobilju glavu i na sva ona mjesta da Željezničar nije pao, Željezničar je preživio na vašu veliku žalost, kao i uvijek. Imali ste priliku obmanama i lažima 7 mjeseci. Selektivno izbjegavaš sve odgovore na postove koji imaju argumente i spuštaš na nivo nekog šupljiranja. Prozivaš ljude bez razloga. Od tvog pojavljivanja si online, zaista si svoj posao shvatio o zbiljno. Vremenom ili ćeš nestati kada prestane kapati dnevnica ili ćeš izgubiti svrhu jer će svako shvatiti da je suvišno replicirati ti.
Pozdravi govedara. ;)
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 12 jul 2026, 00:03

Advokati traže povlačenje iz sudskog spora vezanog za trgovinu stokom u Idahu

Objavljeno: 7. juli 2026. u 14:00
Autor: Mateusz Perkowski, Capital Press

Advokati koji zastupaju kompaniju Roman Cattle Co. zatražili su dozvolu da se povuku iz sudskog postupka zbog neplaćenih troškova i naknada.

Roman Cattle Co. iz Idaho Fallsa prošle godine je podnio federalnu tužbu protiv Producers Livestock Marketing Association iz North Salt Lakea, Utah, tražeći da mu se dozvoli zadržavanje približno 11 miliona dolara plaćanja.

U tužbi se tvrdilo da je Producers Livestock Marketing Association naplaćivao prekomjerne provizije i da nije kupovao stoku direktno od farmera i rančera, kako je navodno bilo predviđeno ugovorom s Roman Cattleom, već je stoku nabavljao preko aukcijskih prodajnih mjesta.

Roman Cattle je tvrdio da je dobavljač stoke učestvovao u “obrascu obmanjujućeg postupanja”, čime je navodno prekršio Packers and Stockyards Act, te je od federalnog sudije tražio dozvolu da zadrži oko 11 miliona dolara plaćanja prema tuženoj strani.

Producers Livestock Marketing Association negirao je optužbe o nepravilnostima i podnio protutužbu protiv Roman Cattlea. U protutužbi se tvrdi da Roman Cattle u više navrata nije platio iznose koje je dugovao za isporučenu stoku, uprkos obećanjima o bankovnim transferima.

Prema navodima iz protutužbe, Roman Cattle je “prazna ljuska” koja posluje pod kontrolom Sanina Mirvića, vlasnika American Farmers Networka. U protutužbi se tvrdi da je Mirvić davao obmanjujuće izjave kako bi naveo Producers Livestock Marketing Association da nastavi s isporukama stoke.

Sada je više advokata iz advokatske firme Davis Wright Tremaine, koji su zastupali Roman Cattle i druge subjekte u vlasništvu Mirvića, zatražilo povlačenje iz postupka. Kao razlog navode da njihovi klijenti nisu platili nastale advokatske naknade i troškove, što bi za advokate predstavljalo nerazuman finansijski teret.

Advokati su naveli da su svoje klijente obavijestili o zahtjevu za povlačenje, kao i o obavezi da ih u postupku zastupa advokat koji ima pravo nastupa pred federalnim sudom u Idahu.

U obavještenju su upozorili da bi, ukoliko se ne angažuje zamjenski advokat, moglo doći do odbacivanja tužbe zbog “nepostupanja po predmetu”, kao i do donošenja presude zbog propuštanja u odnosu na klijente.

Sanin Mirvić izjavio je da Roman Cattle “više nije toliko likvidan”, djelimično zbog samog sudskog postupka. Prema njegovim riječima, predmet se “toliko dugo razvukao” da je postao “mnogo skuplji nego što je iko planirao”.

Mirvić je naveo da je kompanija vodila pregovore o nagodbi s Producers Livestock Marketing Associationom, ali da su ti pregovori “propali prije nekoliko dana”.

Dodao je da bi Roman Cattle zamijenio svoje advokate ukoliko bi pregovori o nagodbi mogli biti obnovljeni, te bi s bivšom advokatskom firmom ušao u plan otplate dugovanja.

Predstavnik Producers Livestock Marketing Associationa nije bio dostupan za komentar do zaključenja teksta.

Isti advokati su već dobili dozvolu da se povuku iz drugog sudskog postupka koji uključuje Mirvića i American Farmers Network, a koji je povezan s klaoničkim pogonom Intermountain Packing u Idaho Fallsu.

U tom predmetu više mljekarskih farmi podnijelo je tužbu tvrdeći da Intermountain Packing, koji je kupio American Farmers Network, nije platio izlučene krave poslane na klanje. Tužitelji traže 2 miliona dolara naknade.

Ranije ove godine pogon Intermountain Packinga je zatvoren, a radnici su otpušteni zbog, kako je navedeno u obavještenju dostavljenom regulatorima za rad u Idahu, “iznenadne i nepredvidive finansijske krize koja je dovela do neposredne nemogućnosti ispunjavanja obaveza za isplatu plata”.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 12 jul 2026, 00:13

Sjeća li se neko ovoga... :kafa:

19.07.2025. godine
slika

16.04.2026. godine
slika

Neka ti je vječni rahmet! 🕊️

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 12 jul 2026, 00:19

Levin je napisao/la:
12 jul 2026, 00:03

Advokati koji zastupaju kompaniju Roman Cattle Co. zatražili su dozvolu da se povuku iz sudskog postupka zbog neplaćenih troškova i naknada.

Roman Cattle Co. iz Idaho Fallsa prošle godine je podnio federalnu tužbu protiv Producers Livestock Marketing Association iz North Salt Lakea, Utah, tražeći da mu se dozvoli zadržavanje približno 11 miliona dolara plaćanja.

U tužbi se tvrdilo da je Producers Livestock Marketing Association naplaćivao prekomjerne provizije i da nije kupovao stoku direktno od farmera i rančera, kako je navodno bilo predviđeno ugovorom s Roman Cattleom, već je stoku nabavljao preko aukcijskih prodajnih mjesta.

Roman Cattle je tvrdio da je dobavljač stoke učestvovao u “obrascu obmanjujućeg postupanja”, čime je navodno prekršio Packers and Stockyards Act, te je od federalnog sudije tražio dozvolu da zadrži oko 11 miliona dolara plaćanja prema tuženoj strani.

Producers Livestock Marketing Association negirao je optužbe o nepravilnostima i podnio protutužbu protiv Roman Cattlea. U protutužbi se tvrdi da Roman Cattle u više navrata nije platio iznose koje je dugovao za isporučenu stoku, uprkos obećanjima o bankovnim transferima.

Prema navodima iz protutužbe, Roman Cattle je “prazna ljuska” koja posluje pod kontrolom Sanina Mirvića, vlasnika American Farmers Networka. U protutužbi se tvrdi da je Mirvić davao obmanjujuće izjave kako bi naveo Producers Livestock Marketing Association da nastavi s isporukama stoke.

Sada je više advokata iz advokatske firme Davis Wright Tremaine, koji su zastupali Roman Cattle i druge subjekte u vlasništvu Mirvića, zatražilo povlačenje iz postupka. Kao razlog navode da njihovi klijenti nisu platili nastale advokatske naknade i troškove, što bi za advokate predstavljalo nerazuman finansijski teret.

Advokati su naveli da su svoje klijente obavijestili o zahtjevu za povlačenje, kao i o obavezi da ih u postupku zastupa advokat koji ima pravo nastupa pred federalnim sudom u Idahu.

U obavještenju su upozorili da bi, ukoliko se ne angažuje zamjenski advokat, moglo doći do odbacivanja tužbe zbog “nepostupanja po predmetu”, kao i do donošenja presude zbog propuštanja u odnosu na klijente.

Sanin Mirvić izjavio je da Roman Cattle “više nije toliko likvidan”, djelimično zbog samog sudskog postupka. Prema njegovim riječima, predmet se “toliko dugo razvukao” da je postao “mnogo skuplji nego što je iko planirao”.

Mirvić je naveo da je kompanija vodila pregovore o nagodbi s Producers Livestock Marketing Associationom, ali da su ti pregovori “propali prije nekoliko dana”.

Dodao je da bi Roman Cattle zamijenio svoje advokate ukoliko bi pregovori o nagodbi mogli biti obnovljeni, te bi s bivšom advokatskom firmom ušao u plan otplate dugovanja.

Predstavnik Producers Livestock Marketing Associationa nije bio dostupan za komentar do zaključenja teksta.

Isti advokati su već dobili dozvolu da se povuku iz drugog sudskog postupka koji uključuje Mirvića i American Farmers Network, a koji je povezan s klaoničkim pogonom Intermountain Packing u Idaho Fallsu.

U tom predmetu više mljekarskih farmi podnijelo je tužbu tvrdeći da Intermountain Packing, koji je kupio American Farmers Network, nije platio izlučene krave poslane na klanje. Tužitelji traže 2 miliona dolara naknade.

Ranije ove godine pogon Intermountain Packinga je zatvoren, a radnici su otpušteni zbog, kako je navedeno u obavještenju dostavljenom regulatorima za rad u Idahu, “iznenadne i nepredvidive finansijske krize koja je dovela do neposredne nemogućnosti ispunjavanja obaveza za isplatu plata”.
Ne znam kako možeš ovakve stvari plasirati. Ništa ti ja u ovo ne vjerujem dok Arsen Provalija pardon Novalija ne potpiše text. Vjerujem da bi raspolaganje imovinom Kluba na neograničen način pomoglo da bude mnogo više "likvidan", ali eto nismo bili u stanju pomoći čovjeku. Još jedna u nizu opstrukcija ljudi oko Kluba, ili pak da konsultira Semira Osmanagića, možda su ga sabotirali neki vanzemaljci. Ja jedno sigurno znam, do njega nije. On je nama cinično poželio da nam Bog bude u pomoći, ja mu iskreno ne želim Božiju pomoć. Prevaranti i varalice je nisu zaslužile.

P.S. Geslo advokata je izgleda "Nema džabe ni u stare babe" :urnebes:

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 12 jul 2026, 00:57

AhmedNurudin je napisao/la:
12 jul 2026, 00:19
Levin je napisao/la:

Ne znam kako možeš ovakve stvari plasirati. Ništa ti ja u ovo ne vjerujem dok Arsen Provalija pardon Novalija ne potpiše text. Vjerujem da bi raspolaganje imovinom Kluba na neograničen način pomoglo da bude mnogo više "likvidan", ali eto nismo bili u stanju pomoći čovjeku. Još jedna u nizu opstrukcija ljudi oko Kluba, ili pak da konsultira Semira Osmanagića, možda su ga sabotirali neki vanzemaljci. Ja jedno sigurno znam, do njega nije. On je nama cinično poželio da nam Bog bude u pomoći, ja mu iskreno ne želim Božiju pomoć. Prevaranti i varalice je nisu zaslužile.

Ja ne smijem ništa reći @kvrgastrga će me opet okarakterisati botom i plaćenikom. Od sad samo objavljujem tj prenosim gluposti kao što je ova. :kafa:

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 12 jul 2026, 01:01

A kad je bila diskusija Amar vs Miske bar njih 2 su ucinili nesto i pozitivno za klub. Sad ovi sto brane Mirvica a pljuju trenutne ja to ne kontam . Sta je to pozitivno uradio Mirvic u svojih 7 mjeseci .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 12 jul 2026, 01:07

Pact1921 je napisao/la:
12 jul 2026, 01:01
A kad je bila diskusija Amar vs Miske bar njih 2 su ucinili nesto i pozitivno za klub. Sad ovi sto brane Mirvica a pljuju trenutne ja to ne kontam . Sta je to pozitivno uradio Mirvic u svojih 7 mjeseci .

slika

GBBP87
Kontakt:

Post Postao/la GBBP87 » 12 jul 2026, 01:14

Levin je napisao/la:
12 jul 2026, 01:07
Pact1921 je napisao/la:

slika
Investicije :opaopa:
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 12 jul 2026, 01:29

Ne vidim razlog da se vi raspravljate. Nije moglo sa Amarom, nije moglo sa Senadom i sa ovim Ismirom. Jednostavno smo fulili sa ovim zadnjim i to je to. Idemo dalje, da nekako izađemo iz ove krize.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 12 jul 2026, 01:41

GBBP87 je napisao/la:
12 jul 2026, 01:14
Levin je napisao/la:
Pact1921 je napisao/la:

slika
Naravno, pa neće valjda kao što rade ove neznalice po Hrvatskoj :

slika

slika

slika

slika

GBBP87
Kontakt:

Post Postao/la GBBP87 » 12 jul 2026, 01:51

Levin je napisao/la:
12 jul 2026, 01:41
GBBP87 je napisao/la:
Levin je napisao/la:

slika

slika

slika

slika

slika
Kakve neznalice, trebali su dići kredit i po mogućnosti staviti imovinu pod hipoteku.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 12 jul 2026, 01:58

Levin je napisao/la:
12 jul 2026, 00:57
AhmedNurudin je napisao/la:
12 jul 2026, 00:19
Levin je napisao/la:

Ja ne smijem ništa reći @kvrgastrga će me opet okarakterisati botom i plaćenikom. Od sad samo objavljujem tj prenosim gluposti kao što je ova. :kafa:
Jaka perosna je dotični, otprilike kao i mirva u stočarskim krugovima. Njega je svakako šlogiralo kad je pročitao da ostade bez dnevnice.

Ovaj tekst i činjenice koje su obični navijači iskopali o njemu su pokazatelj koliko su plitka bila istraživanja naše radne grupe o njemu. Nisam siguran, ali smatram da su oni morali biti prvi filter za prevarante. Njima je najvažniji očito bio njegov odnos sa bratom. Ovo nisu sitne stvari koje su se desile 20 godina poslije ulaska u Klub, pa normalno svako bi reko nije se očekivalo. Ovo su stvari koje su se prema datumima paralelno dešavale dok je on vodio te pregovore oko ulaska u Klub. Drugi put nam se nažalost to dešava. Kako bi kredit kojem bi imovina Kluba bila pokriće završio kao alat za pokušaj spašavanja vlastite gu*ice u SAD-u. Dobar plan nema šta. Ipak je uspio nešto zaraditi na kamatama, na osnovu jednog dolaska kojeg sigurno Klub plaća a zahvaljujući ispiranjima mozga pojedinaca možda kod nekih, pogotovo starijih ostane zapamćen kao "veliki biznismen koga su sabotirali". Oni nisu u mogućnosti doći do informacija, zato je žalosno što naši mediji ovo ne vide, a najmanji problemčić u Klubu dobije tekstove u nastavcima.

Pact1921 je napisao/la:
Ma samo su botovi za njega i ekstremno neupućeni. Jedino za koga je apsurdno nešto dobro uradio su Adžem i kompanija, čiji se igrački i ljudski flopovi nikako ne spominju. On je preuzeo i jedno i drugo, naravno potpuno opravdano. Trenutni imaju katastrofalnu situaciju i zbog toga imaju moju podršku. Nije isto doći na zgarište i doći u uređen sistem i samo nastaviti. Daleko od toga da u kompletnoj trenutnoj strukturi skupština/nadzorni odbori i odbor za hitnost nema osoba koje imaju veliku listu kritika. Naravno da ih ima ali vakat je takav da se moramo spašavati a ne napadati, za kritike abd i pozive na odgovornost će biti vremena. Eto nešto se pokrenulo, očekuju se pripreme, prijateljske su dogovoreno. Šta god uspiju spasiti dobro je, jer im ni vrijeme nije saveznik.

Urban90
Kontakt:

Post Postao/la Urban90 » 12 jul 2026, 03:32

Ljudi moji, pa stvarno je strašno šta se sve piše na ovom forumu. Postalo je nemoguće pročitati bilo šta lijepo i pozitivno vezano za našeg Želju. Stalno se vrte neke iste priče i teorije koje jednostavno nemaju nikakvog smisla niti priliče klubu kao što je Željezničar. Odjednom se svi nešto pravite pametni i svi ste šatro ludi i sve znate, a ja stvarno ne kontam čemu sve to vodi. Dajte malo da spustimo loptu i budemo prava podrška, a ne da samo tražimo manu u svemu.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 12 jul 2026, 04:05

BiHSportman je napisao/la:
12 jul 2026, 01:29
Ne vidim razlog da se vi raspravljate. Nije moglo sa Amarom, nije moglo sa Senadom i sa ovim Ismirom. Jednostavno smo fulili sa ovim zadnjim i to je to. Idemo dalje, da nekako izađemo iz ove krize.
Cuj nije moglo s Amarom frajer yebeni trener. Ko da je predsjednik Boze sacuvaj

RedBullGrbavica
Kontakt:

Post Postao/la RedBullGrbavica » 12 jul 2026, 09:10

Levin je napisao/la:
12 jul 2026, 01:41
GBBP87 je napisao/la:
Levin je napisao/la:

slika

slika

slika

slika

slika
Mješaš babe i žabe, kruške i jabuke. Svi su oni vlasnici pomenutih klubova i ulažu praktično u svoju firmu. Sutra kad je prodaju dobijaju svoju lovu nazad. Mi smo udruženje građana. Ko god ulaže na takav način ne dobija ništa nazad. Jedini način je sponzorstvo, pozajmice i krediti. Ono što ti i tebi slični očekujete je investitor tipa " žičara" ili kao što neko napisa " daj 5 miliona, budi Džek". U prevodu na bosanski "sadaka".

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 12 jul 2026, 09:19

Pact1921 je napisao/la:
Mirvica brane ovi sto pljuju Amara, samo naprave nove profile.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 12 jul 2026, 09:27

GBBP87 je napisao/la:
Levin je napisao/la:
Pact1921 je napisao/la:

slika
I to je puno s obzirom da klub nije njegovo vlasništvo i postoji realna šansa da ga se kasnije nabije nogom uz tvrdnju da je šhupak koji ni kartu nikad nije kupio, što je bio čest slučaj u prošlosti upravo prema ljudima koji su najviše valjali i pomagali. Klub je vlasništvo navijača i oni su ti koji treba da se hvataju za džep

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 12 jul 2026, 09:28

11 jul 2026, 23:21
Argentina je napisao/la:

Dao si za Mirvica slovom i brojem NULA argumenata.

Ja sam ih napisao, ti ignore. Spomenuo sam i sve prosle +/-. Ti dobru staru botujes.

Sto se tice informacija, sve navedeno je tacno, pa ti vjerovao ili ne. Skupstina i NO su se ukljucili kad su saznali da sprema kredit. To nije njihova nadleznost, ali mogu reagovati, posebno NO.

Zakljucak: Previse smo se ponadali i naivno. Ja bih opet da investitor dodje, ali moramo opreznije. Dosao je kauboj koji misli da je divlji zapad i da smo mi ovdje glupi svi i da nista ne znamo. Koji nije 1 marku ulozio, misleci da ce on to srediti jer je veliki menadzer, nije nista uspio.

Najgore je za Statut koji je on 100x rekao da ce zavrsiti i kao radi njegova advokatica + ima i snimljeno da ce do 30.06. sve rijesiti i pomiriti.

P.S. Jesu li Maric i Prelec,npa i Savo botovi? Mogli su potpisati ugovor s klubom, ali nisu i na press jasno rekli da je ovaj prevara?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Kajkutenjoyer, Taree i 53 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []