Pa da, baš na nivou Vučića i Infromera. I on kao spašava Srbiju od imaginarnih neprijatelja već 15 godina, a u stvari spašava svoju guzicu cijelo vrijeme.Argentina je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:48Botujem za one koji 15 godina spasavaju klub. Kakav komentar na nivou Informera i Vucica. Imas li makar pola argumenta za naveno?kvrgastrga je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:39pa botuješ za ove naše vrle heroje koji već 15 godina spašavaju klub. Oni su isto kao i ti bili za Mirvića, bio je jedini spas da on dodje, pa su se nekako predomislili zbog nečeg. Isplivava polako i oko čega, jel shop pa se nisu mogli dogovoriti kako da se rastale, jel im zaista tražio da i oni plate svoje mjesto u skupštini i odborima ili je on ostao bez para, pa počeo roviti okolo i tu dirnuo gdje ne treba. Ne znam ja to. Ali nekako nestade sva njihova odgovornost, za bilo šta, samo on osta kriv za sve, tačno onako kako si ti to lijepo sročio.Argentina je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:19
Podrzavao ga, sad ga pljujem. Zajebao se.
Glupab i ubleha. To je to.
Rekao si mi da botujem, pa ako botujem reci mi za koga? Naveo sam iznad, a mozes naci moje postove zadnjih 14 godina (koliko sam na forumu) da sam svakoga podrzavao nadajuci se boljem Zelji i nazalost na kraju svakoga i pljuvao.
Svako bi rekao da nisu to čista posla, da ima svačije odgovornosti. Ali ovdje se slomiše ljudi da nam dokažu kakav je to zlikovac iz Amerike da je on samostalno uništio Želju, jedva Želju odbraniše naši skupštinari, odbornici i komitetlije. Njih preko 50 se moralo ujediniti protiv jedne ublehe bjelosvjetske. hvala im.
Ne treba se lomiti i dokazivati nista za americkog kauboja, sve se vidi sa stanjem kluba.
P.S. Skupstine i sjednice se snimaju vec godinama. Pitaj nekoga za Mirviceva obecanja.
Evo sam si dokazao sve u svojim postovima, ne trebaju mi dodatni argumenti. Ko gleda ta videa što se snimaju skupštine? Ja nisam znao da se snimaju, jer se nigdje to ne objavi. Sa zadnje Skupštine niti je objavljeno ko je bio, ko nije bio, niti išta. Ne znam kako ti znaš, ako nemaš nekog ko sjedi na skupštini pa ti to kaže. Ili ti sam sjediš na Skupštini pa si vidio da se snima.
Kako znaš da je Mirvić tajno radio na papirima za kredit? Hajde znam i ja da je radio na papirima za kredit, to je objavljeno i on sam je pisao, ali kako znaš da za to nisu znali Skupština i NO, niti su objavili da nisu znali, čak suprotno, direktor je rekao u onom intervjuu da je znao i protivio se? To ti jedino neko iz NO i Skupštine može reći ili si izmislio.
Zaključak: dobijaš informacije od njih i ovdje ih pišeš kao da su 100% tačne. U prevodu, botuješ. Zašto bih ja vjerovao da je taj lik koji ti je to rekao dobronamjeran i govori istinu, ako on koristi tebe da prenese poruku, a neće javno sa svojim imenom i prezimenom to da izjavi?