Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Sørloth i Embolo mogu podjeliti nagradu za najgluplje igrače na prvenstvu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zašto Spence nije dobio žuti ako se već daje, školski primjer pokušaja iznude penala inicirajući kontakt sa štoperom? Znači iznude penala a na faula na sredini terena.Mbappe za istu stvar još dobio i penal, navodno tu je sve po pravilima.Mocvara1991 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 11:34Al lupas brate dragi, za medalju. Za pokusaj varanja sudije,simuliranje faula, daje se zuti karton,a ovo je bio skolski primjer simuliranja, dakle zuti karton. A to sto je to njegov drugi zuti je njegov problem. Argentina bi bila ostecena da se VAR nije ukljucio,jer je Paredesu dao zuti karton. Takodjer bi bila ostecena da nakon ponistenja zutog Paredesu nije dao zuti Embolu,jer je lik isao da prevari sudiju i to vidi cijeli svijet.chily-rz je napisao/la: ↑12 jul 2026, 11:26Za razliku od vas Mesiljubaca mi ovu igru pratimo gledajući na nju kao kolektivni sport gdje igraju ekipe a ne individualci za sebe.
Buraz ti daješ žuti karton za simuliranje jer si levat nasjeo da je faul za žuti umjesto da si na prvom mjestu vidio šta se desilo i odmahnuo rukom da se nastavi igrati. Dakle sudija je dao žuti za nešto što nije vidio pa su ga zvali da vidi to što nije vidio da bi on nakon toga dao drugi žuti nekom drugom igraču zato što je vidio što nije vidio prvi put kad je već trebao da vidi prije nego što izvadi žuti karton. Sudija je sam sebi trebao pokazati crveni karton jer sudi napamet bez da je vidio šta je odsudio.
Jel se žuti daje za pokušaj iznude ili samo za one koji uspješno odglume? Kako tačno kaznit svaku glumu na terenu i imal se vremena da se provjerava svaki duel u kojem je potencijalno jedan od igrača odglumio faul? Da sudija nije dao žuti VAR ne može intervenisati i Švicarska bi ostala sa jedanaest na terenu a gluma bi prošla bez žutog?
Mesi nagazi đonom neoprezno s leđa protivnika i nema žutog ali je zato žuti simuliranje prekršaja na sredini terena?
- Maroon1946
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 12 jul 2026, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Toliko o senzoru
Još neki ovdje uvjeravali ispravno hahsha
Još neki ovdje uvjeravali ispravno hahsha
Prvi put mi je drago da su Englezi nekoga prošli, jer teže je oteti Englezima nego Norvežanima. Engleze, također, sudije guraju. Englezi su bolji po igračima. Helem, i ovo prvenstvo dokazalo da je Evropa korak ispred što se tiče fudbala, džaba Trampovi i ostale budalaštine
Embola ne krivim koliko Sorlotha. Embolo je utreniran da reaguje na instikt i izvuce maksimalno, tako je i djelovo. Problem je do tima svice koji ocigledno nije utrenirala simulacije na sredini terena jer vjerujem da nisu ni bili svjesni da tu i za to mozes dobiti iskljucujuci karton. Sorloth je s druge strane trebao da uradi sto mu je i zadaca, a to je da doda osobi kojoj je zadaca da daje golove, kad je vec imao priliku. Razmisljao je i izbacio svoje. Da je recimo Olise razmisljao ko Sorloth, Mbape bi imo 4 gola, i ko zna na sta bi Francuzi udarili.
Činjenica da su Vasilj, Radeljić i Ćivić tamnoputi, samo potvrđuje tvoju teorijuMocvara1991 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 08:21Svi koji komentarisu Embolovo simuliranje moraju prvo pogledati taj detalj. I kad pogledaju vidi se jasno da je maloumnik simulirao prekrsaj toliko glupo i ocito da je to smijesno. Opet dolazimo do izjave Radeta Bogdanovica,gdje po ko zna koji put covjek ispada u pravu,da vecina tamnoputih igraca ima problema s koncentracijom i jednostavno su tempirana bomba za gresku.
Divan dan za sport zvani fudbal.
Konacno da balerine i glumci pocinju biti sankcionisani za simuliranje. Naprijed VAR!
Konacno da balerine i glumci pocinju biti sankcionisani za simuliranje. Naprijed VAR!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Samo Španija i Argentina, vamos!
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Znači simulirao je toliko glupo i očito da je to smiješno ali je sudija nasjeo i dao žuti igraču Argentine?Nakata je napisao/la: ↑12 jul 2026, 12:21Činjenica da su Vasilj, Radeljić i Ćivić tamnoputi, samo potvrđuje tvoju teorijuMocvara1991 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 08:21Svi koji komentarisu Embolovo simuliranje moraju prvo pogledati taj detalj. I kad pogledaju vidi se jasno da je maloumnik simulirao prekrsaj toliko glupo i ocito da je to smijesno. Opet dolazimo do izjave Radeta Bogdanovica,gdje po ko zna koji put covjek ispada u pravu,da vecina tamnoputih igraca ima problema s koncentracijom i jednostavno su tempirana bomba za gresku.![]()
Dobro sam ja rekao, trebao je dati crveni sam sebi.
Al kad argentinski pokahontasi i cergasi pocnu o rasnoj cistoci 
Pazi ovog delegata. Jos neka mu ljetovanje uplateThibaut Courtois: "Želim godinu dana odmora bez ijedne utakmice za Belgiju, a zatim se vratiti za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i EURO 2028. Ne znam hoće li se Belgijski nogometni savez složiti s tim."
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tamnoputi upitni a 3 od 5 najbokjih do sad na sp, tamnoputi. Mbappe, Debele, i Belingem. Kakav hinjski rasizam.
Da se svaki faul svira kao halandu zbog naguravanja sa andersonom, arsenal bi treci zavrsio prosle sezone
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ova Argentina je baš loša ekipa. Messiju je veći uspjeh što ih dovukao do ovog polufinala nego titula na prošlom SP.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sad gledam reprizu Engleska - Norveska.Pa ovo je pljackanje.To sto je Haland otreso onog zutog prcu,ponistise im cisto go,poklonise go Englezima.Koliko se samo forsira finale Francuska - Engleska nisu istine.
Americka kujica Engleska i ulizica Makron su ovo debelo zakitili.
Idemo svim snagama Spanija i Argentina,ove antifudbalere i dopingase poraziti.80% sastava i jednima
I drugima igraju bivsi robovi,zabavljaci u cirkusu.Da nisu silne genocide i etnicka ciscenja radili sada bi se kleli u Digna i Hendersona.
Smrt fasizmu,sloboda crncima koji evidentno pod okovima igraju.Mbape bi radije za Togo igrao a Dembele za Keniju.Na faci im se vidi.
Americka kujica Engleska i ulizica Makron su ovo debelo zakitili.
Idemo svim snagama Spanija i Argentina,ove antifudbalere i dopingase poraziti.80% sastava i jednima
I drugima igraju bivsi robovi,zabavljaci u cirkusu.Da nisu silne genocide i etnicka ciscenja radili sada bi se kleli u Digna i Hendersona.
Smrt fasizmu,sloboda crncima koji evidentno pod okovima igraju.Mbape bi radije za Togo igrao a Dembele za Keniju.Na faci im se vidi.
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 12 jul 2026, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.