Pusti Makasa defektnog, slabija verzija Evandera. Ne znaju ni oni jesu li za spanjolce ili argentince.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Ali Foden nikad nije bio ovakva prevaga za Englesku. Palmer bi bio koristan umjesto one smlate Maduekea.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 jul 2026, 14:14Ali ovo sa Judeom je dokaz zašto Foden i Palmer nisu trebali ostati kući.
Dvije slabe sezone zaredom, prethodna pogotovo, bilo upitno hoće li se uopšte i zvati a sad je najbolji igrač Engleske na turniru. Forma se resetuje instantno na ovakvim scenama
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Jude je bolji od Fodena i Palmera zajedno tako da je svako poredjenje tu besmisleno.
Idealno bi bilo Mbappe-Dembele-Olise vs Kane-Bellingham. 5 najboljih igraca sveta u ovom trenutku.
Foden I Palmer su žrtve Tuchelovog hira. Kao I Trent. Zato sada Engleska nema nista konkretno na desnoj strani, ni u odbrani ni u napadu.
To ce ih koštati titule u finalu. Lako ce Jude I Kane riješiti Argentince, dosta im još 4 5 igraca u polju, ostali mogu odmoriti za finale. Ali protiv diktatora i najskupljeg svih vremena, nemoguće.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Jude je najbolja desetka svijeta kad je na svom nivou
- tutankamon1905
- Kontakt:
Francuska ili Spanjolska za spas nogometa.
Englezi za divno cudo dosad nisu bili antipaticni kao inace, ali sad nakon ove situacije sa mocnim cipom i izjave Tuchela, opet im se zeli sve najgore
Englezi za divno cudo dosad nisu bili antipaticni kao inace, ali sad nakon ove situacije sa mocnim cipom i izjave Tuchela, opet im se zeli sve najgore
Covjek ubleha u klubu, sad 2-3 tap ina zabije i postane najbolji vezni engleske ikadBosniaBoston je napisao/la: ↑12 jul 2026, 14:14Ali ovo sa Judeom je dokaz zašto Foden i Palmer nisu trebali ostati kući.
Dvije slabe sezone zaredom, prethodna pogotovo, bilo upitno hoće li se uopšte i zvati a sad je najbolji igrač Engleske na turniru. Forma se resetuje instantno na ovakvim scenama
Vidices kad bude najgori protiv argentinaca
Jedina Tuchelova greška je Bowen.
Čovjek je imao tri odlične uzastopne sezone.
Čovjek je imao tri odlične uzastopne sezone.
Genocid u Srebrenici, da se nikad ne zaboravi !
- superFrankie
- Kontakt:
Jude zbog 2 utakmice na prvenstvu odjednom najbolji veznjak Engleske ikad, strasno. Daleko najveci pr merchant u svijetu fudbala
Me yebo ovo,samo ga 2x hladno nagazio po zglobu,da ga ovjeri.Ovo je start na Argentincu,tako da sve regularno.
Ipak minimalno gazenje Messija na list rivala je crveni, i zabrana igranja fudbala dozivotno.
Ne dao Bog da je Paredes ovako nagazio nekog Svicarca,ovdje bi se romani pisali o kradji,zavjeri.Lik 40minuta jedva hodao po terenu nakon ovoga.Ni karton ovom mesaru nisu dali.
Koliko su pojedini smijesni tacno navijam za Argentinu.Iako sam u turniru navijao za Maroko i Spaniju,zelja mi je da kakvom magijom izbace Engleze i onda ako se sretnu sa Francuzima opet ih dobiju na penale.
Englezi realno uz pokoc sudaca jedino mogu proci Argentince.Smijesna ekipa koju su sudije direktno gurnule u polufinale.Iako su ih Norvezani skolovali 70% utakmice.
Pregledo sam snimke iz par uglova i poprilicno sam siguran da je lopta dirala onu kameru,lopta je skrenula malo udesno i ocigledno promijenila luk i naglo pala ka dole...
Btw sinoc je Lautaro mogo jos jedan zuti dobit jer je preso ogradu i otiso kod navijaca slavit go i komunicirao sa njima,sad ne znam kakva su pravila trenutno za to i kako to ide al mislim da je mogo zuti dobit
Isto Jashari je mogo crveni dobit za onaj start nad Gonzalezom a nije ni zuti dobio
Btw sinoc je Lautaro mogo jos jedan zuti dobit jer je preso ogradu i otiso kod navijaca slavit go i komunicirao sa njima,sad ne znam kakva su pravila trenutno za to i kako to ide al mislim da je mogo zuti dobit
Isto Jashari je mogo crveni dobit za onaj start nad Gonzalezom a nije ni zuti dobio
-
zeljovac21
- Kontakt:
Bukvalno je dokaz zasto su trebali ostati kuciBosniaBoston je napisao/la: ↑12 jul 2026, 14:14Ali ovo sa Judeom je dokaz zašto Foden i Palmer nisu trebali ostati kući.
Nije Lautaro mogao dobiti drugi zuti.I prvi zuri mu je dat nizasta.kouadio je napisao/la: ↑12 jul 2026, 14:41Pregledo sam snimke iz par uglova i poprilicno sam siguran da je lopta dirala onu kameru,lopta je skrenula malo udesno i ocigledno promijenila luk i naglo pala ka dole...
Onaj bek Capo Verdea se popeo na 10 red tribina kada je zabio onu golcinu Argentini,pa nije dobio karton.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Cuj englezi smijesna ekipa sa Kaneom, Belinghamom, Sakom, Riceom, Rashford grije klupu. Jedino im je golman klaun, ali ekipa su vrhunska. S ovim mladim Spenceom koji me odusevio, strasan bek. Realno, oni i francuzi su najbolji na prvenstvu.
Rajaz je napisao/la: ↑12 jul 2026, 15:12xG
1. Argentina 11.9
2. Francuska 11.7
3. Engleska 11.1
4. Španija 10.4
![]()
a to sto su jedina repka kojoj je svirano 3 penala do sad cemo zanemarit