Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Švrakino kakve se ono stotine izdatih bjanko mjenica spominje? Ako se to pokaže kao istina neće vas Dejvid Koperfild iščupat kada ih pokrenu. Gašenje kluba 99,9 % ti se brate stabilnog Veleža svezao
- svrakino1921
- Kontakt:
@rishovski - prijatelju moj sa mjestom prebivališta u Zenici , rodom iz Sjeverne Makedonije a simpatizerom F.K.Velež - Mostar jesil bio i ti među ovih 1 294 gledalaca na Bilinom polju .i izvalio tranciku da gledaš svoj klub koji je bio domaćin u tvom gradu
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Cuj na Kosevu bilo 8107 gledalaca
Bilo je makar 10000
Mozda su to samo prodate ulaznice jer djeci nije trebala ulaznica
Bilo je makar 10000
Mozda su to samo prodate ulaznice jer djeci nije trebala ulaznica
Nisam izvalio tranciku,dobio sam gratis mjesto na istoku bez karte,posto mi je drug bivsi igrač Čelikasvrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:01@rishovski - prijatelju moj sa mjestom prebivališta u Zenici , rodom iz Sjeverne Makedonije a simpatizerom F.K.Velež - Mostar jesil bio i ti među ovih 1 294 gledalaca na Bilinom polju .i izvalio tranciku da gledaš svoj klub koji je bio domaćin u tvom gradu
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- svrakino1921
- Kontakt:
Threeplanetrees je napisao/la: ↑12 jul 2026, 16:59Švrakino kakve se ono stotine izdatih bjanko mjenica spominje? Ako se to pokaže kao istina neće vas Dejvid Koperfild iščupat kada ih pokrenu. Gašenje kluba 99,9 % ti se brate stabilnog Veleža svezao
E jesi našao koga da pitaš za bjanko mjenicu - ja ti to i ne znam kako izgleda i koju svrhu ima - to ti znaju Pitari - ti njiha pitaj za to - a inače znaju sve o nama u detalje
Čuj molim te stabilan Velež - pa što ne skine ban FIFE ako je stabilan -
P.S.
Ejjjjj da te pitam - gledam danas slike sa prijateljske na LJEPOTICI i Korora igrao za nas i zabio gol
Jel to Ibraga ga onjušio i nije zamirisao ili je ovaj ban FIFE u pitanju ili nešto treće možda u pitanju
Može i u pp da ne smaramo temu sa ovim mladim igračem
Dug je prelazni rok u našoj ligi Švrakino,samo da se papiri s Fifom riješe i onda idu transferisvrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:22Threeplanetrees je napisao/la: ↑12 jul 2026, 16:59Švrakino kakve se ono stotine izdatih bjanko mjenica spominje? Ako se to pokaže kao istina neće vas Dejvid Koperfild iščupat kada ih pokrenu. Gašenje kluba 99,9 % ti se brate stabilnog Veleža svezao
E jesi našao koga da pitaš za bjanko mjenicu - ja ti to i ne znam kako izgleda i koju svrhu ima - to ti znaju Pitari - ti njiha pitaj za to - a inače znaju sve o nama u detalje
P.S.
Ejjjjj da te pitam - gledam danas slike sa prijateljske na LJEPOTICI i Korora igrao za nas i zabio gol
Jel to Ibraga ga onjušio i nije zamirisao ili je ovaj ban FIFE u pitanju ili nešto treće možda u pitanju
Može i u pp da ne smaramo temu sa ovim mladim igračem
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- svrakino1921
- Kontakt:
Sram te bilorishovski je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:12Nisam izvalio tranciku,dobio sam gratis mjesto na istoku bez karte,posto mi je drug bivsi igrač Čelikasvrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:01@rishovski - prijatelju moj sa mjestom prebivališta u Zenici , rodom iz Sjeverne Makedonije a simpatizerom F.K.Velež - Mostar jesil bio i ti među ovih 1 294 gledalaca na Bilinom polju .i izvalio tranciku da gledaš svoj klub koji je bio domaćin u tvom gradu![]()
Trebao si izvaliti tranciku i pogurat finansijski svoj klub
Hajd ako prođu u drugo pretkolo onda se izvali - al mislim da tad neće bit trancika već petobanka
- svrakino1921
- Kontakt:
Znači ban je u pitanjurishovski je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:25Dug je prelazni rok u našoj ligi Švrakino,samo da se papiri s Fifom riješe i onda idu transferisvrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:22Threeplanetrees je napisao/la: ↑12 jul 2026, 16:59Švrakino kakve se ono stotine izdatih bjanko mjenica spominje? Ako se to pokaže kao istina neće vas Dejvid Koperfild iščupat kada ih pokrenu. Gašenje kluba 99,9 % ti se brate stabilnog Veleža svezao
P.S.
Može i u pp da ne smaramo temu sa ovim mladim igračem![]()
Znam da je bio pod Starim mostom u nekom restoranu i potpisao predugovor nekakav
- Threeplanetrees
Zato vam i rade to jer ste neuki i podložni manipulaciji. Saznat ćeš šta je kada ih aktivirajusvrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:22Threeplanetrees je napisao/la: ↑12 jul 2026, 16:59Švrakino kakve se ono stotine izdatih bjanko mjenica spominje? Ako se to pokaže kao istina neće vas Dejvid Koperfild iščupat kada ih pokrenu. Gašenje kluba 99,9 % ti se brate stabilnog Veleža svezao
E jesi našao koga da pitaš za bjanko mjenicu - ja ti to i ne znam kako izgleda i koju svrhu ima -
Tako je ahbabu.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:22Threeplanetrees je napisao/la: ↑12 jul 2026, 16:59Švrakino kakve se ono stotine izdatih bjanko mjenica spominje? Ako se to pokaže kao istina neće vas Dejvid Koperfild iščupat kada ih pokrenu. Gašenje kluba 99,9 % ti se brate stabilnog Veleža svezao
Evo da ti pojednostavim to je ono sto su vasi potpisali saninu mirvicu jer mu do 31. 12. 2025. nisu vratili dug od 200 hiljada dolara (tadasnjih 340 hiljada maraka) i sad ce sanin to BJANKO da popuni cifrom koja njemu odgovara.
A ima jos sanina, nije on jedini
Kad će el fatiha?Telalovic je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:51Tako je ahbabu.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:22Threeplanetrees je napisao/la: ↑12 jul 2026, 16:59Švrakino kakve se ono stotine izdatih bjanko mjenica spominje? Ako se to pokaže kao istina neće vas Dejvid Koperfild iščupat kada ih pokrenu. Gašenje kluba 99,9 % ti se brate stabilnog Veleža svezao
Evo da ti pojednostavim to je ono sto su vasi potpisali saninu mirvicu jer mu do 31. 12. 2025. nisu vratili dug od 200 hiljada dolara (tadasnjih 340 hiljada maraka) i sad ce sanin to BJANKO da popuni cifrom koja njemu odgovara.
Boga mi i ti postavljas pitanja ko da su navijaci Zelje profesori kvantne fizike, cuj mjenica...Threeplanetrees je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:30Zato vam i rade to jer ste neuki i podložni manipulaciji. Saznat ćeš šta je kada ih aktivirajusvrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:22Threeplanetrees je napisao/la: ↑12 jul 2026, 16:59Švrakino kakve se ono stotine izdatih bjanko mjenica spominje? Ako se to pokaže kao istina neće vas Dejvid Koperfild iščupat kada ih pokrenu. Gašenje kluba 99,9 % ti se brate stabilnog Veleža svezao
E jesi našao koga da pitaš za bjanko mjenicu - ja ti to i ne znam kako izgleda i koju svrhu ima -![]()
Zeljinim starim Statutom je zabranjeno pominjanje, uplatnica,bankovna garancija, vracanje kredita...
Pozeljna pitanja, tezina bejzbolne palice. od kog materijala su najbolji bokseri, u kojim bankama kanton moze biti zirant pri podizanju kredita i kako prepoznati zeljinog navijaca i istuci ga...
Malo se koriguj, imas smjernica, pridrzavaj ih se...
Nista Fatiha, oni su dolina cupova i najbolje je to spaliti i smjestiti u neki cup, kasnije prosuti u neku mocvaruQuerty je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:53Kad će el fatiha?Telalovic je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:51Tako je ahbabu.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:22
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakav danak neiskustvu.Telalovic je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:57Nista Fatiha, oni su dolina cupova i najbolje je to spaliti i smjestiti u neki cup, kasnije prosuti u neku mocvaruQuerty je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:53Kad će el fatiha?Telalovic je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:51
Tako je ahbabu.
Kremiranje znači, pa ono, nije loše.
kinoSvra, de reci raji ko ti je uradio avatara...svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:58
U prostorijama stadiona "Rođeni" ugovor je, u prisustvu direktora kluba Faruka Karadže, potpisan na dvije godine, uz mogućnost produženja saradnje za dodatnu sezonu (2+1
Jojjjj ovog Ibraga nije njušio - zavalio nekog Rukfaša da se slika sa njim
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 18:07kinoSvra, de reci raji ko ti je uradio avatara...svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:58
U prostorijama stadiona "Rođeni" ugovor je, u prisustvu direktora kluba Faruka Karadže, potpisan na dvije godine, uz mogućnost produženja saradnje za dodatnu sezonu (2+1
Jojjjj ovog Ibraga nije njušio - zavalio nekog Rukfaša da se slika sa njim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Tobe - brat moj - ahbab moj
Za vrijeme korone - ono kad je tek počela - dolazi mi pp poruka od @Tobe- a - čuvaj roditelje i sebe i ako ti treba pomoć zovi mene - samo pošalji pp i eto me
Od tada @Tobe - drugi babo
Oni su se ustabilili, pobijedili su danas, Šošić se vratio, Husković dao gol. Kažu , samo im treba dobar napadač jer imaju finu ekipu.Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:55Boga mi i ti postavljas pitanja ko da su navijaci Zelje profesori kvantne fizike, cuj mjenica...Threeplanetrees je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:30Zato vam i rade to jer ste neuki i podložni manipulaciji. Saznat ćeš šta je kada ih aktivirajusvrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:22
E jesi našao koga da pitaš za bjanko mjenicu - ja ti to i ne znam kako izgleda i koju svrhu ima -![]()
Zeljinim starim Statutom je zabranjeno pominjanje, uplatnica,bankovna garancija, vracanje kredita...
Pozeljna pitanja, tezina bejzbolne palice. od kog materijala su najbolji bokseri, u kojim bankama kanton moze biti zirant pri podizanju kredita i kako prepoznati zeljinog navijaca i istuci ga...
Malo se koriguj, imas smjernica, pridrzavaj ih se...
Željezničar - Radnik H 2:0, Korora i Huskovic zabili
Za Zelju Su igrali
Nastić (32)
Seedorf (31)
Milosevic (31)
Radovac (30)
Prokop (29)
Trouppe (28)
Konings (28)
Pejic (27)
Alic (26)
Sosic (23)
Huskovic (23)
Mhand (21)
Sabic (20)
Ibraheem (19)
Dzafo (19)
Cosic (19) golman
Memisevic (19)
Fočo (18)
Dragovic (18)
Gojak (18)
Beridan (18) golman
Kelmendi (18)
Freeman (18)
Rascic (17)
Korora (17)
Prosjek godina 22.6
Za Zelju Su igrali
Nastić (32)
Seedorf (31)
Milosevic (31)
Radovac (30)
Prokop (29)
Trouppe (28)
Konings (28)
Pejic (27)
Alic (26)
Sosic (23)
Huskovic (23)
Mhand (21)
Sabic (20)
Ibraheem (19)
Dzafo (19)
Cosic (19) golman
Memisevic (19)
Fočo (18)
Dragovic (18)
Gojak (18)
Beridan (18) golman
Kelmendi (18)
Freeman (18)
Rascic (17)
Korora (17)
Prosjek godina 22.6
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 jul 2026, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Ima brat excel tabelu i sortira po godinama.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, gh0stHZ, Noke995, PLFukare i 17 gostiju.