FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma gdje ce se vratit ubio bi ga neko sta vam je, meni je zao sto Prelec nije dobio sansu.
Hazre redemption arc
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ne pokušavaj.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 15:14Ja bi pokušao dovesti Dominika Dogana iz Veleža slobodan je.
8k eura plata...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- dubioza144
- Kontakt:
Danas svaka oyebina ima preko 5k eura
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Adzem je jos na plati kako imam infodubioza144 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 15:45Pa dobro Adzem ce radit dzaba da se iskupi a ima ekipu koju je on doveo![]()
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Kod nas su svi bivsi na platiAdmir74 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:03Adzem je jos na plati kako imam infodubioza144 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 15:45Pa dobro Adzem ce radit dzaba da se iskupi a ima ekipu koju je on doveo![]()
![]()
Sreca pa Prelec nije potpisao
- Lokomotifa
- Kontakt:
Istina je i za Adžema i za Slavišu. Ali za to što i dalje primaju platu nisu krivi ni Adžem, ni Slaviša, nego oni koji su im dali takve ugovore.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- dubioza144
- Kontakt:
Odakle nam pare za Alberta Rieru 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Sosic i Foco se vratili, a Korora i Huskovic zabili
Sve igraci do 23 godine, a prosjek godina je bio 22.6
Korora treba redovno da igra i sigurno ce biti golgeter za godinu, dvije, tri…
Nemamo mi losih igraca, J**+ nas turbulencija i nestabilnost, a na to dodaj i sudije koje nas kolju. To je sve psihicki tesko za igrace i okruzenje. Vidjecemo sta ce biti, nadam se makar jednom napadacu umjesto Koningsa, npr Dzeko, Prevljak,Petkovic, Koljic, Bajic, Bojadzic, Brajanac…
Nemamo mi losih igraca, J**+ nas turbulencija i nestabilnost, a na to dodaj i sudije koje nas kolju. To je sve psihicki tesko za igrace i okruzenje. Vidjecemo sta ce biti, nadam se makar jednom napadacu umjesto Koningsa, npr Dzeko, Prevljak,Petkovic, Koljic, Bajic, Bojadzic, Brajanac…
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Sjedite, gledajte i uzivajte kako ce Muharem Huskovic zabijati ove sezone!! Kad sam govorio pljuvali ste me!
-
BosnianLevi
- Kontakt:
-
Hansestadt
- Kontakt:
Masala MasalaNoDi80 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 18:31Sosic i Foco se vratili, a Korora i Huskovic zabili
Nemamo mi losih igraca, **** nas turbulencija i nestabilnost, a na to dodaj i sudije koje nas kolju. To je sve psihicki tesko za igrace i okruzenje. Vidjecemo sta ce biti, nadam se makar jednom napadacu umjesto Koningsa, npr Dzeko, Prevljak,Petkovic, Koljic, Bajic, Bojadzic, Brajanac…
Neki igraci za Zelju
Napad
Dzeko uvijek na listi realno ili ne
Koljic (31) bez tima
Krila
Filip Stevanovic (23) bez tima
Tome (20) Benfica B, igra drugu ligu Portugala
Vezni
Loncar (29) - Istra
Mehic (23) - Benevento (bio je povrijedjen, al dobar igrac i tesko da moze igrati Seriu B)
Gigovic (22) - Helsingsborg
Derviskadic (22) - Hausegund
Stoperi
Muharemovic (20) - Rapid Wien
Milisic (19) - Olimpiacos
Napad
Koljic (31) bez tima
Krila
Vezni
Loncar (29) - Istra
Mehic (23) - Benevento (bio je povrijedjen, al dobar igrac i tesko da moze igrati Seriu B)
Stoperi
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Moj Nodi sve je to lijepo ali kako ih platiti? Mi jos uvijek ne znamo ko ce nam biti trener a na pripreme bi trebali u utorak.
Ovaj nodi definitivno ograjso nema sta drugo biti
Za nas je puno platit i Danila Šipovca.NoDi80 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 20:05Neki igraci za Zelju
Napad
Koljic (31) bez tima
Krila
Vezni
Loncar (29) - Istra
Stoperi
- dubioza144
- Kontakt:
Ne treba se sikirat samo puno, pa samo 3 ekipe se u ovoj ligi isticu malo vise, ovo ostalo je sve u 5deka. Ne znam sto mislite da trenutno Velez, Siroki, Radnik,Sloga,Bsk,Celik imaju nesto bolje ekipe od ove nase, ne kazem ja da smo mi nesto wow al sve je u 5 deka.
Uz to kad se vrate ovi povrijedjeni opet imas bolju ekipu nego onda sa Ivkovicem, Basicem. Na trenutno stanje u klubu ne treba ocekivat nesto previse i zato ne treba bombe bacat treba zakrpit dole golmansku poziciju i stoperske, a gore malo gurat ovo djece pa da vidimo sta mogu. I nadam se da se nece na Šabića toliko racunat jer taj debil je dosta prilike dobio, pruzit sansu Ibrahimu, Fremanu i tako.
I da bitno je nac pare za plate i ovih igraca sto su tu.
Uz to kad se vrate ovi povrijedjeni opet imas bolju ekipu nego onda sa Ivkovicem, Basicem. Na trenutno stanje u klubu ne treba ocekivat nesto previse i zato ne treba bombe bacat treba zakrpit dole golmansku poziciju i stoperske, a gore malo gurat ovo djece pa da vidimo sta mogu. I nadam se da se nece na Šabića toliko racunat jer taj debil je dosta prilike dobio, pruzit sansu Ibrahimu, Fremanu i tako.
I da bitno je nac pare za plate i ovih igraca sto su tu.
E prekidam post.
Jel moguce da su se idioti dosjetili da nekog stranca dovedu u momentu kada klub nema para.
U ovom trenutku jedino normalno i racionalno rjesenje je Edis Mulalic,kada vec nemamo para za kvalitetne igrace onda daj osobu koja ce ove poluamatere znati nalozit da se bacaju na terenu i da daju 100% sebe,to stranac nikad nece moci.
Da imamo pare i da taj stranac moze sebi dovest igrace kakve on zeli to je druga prica.
Jel moguce da su se idioti dosjetili da nekog stranca dovedu u momentu kada klub nema para.
U ovom trenutku jedino normalno i racionalno rjesenje je Edis Mulalic,kada vec nemamo para za kvalitetne igrace onda daj osobu koja ce ove poluamatere znati nalozit da se bacaju na terenu i da daju 100% sebe,to stranac nikad nece moci.
Da imamo pare i da taj stranac moze sebi dovest igrace kakve on zeli to je druga prica.
- dubioza144
- Kontakt:
Šukilovic u Radniku
Trenutno korisnika/ca: Anpa, BosnianLevi, ELDIABLO20 i 103 gosta.