Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Zverev ne popušta na servu nikako, nadam se nekom dugom meču i spektaklu od preko 5h
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
U životu nije ovako dobro završavao poene forhendom. Još ga servis služi, doslovno cheat code danas.
Opet mislim da će se Sinner dići i preokrenuti ovo. Kompletniji je igrač, ali da će biti pakleno teško - hoće.
Opet mislim da će se Sinner dići i preokrenuti ovo. Kompletniji je igrač, ali da će biti pakleno teško - hoće.
- superFrankie
- Kontakt:
Kako jak mec, nadam se samo da ce Zverev nastaviti ovako
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Dobar mec bas ali Sinner ima srece sa ovim lopticama koje padaju na liniju, svaka ide njemu u korist.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Sinner na klasu izjednačio, vidit ćemo sada 3.set
- superFrankie
- Kontakt:
Eh sad da vidimo reakciju Zvereva na ovaj tb
80 80 poeni.
Bas bas onako mec koji je klasik za travu. Jaka dva servera, nema brejk lopti. Ne popusta niti jedan. Pisao sam bas u petak da je ovo najbolje moguce finale koje smo mogli dobiti.
Da je Novak usao isto se ne bi naigrao protiv Zvereva, njemu je jednostavno osvajanje RG odnijelo breme koje je nosio da mora osvojiti GS titulu i sad brat igra svoj najbolji tenis.
Nadam se da nam se Carlos brzo vraca jer je potreban ovom touru .
Da je Novak usao isto se ne bi naigrao protiv Zvereva, njemu je jednostavno osvajanje RG odnijelo breme koje je nosio da mora osvojiti GS titulu i sad brat igra svoj najbolji tenis.
Nadam se da nam se Carlos brzo vraca jer je potreban ovom touru .
Meni se čini da Zverev gubi na intenzitetu i da je pitanje momenta kada će Sinner rezultatski prelomiti.
Ide Jannik!
- JayCatwright
- Kontakt:
Zverev is back.
Drag mi je Zverev, sto kaze komentator zasluzio je da ima grand slam u repertoaru, ali bolje za tenis trenutno da Sinner osvoji
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Svaka čast!
Svaka cast za Sinnera
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Stvarno je Jannik masina, svaki drugi igrac danas bi izgubio od Zvereva al on ne. Mislim da je ovo mozda zverevu i najbolji mec protiv Jannika ali eto nedovoljno. Bukvalno je par poena odlucilo.
Jannik na broju 5 GS titula, vidjecemo US i da li ce se Carlos vratiti.
Jannik na broju 5 GS titula, vidjecemo US i da li ce se Carlos vratiti.
Bravo Jannik. Zasluzeno, prvo kolo protiv Miće klimavo, ostalo sve dominantno. Najveci favorit i za USO naravno. Zveki je postao bas jaci mentalno, ali Jannik je prosto za nijansu bolji igrac trenutno. Alkarasa ne vredi ni pominjati. 
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Sinner upisao 5i GS. Dug je put do vrha po tome pitanju ali ima dobru podlogu. Borba s Alcarazom i Zverevom za trofeje, sve su prilike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.