Koja gomila glupostiCeltic je napisao/la: ↑12 jul 2026, 17:42Nisam dugo pisao, uglavnom ne morate se složiti sa mnom ali ovo je neko moje mišljenje trenutno za sport koji volimo najviše:
Definitivno fudbal kao sport više nema smisla. Uvođenjem tehnologije očekivali smo prije svega neku tu pravdu koja će u potpunosti biti neutralna i koja treba da vidi ono što ljudsko oko ne može vidjeti. To je uglavnom prolazilo, ali nam je ovo svjetsko prvenstvo pokazalo kako je ustvari pored toliko kamera, senzora lako upravljati i donositi neke odluke koje ponekad imaju smisla ali ponekad ne. Očigledno na jednoj utakmici važe jedna pravila, na drugoj utakmici ta pravila nisu bitna, jedan igrač može da pravi očigledan faul za crvenog ne dobije na kraju ni žutu kartu, dok na drugoj utakmici i manji start bude direktno isključenje. Isto tako, fudbal kao sport je postao CSI FIFA I UEFA, svaki postignuti gol više nije sigurno gol, nego se traži nešto prije 5 - 10 minuta što bi moglo poništiti taj isti gol, čista mrtva forenzika, ubijanje igre, dinamike, zamisli da si igrač i zabiješ neki gol škaricama sve je čisto i raduješ se i onda se oglasi VAR jer nekad prije 2 - 3 minute neki igrač iz tvoje ekipe je išao malo jače na loptu i na protivnika, naravno ovaj se bacio kao da ga je šleper pokupio i na kraju ti poništi gol. Umjesto da pada što više golova na utakmici i da bude što više istih priznato, došli smo u situaciju gdje se traži "****" sitnica da se gol poništi. Nije ni čudno što mlađe generacije sve više smatraju fudbal kao dosadan sport i što ne mogu imati pažnju čitavu utakmicu...
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Bit ce zanimljivo vidjeti kojih navijaca ce vise biti na utakmici Argentina-Engleska. I jedni i drugi su dominirali do sad. Sa te strane, taj par je puno zanimljiviji od drugog. Mada, drugi par je zanimljiviji po svemu ostalom i naravno puno kvalitetniji.
Sta je Rice povrijedjen ,nisam upratio?
Rice has been dealing with illness and a hamstring injury
Heading into the Norway game, Rice was a relative doubt to make it.
Indeed, not only has the former West Ham captain been dealing with a hamstring issue throughout the tournament. Not enough to rule him out of any games thus far, but enough to be a talking point throughout England's campaign.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- trunks1946
- Kontakt:
Po snimku Alvarez trebao dobiti 4 žuta ovo je fakat nerealno ovoliko guranje jedne repke, pa i prošlo svjetsko su na isti način osvojili
orde del male
Neverovatno. Opasna guracina al ce kurku osvojit. 
Sir Jude Bellingham hendla ovo u polufinalu 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Po prvi put cu na nekom takmicenju navijat za Engleze 
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trebo je i onaj jashari dobit crveni,pa nije ni faul dosudjen,nico gonzalez nije mogo hodat poslije a vi tu da se namjesta argentinitrunks1946 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 21:01Po snimku Alvarez trebao dobiti 4 žuta ovo je fakat nerealno ovoliko guranje jedne repke, pa i prošlo svjetsko su na isti način osvojili
-
TarpiTarpi
- Kontakt:
- Austinpowers
- Kontakt:
Vidi se po govoru tijela Argentinaca i po reakcijama nakon startova, da su svjesni da smiju ići oštro. Najsramotnije takmičenje ikada. Ovo ni kod nas u prvoj federacije nije ovako ofirno.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Argentinci su najbolji navijači na dunjaluku, mada je najlojalniji možda i najbolji izraz. Oni ne biraju sredstva da dođu do ulaznica.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gledat ćemo vjerovatno reprizu finala od prije 4 godine. Englezi nisu 60 godina osvojili Mundijal i sumnjam da će to prekinuti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vrijeme je da Argentini stane nafaka, a da Engleskoj krene, sve se poklapa.
Prva asocijacija na mec mi je gol Owena 1998 godine.
Francuska - Engleska je bila moja prognoza finala i bilo bi lijepo to i vidjeti.
Prva asocijacija na mec mi je gol Owena 1998 godine.
Francuska - Engleska je bila moja prognoza finala i bilo bi lijepo to i vidjeti.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 12 jul 2026, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Wilshere10
- Kontakt:
England veliki favorit. Šanse koze da opet ode u finale su nekih 23%. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Kakav dive Salaha. To je naucio igrajuci za Luzerpul.
Odprilike svaka reprezentacija protiv koje su igrali ima ozbiljne pritužbe na suđenje.trunks1946 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 21:01Po snimku Alvarez trebao dobiti 4 žuta ovo je fakat nerealno ovoliko guranje jedne repke, pa i prošlo svjetsko su na isti način osvojili
Al' meni je onaj nedosudjeni crveni Messi-u nesto nenadjebivo. U prvom kolu se znalo gdje sve ide.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Lik sve golove jacim zabio iz penala (iako su ovdje jaki jedino Francuska, Nizozemska i Hrvatska.
2006-2018 totalno nebitan do tog nasiljenog SP 22'. I tu cetiri penaltika.
Opasna fotografija i dokaz da je njegov ucinak totalno zanemarljiv i nebitan. + ovdje dodaj da je trebao/morao pocrveniti protiv Alzira tako da mu pola golova sa ovog SP ne bi ni bilo upisano. Nikada najveci, ama bas nikada.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, ANamelessGhoul, aqarius, Bing [Bot], Bordo10, Bosnjo22, CAGarfia, cutura, darker10, delko, enobarca, farenhajt, feniksptica, Goalgetter, LenyYoro15, mire96, Mocvara1991, napoleon72, Pensioner26, rio_Ferdy88, THEC, Wilshere10 i 95 gostiju.