Abas Arslanagić znam da je bio aktivan na forumu RK Bosne dok su bili na vrhuncu a i ovde je cesto pisao bas pod tim nikom Trigger.Ghuraba je napisao/la: ↑12 jul 2026, 21:07Zaboravio te prije pitati, pa mi sad pade na pamet kad sam te ponovo zapazio, koji bivsi rukometas se krije iza bivseg forumasa Triggera?![]()
Btw, imam neki filing da se Bulajic teze povrijedio nakon jucerasnjeg sudara i da ga nece biti do kraja prvenstva. Momak bas nema srece s povredama.Mandzuka mi se opasno svidja, samo mora malo srediti i ova bacanja. Tu procenti ne bi smjeli ici ispod 80%, ako vec zeli biti prvi suter ekipe.
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Introduce a little anarchy. Upset the established order, and everything becomes chaos.
Sad mi je jasno zašto ovoga Spahica inače ne uvodi
a i Vreco, kako su samo spori i teško se kreću
Hrelja triple-double 
Auu, pretpostavljao sam da je iz svijeta rukometa i da je stariji covjek, jer sam vise puta imao neke diskusije s njim u vezi rukometne reprezentacije, ali nisam mogao ni zamisliti da je toliko stariji i da se radi o Abasu.
@Trigger bio Abas
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Jan Bulajić ima lom ključne kosti, na žalost, prvenstvo je za njega završeno.
Ovaj postotak šuta kod Livadića je katastrofa, Spahić i Vrećo mi se ne sviđaju nimalo. Ne znam zašto je poveo obojicu.
Respekt za Mandžukića za samouvjerenost, odvažnost, a Hrelja stanadarno dobar
Sad sam još više ljut na ovoga Barbarića zbog Hrelje i Mandžukića koje je otjerao iz KK Bosna, a dovodio ine "sportiste" i plaćao im boravak, školovanje, stipendije. Nadam se da će i ovaj Prašović otići iz Bosne kad je već Muha morao otići, ali kakav je čovjek vjerovatno će se dodvoriti i novom menadžemntu i ulizivanjem ostati
Ovaj postotak šuta kod Livadića je katastrofa, Spahić i Vrećo mi se ne sviđaju nimalo. Ne znam zašto je poveo obojicu.
Respekt za Mandžukića za samouvjerenost, odvažnost, a Hrelja stanadarno dobar
Sad sam još više ljut na ovoga Barbarića zbog Hrelje i Mandžukića koje je otjerao iz KK Bosna, a dovodio ine "sportiste" i plaćao im boravak, školovanje, stipendije. Nadam se da će i ovaj Prašović otići iz Bosne kad je već Muha morao otići, ali kakav je čovjek vjerovatno će se dodvoriti i novom menadžemntu i ulizivanjem ostati
-
Helemnejse
- Kontakt:
Hocemo li imati srece da napakon dobijemo swingmana u vidu Hrelje da ne gledamo air vrabeta.
Do sad ta pozicija daje samo supke
Supak slovenacki zenski
Supak slovenacko turski
Supak njemacki
supak turski
Supak arapsko bolnicko kladanjski
Do sad ta pozicija daje samo supke
Supak slovenacki zenski
Supak slovenacko turski
Supak njemacki
supak turski
Supak arapsko bolnicko kladanjski