Tarik Muharemović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Tarik Muharemović
Može Sunderland. Nema bolje promocije. Jedna-dvije dobre sezone, i nebo je granica. Taman u Liverpool iduće sezone

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
Sindikat12
- Kontakt:
Kako je mogao sanjat? Bio jako blizu Atalante… Chelsea ga ganjao takodjer… zbog levata menedzera izgubio je godinu dana u Švedskoj i poslje ga uvali propalom Bordeaux…Shevko je napisao/la: ↑11 jul 2026, 17:32Riskantniji mu je Sunderland ali bi bio siguran starter.
Transfer u EPL bi trebao biti prioritet svakom profesionalnom fudbaleru, ali mora biti koliko toliko uspješan tu! Odatle može lagano još 1-2 kluba promijeniti.
Anel je mogao samo sanjati ovakav angažman.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Treb'o vamo treb'o tamo, na kraju vise igrao po drugim ligama nego u prvim.Sindikat12 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:33Kako je mogao sanjat? Bio jako blizu Atalante… Chelsea ga ganjao takodjer… zbog levata menedzera izgubio je godinu dana u Švedskoj i poslje ga uvali propalom Bordeaux…Shevko je napisao/la: ↑11 jul 2026, 17:32Riskantniji mu je Sunderland ali bi bio siguran starter.
Transfer u EPL bi trebao biti prioritet svakom profesionalnom fudbaleru, ali mora biti koliko toliko uspješan tu! Odatle može lagano još 1-2 kluba promijeniti.
To isto ono ide mi se opetu Ameriku.
- Pa kako opet kad nikad nisi bio.
- Pa išlo mi se i neki dan.
Ovdje sve neki kondicionali.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Jedna stvar je to sto je uradio i ja ga licno ne gotivim zbog toga.231983 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:44Treb'o vamo treb'o tamo, na kraju vise igrao po drugim ligama nego u prvim.Sindikat12 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:33Kako je mogao sanjat? Bio jako blizu Atalante… Chelsea ga ganjao takodjer… zbog levata menedzera izgubio je godinu dana u Švedskoj i poslje ga uvali propalom Bordeaux…Shevko je napisao/la: ↑11 jul 2026, 17:32Riskantniji mu je Sunderland ali bi bio siguran starter.
To isto ono ide mi se opetu Ameriku.
- Pa kako opet kad nikad nisi bio.
- Pa išlo mi se i neki dan.
Ovdje sve neki kondicionali.
Medjutim ako cemo realno bio je izuzetan talenat i daleko nas najbolji stoper od kada je debitovao za nas. Menadzeri i lose odluke itekako mogu uticati na tok karijere a on je definitivno mogao vise. Cinjenica je da bi od svih igraca koji su izabrali nas iako su mogli igrati za drugu repku, samo on i mozda jos 1-2 imali mjesta i u tim repkama .
Njega je shebala oma zenska Cecilija on je igrao za rep. Normalno Al nakon braka poceo je izbjegavati okupljanja sukobi sa selektorima jer mora hitno da ode kuci sa priprema pa suköbi sa ocem sve to je utjecalo na njegove igre i sasvim opravdano i od Barbareza i od Spahica i svakog treba iskljicit kao i Huseinbasica eto ne mogu ja psihicki i ode ostavi ekipu..
Slažem se drug al i ta Vecilija je njegov izbor.Zgemboo89 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 10:32Njega je shebala oma zenska Cecilija on je igrao za rep. Normalno Al nakon braka poceo je izbjegavati okupljanja sukobi sa selektorima jer mora hitno da ode kuci sa priprema pa suköbi sa ocem sve to je utjecalo na njegove igre i sasvim opravdano i od Barbareza i od Spahica i svakog treba iskljicit kao i Huseinbasica eto ne mogu ja psihicki i ode ostavi ekipu..
Sam je birao nije mu je opstina dodijelila
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bjezi ba spominjete tudje zene, ko mahaluse neke na kafi. Kakve zena Bgt imav eze s njim, on je profi fudbaler koji ima svoje obaveze kad doci, kad otici, a tako radi u klubu.Zgemboo89 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 10:32Njega je shebala oma zenska Cecilija on je igrao za rep. Normalno Al nakon braka poceo je izbjegavati okupljanja sukobi sa selektorima jer mora hitno da ode kuci sa priprema pa suköbi sa ocem sve to je utjecalo na njegove igre i sasvim opravdano i od Barbareza i od Spahica i svakog treba iskljicit kao i Huseinbasica eto ne mogu ja psihicki i ode ostavi ekipu..
Te su teme za mozda zenske navijace Bosne ako ih ima uopste na forumu.
2026 je ba godina, nije 1982 da se raspravlja o tim glupostima, jos samo da punca i punicu krenete spominjat.
Tacno ne mogu zamislit Belgijce ili Francuze da raspravljaju o tudjim zenama kako uticu na igraca, to samo kod nas ima jos. Zato nam SDA pobjeduje godinama.
-
antetokounmpo
- Kontakt:
Bravo, deduka. Kao da je forum mahalamahala.badedo26 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 13:02Bjezi ba spominjete tudje zene, ko mahaluse neke na kafi. Kakve zena Bgt imav eze s njim, on je profi fudbaler koji ima svoje obaveze kad doci, kad otici, a tako radi u klubu.Zgemboo89 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 10:32Njega je shebala oma zenska Cecilija on je igrao za rep. Normalno Al nakon braka poceo je izbjegavati okupljanja sukobi sa selektorima jer mora hitno da ode kuci sa priprema pa suköbi sa ocem sve to je utjecalo na njegove igre i sasvim opravdano i od Barbareza i od Spahica i svakog treba iskljicit kao i Huseinbasica eto ne mogu ja psihicki i ode ostavi ekipu..
2026 je ba godina, nije 1982 da se raspravlja o tim glupostima, jos samo da punca i punicu krenete spominjat.
Tacno ne mogu zamislit Belgijce ili Francuze da raspravljaju o tudjim zenama kako uticu na igraca, to samo kod nas ima jos. Zato nam SDA pobjeduje godinama.
Jel taj anel redovan u prvom timu Reala, kad citam kako ga hvalite dosad je morao dogurati do Reala
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Uskoro redovan u Buducnosti iz Podgorice sređuje mu zena transfer
#CarsijaOdjebi
To je tako promjena se desila dobio je tada prvo dijete i zasto bi ona sjedila trudna i sama u Schwefildu nju Bosna ne interesuje ona je iz Crne Gore ,a on ovamo napravi sranje u reprezentaciji al ja nemam problem stim bolje nek igra Hadzikadunic evo Celik Ovaj Smajlovic ili Kospo neko ce morati prokinuti u ovoj godiniantetokounmpo je napisao/la: ↑12 jul 2026, 13:10Bravo, deduka. Kao da je forum mahalamahala.badedo26 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 13:02Bjezi ba spominjete tudje zene, ko mahaluse neke na kafi. Kakve zena Bgt imav eze s njim, on je profi fudbaler koji ima svoje obaveze kad doci, kad otici, a tako radi u klubu.Zgemboo89 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 10:32Njega je shebala oma zenska Cecilija on je igrao za rep. Normalno Al nakon braka poceo je izbjegavati okupljanja sukobi sa selektorima jer mora hitno da ode kuci sa priprema pa suköbi sa ocem sve to je utjecalo na njegove igre i sasvim opravdano i od Barbareza i od Spahica i svakog treba iskljicit kao i Huseinbasica eto ne mogu ja psihicki i ode ostavi ekipu..
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
E jesi Belgijance za primjer našao, pa Belgijanci baš imaju strahovitu aferu po tom pitanju. Curtois i De Bruyne ne pričaju godinama međusobno.
Nervira me ta priča da smo mi kao seljaci i nekultura, a drugi nivo. Klinac ba, isto je to svugdje.
Nervira me ta priča da smo mi kao seljaci i nekultura, a drugi nivo. Klinac ba, isto je to svugdje.
Ja prvi kazem da zena veze sa ovim nema. On je ocito talav karakter i beskicmenjak koji mora imati zensku osobu na koju mora da se osloni u zivotu da mu titra i govori ata da radi a on ko poslusno kuce slusa . Bila to mama, zena, punica to uopste nije bitno. On je takav i to je to. Bio Bosanac, Englez, Spanac ata god nije do nacionalnosti nego karaktera osobe. Ne postoji nacin da se to promjeni. Zato me jos vise cudi sto postoje ljudi koji da prizivaju nazad. Njega moze prizivati nazad samo beskicmenjak ko on koji ne zeli dobro repki. Dosao bi taj na okupljanje, mozda i dva a nekim cudom mozda i tri. To bi on jedva docekao. Al prvi put kad bi ekipi ponovo “gorilo pod nogama” gospodinu bi se opet preko noci pojavio bol u preponama i otisao bi u vidi magle i ostavio ekipu na cjedilu. Ljudi prosto bezels da shvate da razlog zasto ova repka nize sphere, zasto ima society buducnost i zasto svi pricaju o nama u pozitivnom kontekstu je Upravo zato sto se rjesilo kancera poput Anela i jednom za svagda pokazala da niko nije veci od repke. Dozovite se ljudi dragidedo26 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 13:02Bjezi ba spominjete tudje zene, ko mahaluse neke na kafi. Kakve zena Bgt imav eze s njim, on je profi fudbaler koji ima svoje obaveze kad doci, kad otici, a tako radi u klubu.Zgemboo89 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 10:32Njega je shebala oma zenska Cecilija on je igrao za rep. Normalno Al nakon braka poceo je izbjegavati okupljanja sukobi sa selektorima jer mora hitno da ode kuci sa priprema pa suköbi sa ocem sve to je utjecalo na njegove igre i sasvim opravdano i od Barbareza i od Spahica i svakog treba iskljicit kao i Huseinbasica eto ne mogu ja psihicki i ode ostavi ekipu..
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Coolpanda24
- Kontakt:
- GoldenLilies
- Kontakt:
Izgleda ode Tarik u Leeds. Meni nekako vazda bio simpatican klub + onako lijepe bijele dresove.
Navodno Leeds ponudio 40 miliona plus Tariku plata 3.5miliona godisnje
Juventus ovakvu ponudu moze napravit jedino kad bi prodali Yildiza
Juventus ovakvu ponudu moze napravit jedino kad bi prodali Yildiza
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Inace navijači tog simpatičnog kluba zvižde na pauzu za Iftar.GoldenLilies je napisao/la: ↑12 jul 2026, 22:40Izgleda ode Tarik u Leeds. Meni nekako vazda bio simpatican klub + onako lijepe bijele dresove.
Sa obzirom na mentalitet i privrženost vjeri Tarika.
Sumnjam da je to dobra kombinacija al sve ovo su teorije zavjere koje mi u nasoj drzavi stalno potenciramo
- GoldenLilies
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, General505, Goalgetter, isko1807, Normus90, Tracy3McGrady i 57 gostiju.