Tramvaji u Sarajevu ponovo saobraćaju na relaciji Ilidža - Baščaršija: Obnovljena okretaljka u punoj funkciji

GOLEMA SI METROPOLO
Dragi Švrakino pa ovde je tema sport a ti o tramvajimasvrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 21:51Nakon pet mjeseci
Tramvaji u Sarajevu ponovo saobraćaju na relaciji Ilidža - Baščaršija: Obnovljena okretaljka u punoj funkciji
GOLEMA SI METROPOLO
Vi ste Uborak
Novi ste, ovaj truje temu samo sebi zanimljivim glupostima dobrih 10 godinaRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 22:46Dragi Švrakino pa ovde je tema sport a ti o tramvajimasvrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 21:51Nakon pet mjeseci
GOLEMA SI METROPOLO![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 21:51Nakon pet mjeseci
GOLEMA SI METROPOLO
Jel to humanitarna organizacija ali na agresivan način? Čega su se dosjetiliVanja8 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 06:39Znao sam ja da ovo sa Pokret Otpora Zeljo nece izaci na dobro...
Upozoravao sam ja ovdje...
Sad su sa palicama poceli hodati po gradu, nista se nemojte iznenaditi da vas zaustave i onda..."Sto si kupio hljeb, sto nisi uplatio Zelji igracima za platu"...
Nemojte slucajno patike ili cipele nove kupovati, bez obzira za koga navijate...![]()
RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 22:46Dragi Švrakino pa ovde je tema sport a ti o tramvajimasvrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 21:51Nakon pet mjeseci
GOLEMA SI METROPOLO![]()

Takva je tema uglavnom, nebitno šta se dešava.BiHSportman je napisao/la: ↑13 jul 2026, 02:37Dođem ovdje da pročitam šta konstruktivno o fudbalu. Nađem post o tramvajima, navijači Sarajeva i mi se standardno prepucavamo, usput se tu ubaci neki navijač Veleža, navijači Zrinjskog podbadaju Veležovce, ovi “preko Drine”, al u crtanim, svrš**aju što igraju protiv Levskija. Sve u svemu. Konstruktivna diskusija, nema šta. I ja sam lud pa ulazim.
Ma kakva humanitarna Marsiano, dje si cuo da pokret otpora ima veze sa humanitarnim radom, ali ovo je tek pocetak, vidjeces kad pocnu plave samohotke Sarajevom patrolirati...Marsiano je napisao/la: ↑13 jul 2026, 08:00Jel to humanitarna organizacija ali na agresivan način? Čega su se dosjetiliVanja8 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 06:39Znao sam ja da ovo sa Pokret Otpora Zeljo nece izaci na dobro...
Upozoravao sam ja ovdje...
Sad su sa palicama poceli hodati po gradu, nista se nemojte iznenaditi da vas zaustave i onda..."Sto si kupio hljeb, sto nisi uplatio Zelji igracima za platu"...
Nemojte slucajno patike ili cipele nove kupovati, bez obzira za koga navijate...![]()
![]()
![]()
![]()
Magoda ti li si?svrakino1921 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 08:21RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 22:46Dragi Švrakino pa ovde je tema sport a ti o tramvajimasvrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 21:51Nakon pet mjeseci
GOLEMA SI METROPOLO![]()
Ne kontaš
Ovaj debeli u crvenoj majici im je obezbjedio pripreme u Kantonu Sarajevo
Sve ovo ima smisla što ja postavljam
Ja se ovdje borim za sport u Kantonu Sarajevo i da sredstva iz budžeta KS idu sportskim kolektivima u KS
Glavni bazen kanalizacije.Shategabri je napisao/la: ↑13 jul 2026, 08:26Takva je tema uglavnom, nebitno šta se dešava.BiHSportman je napisao/la: ↑13 jul 2026, 02:37Dođem ovdje da pročitam šta konstruktivno o fudbalu. Nađem post o tramvajima, navijači Sarajeva i mi se standardno prepucavamo, usput se tu ubaci neki navijač Veleža, navijači Zrinjskog podbadaju Veležovce, ovi “preko Drine”, al u crtanim, svrš**aju što igraju protiv Levskija. Sve u svemu. Konstruktivna diskusija, nema šta. I ja sam lud pa ulazim.
Narativ kakav preovladava na većini tema, al ova je šampion po tom pitanju.
Glavni bazen kanalizacije.
Sacekaj malo dok dodje trener, Spanac...
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, PLFukare i 27 gostiju.