Di Maria moram otić očekujem da i njega i Leona šutnemo što dalje od Madrida samo da ih ne gledam
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Svakog bivšeg Murinhovog igrača povezuju sa njim pa nijedan ne dođe
A i Lampard nije neki igrač da ima mjesta u Realu
Di Maria moram otić očekujem da i njega i Leona šutnemo što dalje od Madrida samo da ih ne gledam

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Al ne znam zasto spanski mediji forsiraju odlazak Mourinha iz Reala, ipak, to im je najtrofejniji trener u posljednjih nekoliko sezona...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Cuj Lampard
Pa sta ce nam veteran ba
joj gluposti nikad dosta!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma nemam ni ja pojma što će nam. Ionako je Kaka bolji od njega, ali novinari moraju nešto da pišu.
Castilla reach first playoff for promotion to Segunda in six years

Castilla je danas pobjedila Rayo Vallecano sa 3-1, osim Sarabije, golove su još postigli Casado i Morata.
Castilla reach first playoff for promotion to Segunda in six years

Castilla je danas pobjedila Rayo Vallecano sa 3-1, osim Sarabije, golove su još postigli Casado i Morata.
Evo danas sam imao sansu da u Cazinu na tradicionalnim Invalidskim igrama sjedim sa jednim iskusnim igracem Krajine koji je danas sudac i koji je izmedju ostalog govorio o golu kojeg je zabio Higuain. Rijec je o jednom od najboljih igraca Krajine kada je ovaj tim igrao u Premijer ligi, zadnji put prije 8 godina - Miki Topic. On je rekao isto ono sto i par sudaca iz Primere, a to je i dokazao kad je iz auta izvadio nogometni pravilnik.
Kada je fauliran Ronaldo pustena je prednost, ali kako se on rijesio lopte tj. vec ju je bio poslao i nije mogao utjecati na svoje postupke u padu gol je bio sasvim regularan i cak nije trebao vratiti ni loptu na faul za Real, nego samo pustiti gol.
Jos jedno sto je rekao za Beusana i njegovih par analiza, dosta me uvjerilo. Naime, demantirao je i Beusanovu tvrdnju ono za igracevu ruku na ramenu protivnickog igraca, i start djonom na loptu. Ono sto je Beusan rekao demantiraju sudacka pravila i knjiga pravila. Mene je iznenadilo isto ono sto je rekao za Arbelou. Navodno je i on trebao dobiti crveni, jer po pravilu, kada je fauliran drugi igrac i kada igra nije aktivna, a u ovom slucaju bio je fauliran Alves koji je i dobio faul, Arbeloa je namjerno usao u putanju Pedru i to je namjerno udaranje igraca za vrijeme dok je utakmica prekinuta. Tako mi je objasnio i kaze da je bez obzira na Pedrovo simuliranje i hvatanje za lice ono bio cist crveni karton za Arbelou koji je udario bez povoda.
Kada je fauliran Ronaldo pustena je prednost, ali kako se on rijesio lopte tj. vec ju je bio poslao i nije mogao utjecati na svoje postupke u padu gol je bio sasvim regularan i cak nije trebao vratiti ni loptu na faul za Real, nego samo pustiti gol.
Jos jedno sto je rekao za Beusana i njegovih par analiza, dosta me uvjerilo. Naime, demantirao je i Beusanovu tvrdnju ono za igracevu ruku na ramenu protivnickog igraca, i start djonom na loptu. Ono sto je Beusan rekao demantiraju sudacka pravila i knjiga pravila. Mene je iznenadilo isto ono sto je rekao za Arbelou. Navodno je i on trebao dobiti crveni, jer po pravilu, kada je fauliran drugi igrac i kada igra nije aktivna, a u ovom slucaju bio je fauliran Alves koji je i dobio faul, Arbeloa je namjerno usao u putanju Pedru i to je namjerno udaranje igraca za vrijeme dok je utakmica prekinuta. Tako mi je objasnio i kaze da je bez obzira na Pedrovo simuliranje i hvatanje za lice ono bio cist crveni karton za Arbelou koji je udario bez povoda.
[youtube][/youtube]
Dobrodosao!
Dobrodosao!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
On igra na Pepeovoj poziciji?Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobrodosao!
Čelik Zenica 1945
Pepe nema poziciju, on igra gdje igra Messi 
Madridism je napisao/la:Pepe nema poziciju, on igra gdje igra Messi
Igra Alonsovu poziciju...sad dal ce igrati zajedno ostaje da vidimo ali ne smeta,ne smeta,ne smeta,ne smetaNimla_RZ je napisao/la:On igra na Pepeovoj poziciji?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja se zbilja moram nasmijati na postavljanje ovih fotografija. Mislim da se i Abathe smije kada vidi Ronalda i kada se sjeti kako je ovaj simulirao kod aut linije. Po vašem izgleda da samo Barcini igrači simuliraju, a u redovima Reala igra jedan Di Maria.
Iskreno se nadam da će se jednom početi kažnjavati svaki vid simuliranja, nebitno da l' se radilo o padanju u kaznenom prostoru ili blizu istog, ili, pak, o nekom simuliranju udarca kako bi protivnik dobio crveni karton. Fudbal se fakat pretvorio u jeftino (po glumi) kazalište. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ajde neka,lijepo vidjeti u svakom slučaju.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Slika govori 1000 riječi

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- anonymousHD
- Kontakt:
I šta s njom hoćeš da kažeš?robovi88 je napisao/la:Slika govori 1000 riječi![]()
Slaba ti konekcija, pusti da je "učita" prvo, radi se o .gif-uanonymousHD je napisao/la:I šta s njom hoćeš da kažeš?robovi88 je napisao/la:Slika govori 1000 riječi![]()
- anonymousHD
- Kontakt:
Čuj slaba, pošaljem ti na pp koja mi je brzina.
A šta hoće da kaže sa ovom slikom? Kao ovi igrači nikad ništa nisu osvojili sa Real Madridom, kao Real Madrid ih je uništio. Stavlja jednog Etoa koji je odigrao 15 utakmica za Real Madrida. Stavlja jednog Cambiassa koji je igrao za Real Madrida kad je Real bio najbolji, bio svetski klupski prvak sa Real Madridom, osvojio La Ligu, nažalost i on nije igrao puno za Real, samo dvije sezone. Robben i Sneijder osvojili isto La Ligu sa Real Madridom, nažalost nisu imali sreće da osvoje LP.
Smešni ste.
A šta hoće da kaže sa ovom slikom? Kao ovi igrači nikad ništa nisu osvojili sa Real Madridom, kao Real Madrid ih je uništio. Stavlja jednog Etoa koji je odigrao 15 utakmica za Real Madrida. Stavlja jednog Cambiassa koji je igrao za Real Madrida kad je Real bio najbolji, bio svetski klupski prvak sa Real Madridom, osvojio La Ligu, nažalost i on nije igrao puno za Real, samo dvije sezone. Robben i Sneijder osvojili isto La Ligu sa Real Madridom, nažalost nisu imali sreće da osvoje LP.
Smešni ste.
Monoloze razguli ako ti neke stvari nisu jasne.Monolog je napisao/la:Ja se zbilja moram nasmijati na postavljanje ovih fotografija. Mislim da se i Abathe smije kada vidi Ronalda i kada se sjeti kako je ovaj simulirao kod aut linije. Po vašem izgleda da samo Barcini igrači simuliraju, a u redovima Reala igra jedan Di Maria.Iskreno se nadam da će se jednom početi kažnjavati svaki vid simuliranja, nebitno da l' se radilo o padanju u kaznenom prostoru ili blizu istog, ili, pak, o nekom simuliranju udarca kako bi protivnik dobio crveni karton. Fudbal se fakat pretvorio u jeftino (po glumi) kazalište.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro, kako god ti kažeš @Madridism. Razguliću, ne brini.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
monolože ni jedne vise, ako ti nisu neke stvari jasne, madridism ce te banovati, ćuvaj se, zayebana ti je danas rajaMonolog je napisao/la:![]()
Dobro, kako god ti kažeš @Madridism. Razguliću, ne brini.
Nije valjda?Madridism je napisao/la: Monoloze razguli ako ti neke stvari nisu jasne.
@Brnjo, kako stvari stoje? Učinilo mi se da si fijasko od Barcelone dobro prebrodio.
Mora da sam pogriješio u proCeni.
Daj(te) nam još tih sličica, ima nekih koje nismo vidjeli.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.