Benjamin Tahirović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

rishovski
Kontakt:

Re: Benjamin Tahirović

Post Postao/la rishovski » 12 jul 2026, 15:45

Hightower je napisao/la:
12 jul 2026, 14:51
rishovski je napisao/la:
12 jul 2026, 14:41
Hightower je napisao/la:
12 jul 2026, 14:12
Koja je bila poenta ovog članka 🤣 da navijacima daju dodatni materijal za ismijavanje. Od kad citam forume uvijek smo imali jednog igrača kojem su to radili. Vrsajević, Sušić i Višća a u košarci Edin Bavčić i jedno vrijeme Vrabac. Glupost, nazalost ni ostali veznjaci nisu nista bolji i to je najveci nedostatak naseg nacionalnog tima.
Meni samo nije jasno da neko moze plasirati vijest kako klub poput Dortmunda,Celtica ili Rangersa razmatra da kupi Tahiragu... Ako ga Mirvić uskoro ne dovede u Sarajevo ja ne vidim drugu mogućnost osim neke jos slabije lige ili druge lige Španije pa možda i Championship..
Zato sto su strani mediji prvi pisali o tome i nasi su samo prenijeli.
Svejedno domaci ili strani...mislim to im je posao da pišu ali brate sta je s mozgom :D
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 12 jul 2026, 15:48

Edincapitano je napisao/la:
12 jul 2026, 15:08
PLFukare je napisao/la:
12 jul 2026, 14:54
rishovski je napisao/la:
12 jul 2026, 14:41

Meni samo nije jasno da neko moze plasirati vijest kako klub poput Dortmunda,Celtica ili Rangersa razmatra da kupi Tahiragu... Ako ga Mirvić uskoro ne dovede u Sarajevo ja ne vidim drugu mogućnost osim neke jos slabije lige ili druge lige Španije pa možda i Championship..
On sa igra u Championshipu? :urnebes: :urnebes:

Max svih maksimuma HNL jer on nije profesionalni nogometaš. Mislim još jest ali nije prevara otkrivena, ubrzo će.
Cuj nije profesionalni fudbaler, slucajno je samo zaradio preko 2 miliona eura, svi ljudi sto su odlucili da mu dadnu te pare po ovim klubovima gdje bio veze nemaju ali ti znas da je on prevara :rol:

Benjo idealan za Serie A u toku 5 godina, neka ekipa kao Parma ili slicno. Spor tempo, Benjo zna s loptom i samo nek salje lopte.
To ce se desiti kao sto se desilo i ovo.
Al ruku na srce cak je i Tino bio bolji...
slika
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Varta
Kontakt:

Post Postao/la Varta » 12 jul 2026, 16:11

Ne pretjerujte. Tino sven susic je daleko daleko najgori igrač u reprezentaciji ikada. U najboljim godinama nije imao mjesto ni u Citiju iz Tuzle

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 12 jul 2026, 16:46

Varta je napisao/la:
12 jul 2026, 16:11
Ne pretjerujte. Tino sven susic je daleko daleko najgori igrač u reprezentaciji ikada. U najboljim godinama nije imao mjesto ni u Citiju iz Tuzle
Znaš i sam da si napisao glupost, ali da ne ulazim u preširoku priču, samo jednu stvar ću reći. Tino je nastupio sedam puta, apsolutno previše za njegov kvalitet, ali Tahirović ima već 32 nastupa. Čovjek postaje legenda reprezentacije, trenutno je 41. po broju nastupa, a ako nastavi ovim tempom ode on u sam vrh. Kvalitetom tu ne pripada, apsolutno.

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 12 jul 2026, 16:49

Varta je napisao/la:
Ti nemaš pojma o čemu pričaš.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 12 jul 2026, 21:31

Ne znam, ovo "Tahirović u Borusiji Dortmund" ulazi u top 6 debilizama naših novinara. Sad neka svako rangira kako hoće.
Uz "TSS u Interu", "Safet Sušić u Barceloni" "Ognjen Vranješ u (Fergusonovom) Unitedu", sjećam se i nekadašnjih naslova u Sportu: "Laudrup u Čeliku", "Granov u Real Madridu" (za starije , bio je u Sarajevu nekakav Emir Granov, koji je što se fudbala tiče bio a la Tahirović, ali je imao babu, pa je igrao , još babo sredio naslov.
Glory Glory Man United

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 12 jul 2026, 21:33

nisu ovo nasi novinari izmislili vec sky sport u njemackoj, ali su rekli da je to kao interes od marta ove godine, sad Dortmund ima novog sportskog direktora

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 12 jul 2026, 21:37

eto video ko razumije, kaze lik ekskluzivne informacije ima, sta god to znacilo....pored celtic, dortmun naveo atalanta i betis, inace su pouzdani, al sta znam..

https://sport.sky.de/fussball/artikel/b ... 9004/37582

Futbol
Kontakt:

Post Postao/la Futbol » 12 jul 2026, 21:49

Daduli je napisao/la:
12 jul 2026, 21:31
Ne znam, ovo "Tahirović u Borusiji Dortmund" ulazi u top 6 debilizama naših novinara. Sad neka svako rangira kako hoće.
Uz "TSS u Interu", "Safet Sušić u Barceloni" "Ognjen Vranješ u (Fergusonovom) Unitedu", sjećam se i nekadašnjih naslova u Sportu: "Laudrup u Čeliku", "Granov u Real Madridu" (za starije , bio je u Sarajevu nekakav Emir Granov, koji je što se fudbala tiče bio a la Tahirović, ali je imao babu, pa je igrao , još babo sredio naslov.
2005. su sarajevske novine pisale da Bayern traži Velimira Vidica iz Zrinjskog, kao zamjenu za Samuela Kuffoura. Vidic je tada bio u reprezentaciji kao pulen hrvatskog menadžera Anđelka Jurkića. Poslije je napravio transfere u Široki Brijeg, pa u Zilinu, Šibenik. Igrao je i za Vinogradar.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 jul 2026, 22:05

Futbol je napisao/la:
12 jul 2026, 21:49
Daduli je napisao/la:
12 jul 2026, 21:31
2005. su sarajevske novine pisale da Bayern traži Velimira Vidica iz Zrinjskog, kao zamjenu za Samuela Kuffoura. Vidic je tada bio u reprezentaciji kao pulen hrvatskog menadžera Anđelka Jurkića. Poslije je napravio transfere u Široki Brijeg, pa u Zilinu, Šibenik. Igrao je i za Vinogradar.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 12 jul 2026, 22:20

Kad je Laudrup mogao u Celiku onda je sve moguce

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 jul 2026, 00:03

Varta je napisao/la:
Odvadi malo, covjek je bio najbolji igrac HNL :D
=\_1921_/=

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 13 jul 2026, 00:23

Laudrup jeste bio u Čeliku, muljaža pri transferu. Ne u stvarnosti, nego u papirima.

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 13 jul 2026, 01:59

MiranGlasnic je napisao/la:
12 jul 2026, 16:49
Varta je napisao/la:
Ti nemaš pojma o čemu pričaš.
Na stranu to što nisam bio za poziv njemu, ali ono pro je odigrao u svakoj tekmi je bilo prilicno korektno i solidno.
Gdje nestade on uopšte. Propo nqkon svjetskog

Varta
Kontakt:

Post Postao/la Varta » 13 jul 2026, 09:21

invincible1921 je napisao/la:
13 jul 2026, 00:03
Varta je napisao/la:
Jest vraga. Najbolji igrači hnl-a prave transfere u italiju njemačku i Englesku. Tinki je poslije Hajduka otišao u Genk i to kao što sam kaže preko veze njegovog oca. Iz genka su ga ekspresno sutnili

Znamo kako su pričali da je zadnji vezni, da mu je propo inter zbog dinama, da je odbio reprezentacije Hrvatske i Belgije jer je želio bh dres i slično ali Nema tu puno istine

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 jul 2026, 10:00

Varta je napisao/la:
13 jul 2026, 09:21
Varta je napisao/la:
Jest vraga. Najbolji igrači hnl-a prave transfere u italiju njemačku i Englesku. Tinki je poslije Hajduka otišao u Genk i to kao što sam kaže preko veze njegovog oca. Iz genka su ga ekspresno sutnili

Znamo kako su pričali da je zadnji vezni, da mu je propo inter zbog dinama, da je odbio reprezentacije Hrvatske i Belgije jer je želio bh dres i slično ali Nema tu puno istine
Jeste sad prave, prije 11-12 godina Hajduku je premija bila da proda igraca uopste. Prije je samo Dinamo prodavao igrace u velike lige. To se promijenilo u zadnjih nekoliko sezona.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 jul 2026, 10:02

Varta je napisao/la:
Varta je napisao/la:

2016.: Najbolji igrač Prve HNL

Nisam ga ja izabro :D

Mislim nebitno u kontekstu reprezntacije samo hocu rec da je TSS mozda i mogao dati nesto da nije od starta ga ukanalio amidza jer ga je doveo na nacin na koji ga je doveo.

Sto se tice ovoga za Inter, imate intervju sa Avdijom koji kaze da je sve bilo maltene zavrseno, i da je ovaj potrosio citavu platu u kafani slaveci,,,da bi onda transfer propao...zaboravih zbog cega :D

Igrac koji je najgore izgledao vako iz glave na prvu je Sergej Jakirovic, mada ko bi se vise sjetio ovih epizodista sigurno ih je bilo i gorih ....kad smo kod familijarnih odnosa, od ovih sto su skupili vise nastupa Kodro medju najgorim sigurno. Kad se sjetim covjek doso ne zna primit loptu, odbija mu se pet puta na istoj utkamici ko da mu je drvena noga
=\_1921_/=

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 13 jul 2026, 11:03

13 jul 2026, 10:02
Varta je napisao/la:

Mislim nebitno u kontekstu reprezntacije samo hocu rec da je TSS mozda i mogao dati nesto da nije od starta ga ukanalio amidza jer ga je doveo na nacin na koji ga je doveo.

Sto se tice ovoga za Inter, imate intervju sa Avdijom koji kaze da je sve bilo maltene zavrseno, i da je ovaj potrosio citavu platu u kafani slaveci,,,da bi onda transfer propao...zaboravih zbog cega :D

Igrac koji je najgore izgledao vako iz glave na prvu je Sergej Jakirovic, mada ko bi se vise sjetio ovih epizodista sigurno ih je bilo i gorih ....kad smo kod familijarnih odnosa, od ovih sto su skupili vise nastupa Kodro medju najgorim sigurno. Kad se sjetim covjek doso ne zna primit loptu, odbija mu se pet puta na istoj utkamici ko da mu je drvena noga
Pa Kenan nije bas da je samo pozvan ubog oca
Igrao je La Ligu, nerijetko je tamo i zabijao. Sad je ima solidnu sezonu u Zaragosi 10tak golova zabio.
Meni je najgori igrac sa najgorim nastupima a da ih je imao vise sto se napadaca ili igraca iz ofanzivne linije Bazdra.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 jul 2026, 11:10

Sport90 je napisao/la:
13 jul 2026, 11:03
13 jul 2026, 10:02
Varta je napisao/la:

Pa Kenan nije bas da je samo pozvan ubog oca
Igrao je La Ligu, nerijetko je tamo i zabijao. Sad je ima solidnu sezonu u Zaragosi 10tak golova zabio.
Meni je najgori igrac sa najgorim nastupima a da ih je imao vise sto se napadaca ili igraca iz ofanzivne linije Bazdra.
Nisam reko da je pozvan radi oca, samo samo konstatovao da je bio ocajan.....ne bih se slozio za Bazdra, imao je covjek dobrih partija ali ga nije htio go. U Rumuniji ona precka, protiv Holandije u Zenici vrhunski potez koji je mozda i najzasluzniji za go...itd itd. Bazdaru fali utakmica u klubu jer nije imao srece sa Zaragozom.
=\_1921_/=

eleGancy
Kontakt:

Post Postao/la eleGancy » 13 jul 2026, 11:37

According to the Daily Record, Tahirovic has been mentioned as a potential target for Borussia Dortmund. However, Brondby sporting director Julius Ohnesorge insists there has been no approach from the Bundesliga club.
Bacili bombu znaci, ili ovim kretenima nije u interesu da prodaju igraca. Koji jos moron na ovakav nacin spusta cijenu svom igracu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []