AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Cassano2024
- Kontakt:
Re: AS Roma
Ajax hoće Dovbyka. Ako ode tamo biće najbolji strijelac lige, zapamtite moje riječi.
Kažu da Arteta i Martinelli nisu u dobrim odnosima te se za igrača interesuju Inter, Milan i Roma.
Moreira mi je OK, ali u Garnacha sumnjam. Čelzi će vjerovatno probati da nam ga uvali u paketu.
Kažu da Arteta i Martinelli nisu u dobrim odnosima te se za igrača interesuju Inter, Milan i Roma.
Moreira mi je OK, ali u Garnacha sumnjam. Čelzi će vjerovatno probati da nam ga uvali u paketu.
Commando Ultrà Curva Sud
Slabo pratim zadnjih par dana dešavanja na mercatu al vidim da se ništa ne dešava... Glavna meta je Moreira iz Strazburga, ide ponuda od 35 milki sad koj dan.. Pa grob te yebo koj levat je zapeo za Garnacha kloca... Moreira i Ndoye bi bila fina rješenja kakav Garnacho mrtvi....
Dat Dovbyka i nešto nadodat za onog left wingera za kojeg se interesuje pol europe... Ma dadni sta daš osim onog klowna Garnaco koj ima staristiku kao Elsha što gore napiše @surell
Dat Dovbyka i nešto nadodat za onog left wingera za kojeg se interesuje pol europe... Ma dadni sta daš osim onog klowna Garnaco koj ima staristiku kao Elsha što gore napiše @surell
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Greenwood je zvanično Francusku zamijenio Turskom, još nisam prežalio taj transfer. Nije stvar u njemu kao igraču, možda bi se loše pokazao u Italiji, te dodatno nanio štetu klubu, boli me to što nismo aktivni i praktično nemamo neku tržnišnu moć. Transferi se riješavaju preko noći, niko više nema vremena za sapunice i vječna pregovaranja. Makar nemaju oni ozbiljni klubovi ili makar oni koji teže tom epitetu.
Rekao sam već, nikada manje vijesti u vezi našeg kluba, čak nema ni onog klasičnog povezivanja sa vječnim metama kao što su to svojevremeno bili Rugani ili Nacho. Ipak, idemo na ovu neku rekapitulaciju i razmjenu mišljenja, pa makar i sa ovom jako malom količinom informacija.
Većinu stvari je prenio Di Marzio ala Sky Sports, znaju često promašiti, ali su jedini bolji izvor za ove spekulacije, uz Romana jasno. Biafora prene stvari koje su definitivno riješene.
Poslali smo prvu ponudu za Garnacha, pet miliona za posudbu sa pravom otkupa, koji jasno može postati obavezan, za 35 miliona. Slična formula kao i sa Malenom, ali tako je nešto bilo i za Jamajčanina, pa smo ga se morali riješiti već u januaru. Alejandro ima određene kvalitete, driblinzima bi sigurno kupio rimsku publiku, ali za mene lično bi ovaj transfer bio promašaj. Općenito se jako teško vaditi iz ponora, a još teže to ide kada za trenera imaš tvrdoglavog Gasperinija.
Nova-stara vijest je Summerville, on je sušta suprotnost Argentincu, igrač koji je potpuno spreman, a to je pokazao skoro i na najvećoj mogućoj fudbalskoj pozornici, navijači čekićara ga izdvajaju kao jednu od rijetkih pozitivnih strana njihove ekipe prethodne sezone. On je dobar igrač, veliki radnik, a uz ofanzivnog maestra kakav je Gasperini, samo nebo je granica za njega. Jasno, očekujem da već sutra pročitam kako je plaća prevelika i kako ga ne možemo priuštiti.
Spomenut je i Tzolis, ali budući da je Arsenal baš ozbiljno zainteresiran, mislim da nemamo o čemu pričati.
Fudbalski mađioničar je produžio ugovor, nadamo se da ćemo ga češće gledati i da je ovo njegova sezona. Forza Roma!
Rekao sam već, nikada manje vijesti u vezi našeg kluba, čak nema ni onog klasičnog povezivanja sa vječnim metama kao što su to svojevremeno bili Rugani ili Nacho. Ipak, idemo na ovu neku rekapitulaciju i razmjenu mišljenja, pa makar i sa ovom jako malom količinom informacija.
Većinu stvari je prenio Di Marzio ala Sky Sports, znaju često promašiti, ali su jedini bolji izvor za ove spekulacije, uz Romana jasno. Biafora prene stvari koje su definitivno riješene.
Poslali smo prvu ponudu za Garnacha, pet miliona za posudbu sa pravom otkupa, koji jasno može postati obavezan, za 35 miliona. Slična formula kao i sa Malenom, ali tako je nešto bilo i za Jamajčanina, pa smo ga se morali riješiti već u januaru. Alejandro ima određene kvalitete, driblinzima bi sigurno kupio rimsku publiku, ali za mene lično bi ovaj transfer bio promašaj. Općenito se jako teško vaditi iz ponora, a još teže to ide kada za trenera imaš tvrdoglavog Gasperinija.
Nova-stara vijest je Summerville, on je sušta suprotnost Argentincu, igrač koji je potpuno spreman, a to je pokazao skoro i na najvećoj mogućoj fudbalskoj pozornici, navijači čekićara ga izdvajaju kao jednu od rijetkih pozitivnih strana njihove ekipe prethodne sezone. On je dobar igrač, veliki radnik, a uz ofanzivnog maestra kakav je Gasperini, samo nebo je granica za njega. Jasno, očekujem da već sutra pročitam kako je plaća prevelika i kako ga ne možemo priuštiti.
Spomenut je i Tzolis, ali budući da je Arsenal baš ozbiljno zainteresiran, mislim da nemamo o čemu pričati.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Agenti Summervillea u Rimu. Bilo bi bomba ako bi ovo dog. Garnacho nadam se da nas nece zayebat, samo posudba, evtl. transfer cijena 20-30mil, sve preko je pljacka.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
I ja sam čuo da je Summerville gotova priča, zahvaljujući Malenu. Bila bi to bomba ipak na kraju. Igrač koji pravi razliku.
Najveće pojačanje za mene je što je "dragulj" produžio ugovor. Uživam u njegovoj igri.
Najveće pojačanje za mene je što je "dragulj" produžio ugovor. Uživam u njegovoj igri.
Commando Ultrà Curva Sud
Summerville - Malen - Dybala (Soule)
Salah Eddine - Kone - El Aynaoui - Wesley
Hermoso - Ndicka - Mancini
Svilar
Ovo plus neko još pojačanje će biti vrhunska ekipa
Salah Eddine - Kone - El Aynaoui - Wesley
Hermoso - Ndicka - Mancini
Svilar
Ovo plus neko još pojačanje će biti vrhunska ekipa
Nista ipak, nema Roma moc da potpise igraca takvog kalibra. Hajd prihvatam, ali nemoj ni **** sad preplatiti Garnacha kao sto smo Vaza i mil drugih.
embrace the chaos
Evo, pojavila se sada vijest i za Endricka, znam da je nekome na temi bio velika želja.
No, mislim da će ga ipak Mou ostaviti sebi.
No, mislim da će ga ipak Mou ostaviti sebi.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Iz Francuske kažu da se samo čeka ozvaničenje.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kažu da smo ozbiljni za Summerville... Spremni smo dat 40 milki +koj bonus i platu 4 i pol milke šta bi prihvatio fudbaler... Nesto propalo s Unitedom pa bi mogao kod nas, kakav bi to sex od transfera bio..
Jucer bilo okupljanje i Gasp je odmah kritikovao mercato....
Ispoštujte čovjeka za lp yebeni ameri...
Jucer bilo okupljanje i Gasp je odmah kritikovao mercato....
Ispoštujte čovjeka za lp yebeni ameri...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Meni....šutirao bih se u dupe od sreće. On je tek pravi Malen back-up.
I dalje smo na ivici potpisa Summervillea, Garnacha i Moreire. Ne znam samo šta će nam Garncho ako ćemo dovesti Summervilea. Oba su lijeva krila. A i Moreira je lijevi full back ali igra uglavnom desno. On bi više bio možda zamjena Dybali. A možda Dybala bude 10-ka. Sve je u igri. Nikako da vidimo nešto zvanično.
Commando Ultrà Curva Sud
Kone u United, 53 miliona.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Malo vala s obzirom da ide u Man Utd ali eto kako je tako je.
Valjda se nadje prava zamjena mada ne znam koga.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Vidjet cemo, mozda na kraju i bude vise od tih 53mil. Kone je bolji u ball recovering i ima bolje trkacke sposobnosti, ali Neil je dosta tehnicki jaci samo treba da igra i igra, na kraju sam cak za tu prodaju ali da se dobro naplati + kasnije se taj novac ne trosi na gluposti.
embrace the chaos
Moramo dovesti pravu devetku to je prioritet ili ocekuju da Malen sam izgura sezonu jer Dovbyk sigurno ide.Znaci prvo devetka pa onda silna krila koja spominjemo.
Summervile bi bio top i mislim da bi se odmah uklopio.
Prodati Soulea pod hitno nema on sta vise traziti i Konea ako se daju dobre pare.Zadnju liniju ne dirati ni Svilara i to bi bilo to.
Cristante i Pellegrini ce istruhnuti u Romi njih ne trebam ni spominjati ahahahah.Njima dvojici je ovo maksimum znaju i oni sami to.
Summervile bi bio top i mislim da bi se odmah uklopio.
Prodati Soulea pod hitno nema on sta vise traziti i Konea ako se daju dobre pare.Zadnju liniju ne dirati ni Svilara i to bi bilo to.
Cristante i Pellegrini ce istruhnuti u Romi njih ne trebam ni spominjati ahahahah.Njima dvojici je ovo maksimum znaju i oni sami to.
- Cassano2024
- Kontakt:
Ja bih Dybalu koristio na devetki kad Malen ne igra. On može sve.
Commando Ultrà Curva Sud
Pokusao je Gasperini par puta sa Dybalom na devetci ali nije islo iskreno tako da ne bih to vise volio vidjeti.
- Cassano2024
- Kontakt:
Otišao Čelik u Juventus, hvala ti Bože.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤