Al zato dolaze Koljic,Cosic i Cipetić.. filozofija..
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
FK Željezničar krenuo je u sklapanje tima za novu sezonu Premijer lige BiH, a dio Plavih ostaće mladi čuvar mreže Tarik Abdulahović.

"mladi" 28 godina
"mladi" 28 godina
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Pusti njeg veći trol od jednog idiota iz Tuzle. Navija za celik želju sarajevo i bratstvo iz gracanicemnon46 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 10:33Stani je li ti navijas za celik ili slobodu?
Dize se prasina ⚫️🔴
Pazi ovog mog indijanca iz Zenice što šuruje sa premijerligaškim fukarama da brata sa tribine ocrni. Šta ti buncas, kakvo Bratstvo, kakav Željo. Umij se na Babinoj rijeci ili u Kočevi sine a možeš i na konjskoj česmi. Samo Čelik majstore sve ostalo nula bodova
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
Ko su ovi buraz i kad je ovo bilo?PLFukare je napisao/la: ↑13 jul 2026, 11:44Pazi ovog mog indijanca iz Zenice što šuruje sa premijerligaškim fukarama da brata sa tribine ocrni. Šta ti buncas, kakvo Bratstvo, kakav Željo. Umij se na Babinoj rijeci ili u Kočevi sine a možeš i na konjskoj česmi. Samo Čelik majstore sve ostalo nula bodova

- svrakino1921
- Kontakt:
Jel ovdje saljete juniore?
ovi vas edukuju kako popuniti uplatnicu i aplicirati za kredit ,uz popunjenu mjenicu naravnosvrakino1921 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 11:18
Ovi vas edukuju kako popuniti uplatnicu i aplicirati za kredit,uz popunjenu mjenicu naravno![]()
Produžena saradnja sa CEPS-om
Ovaj lik je za izucavanja cuj ganjat kup i 3 mjestosvrakino1921 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 10:00
Molim vas (ne lično tebe, nego sve zagovornike) prestanite pričati o tituli i stavljanju dodatnog tereta na same igrače. Da imamo Pedrija, Yamala i Haalanda, mi titulu NEĆEMO uzeti, a svi odlično znamo i zašto.
3. mjesto je naše, pokušati zaganjati Kup ako nam se otvori, i to je to.
Za par godina ćemo moći ganjati titulu, do tada napraviti finansijski samoodrživ klub, što znači nekih 6-7 miliona kroz transfere + ulaznice + sponzori.
Kada dođe vrijeme da ganjamo titulu, tad će nam možda trebati i 10 miliona kroz transfere za samoodrživ klub i to je to.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ova tema je od nastanka bila cirkus i javašluk.
A glavni glumci su takvi klauni poput tebe,i halali al jedan si od najvećih retarda ovde na temi.
Niko te ni ne spomene al ti proradi neki kompleks i napadas narod ovde.
Sta se ovo dešava u plavom dijelu Sarajeva,jos 3 raskida ugovora,ako ne budete doveli nekako makar 5 6 igrača,bice situacija gdje ce igrati juniori.
- jurisicduska
- Kontakt:
Samo pratite zvaničnu, slijedi još puno puno lijepih stvari.
Curi rmaspe , prskaj Cubela.
Kako im ga Šukilović šuknu i odyeba ko khuravu (što i jesu) i ode kući momak. Još ga molili da potpiše, a one zaostale plate kao isplatit će kasnije kad legnu pare. Šupljatori i muljatori mrtvi.
#ugasiliseamin
#ugasiliseamin
Kad ovo dolazi od tebe, jako sam zabrinut za Vasu Crnog. Zar može ljepše od ovog?jurisicduska je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:09Samo pratite zvaničnu, slijedi još puno puno lijepih stvari.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nakon što je Željo i jutros potvrdio odlaske nekoliko igrača na red je konačno stigla informacija o tome da će neko ostati u Dolini ćupova.
- svrakino1921
- Kontakt: