FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel ovo i mi radimo u tišini 
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Zašto ?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ugodnih 25 stepeni u četvrtak gore, bez padavina. Sretno ako neko ide.
Valjda se neko od nasih reinkarnira u Sevku Okica u cetvrtak
Dres FK Sarajevo u novoj sezni neće nositi mladi veznjak Ante Pokrajčić, koji je u potrazi za minutažom i sticanjem iskustva otišao na pozajmicu u Hrvatsku.
Ante Pokrajčić u sezoni pred nama braniće boje ekipe Dugopolja, koja se takmiči u Prvoj ligi Hrvatske.
Ante Pokrajčić u sezoni pred nama braniće boje ekipe Dugopolja, koja se takmiči u Prvoj ligi Hrvatske.
Kad ga Cenga spremi za FKSAmmko99 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:02Dres FK Sarajevo u novoj sezni neće nositi mladi veznjak Ante Pokrajčić, koji je u potrazi za minutažom i sticanjem iskustva otišao na pozajmicu u Hrvatsku.
Cista romantika
Hoće l' smjet' muslimani u Dugopolje? Je l' postoji kvota neka? Imam par kandidata. 
Moramo više mladih gurati, neće Sarajevski klubovi ligu osvojiti dok je Vico predsjednik.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Tako je Miloše. Miloš Stojčev Sarajevo vodi 1:0.
Može i ovako nešto
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ma neka ga zabije i golman sto se mene tice u 90-oj glavom samo da prodjemo abd!
Jel se igra revans u 17 h po nasem vremenu?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- FKS -
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Prolaz ti donosi još oko 500 000 maraka, ne baš mali iznos za naše uslove. Tako da i igrači koji su, prošle sezone osim dva derbija, us.rali sve što se može us.rati malo više zapnu i prođu ove irvase u suprotnom nek dobro preispitaju svoju ulogu u klubu.
Doktor za retardaciju.
Godinu dana se lomatas u ovoj kukuruz ligi da bi izasao u evropu,i odigras je mlako kao kamilica,bitna je plata a promocija kluba ako se desi.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jul 2026, 20:04Prolaz ti donosi još oko 500 000 maraka, ne baš mali iznos za naše uslove. Tako da i igrači koji su, prošle sezone osim dva derbija, us.rali sve što se može us.rati malo više zapnu i prođu ove irvase u suprotnom nek dobro preispitaju svoju ulogu u klubu.
Ado_77 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 21:47Godinu dana se lomatas u ovoj kukuruz ligi da bi izasao u evropu,i odigras je mlako kao kamilica,bitna je plata a promocija kluba ako se desi.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jul 2026, 20:04Prolaz ti donosi još oko 500 000 maraka, ne baš mali iznos za naše uslove. Tako da i igrači koji su, prošle sezone osim dva derbija, us.rali sve što se može us.rati malo više zapnu i prođu ove irvase u suprotnom nek dobro preispitaju svoju ulogu u klubu.![]()
![]()
Ovo svakom igracu treba poslat u poruku, dosta je bilo daj da se uzme sto vise para a rezulta **** to ako se desi desi. Igraci se sad ponasaju kao da su to neki heroji drzave, a ne fudbaleri koji i u fake EU drzavi hrvaskoj klasifikivani ZA SKART. Umjesto da vrednuju to sto igraju u najvecem klubu u drzavi oni to dozivljavaju kao klupu u parku.
Vrijeme je da se oni suoce i da im se prezentira sta je ovaj klub i sta se trazi i da idu batine ako se bude FK SARAJEVO tretiralo ko varazdin novi pazar zeljo ona ekipa sto Fedja Dudic opet vodi, il takve retardirane ekipe.
IGRACI NEMAJU POSTIVANJE KLUBA KONSTANTNO SE POSTAVLJAJU KAO DA SU VECI OD KLUBA..
Kurvama muskim oduzt 30% ugovora ako ove ribare ne izbace
Takodje nesmijemo sazaljivat ako prodju amatere i ispadnu od turaka sa 7-0 il nesto tako, nesmijemo dozvolit nek izginu i ako se desi da ispadnu da to bu max 2 razlike, a be da ko onda proti atalante 9-0 i da im se smijemo, imate dovoljno velke plate imate dovoljno dobre uslove, imali ste vise odmora od citavog svjeta prema tome nema vise katastrofa 7-0. 8-0 i da im se smijemo nedo bog da se to desi treba ima **** sve po spisku
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 13 jul 2026, 22:12, ukupno mijenjano 3 puta.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma moraju izboriti prolaz inace ce i sebi i nama usrati kompletnu sezonu koja je tek pocela.
Ne interesuje me vise ni sudjenje ni umor ni **** palac.
Ne interesuje me vise ni sudjenje ni umor ni **** palac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.