Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Ne može Bayern biti u rečenici s Realom ili PSG
Ne vidim tko bi išao igrati Bundesligu i fleksati svake godine sto si nabio neka njemačka sela a u ligi prvaka ispao do polufinala.
Vide se i pojačanja.Crystal palace,otpadak liverpoola,napadac iz kluba koji je kucao na vrata borbe za opstanak pa dvije sezone upao tamo,Fulham,galata
Ne vidim tko bi išao igrati Bundesligu i fleksati svake godine sto si nabio neka njemačka sela a u ligi prvaka ispao do polufinala.
Vide se i pojačanja.Crystal palace,otpadak liverpoola,napadac iz kluba koji je kucao na vrata borbe za opstanak pa dvije sezone upao tamo,Fulham,galata
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive
- Shategabri
- Kontakt:
Kako ćeš napisati kad i ovdje pišeš o Realu.Petardaa je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:03Na koliko se prvenstava stimalo Portugalu do sada? Argentina me ne zanima kao ni bilo koja druga reprezentacija osim Bosne. Napisao sam max 10 komentara na ovoj temi. Toliko me interesuje ko ce osvojiti.Shategabri je napisao/la: ↑13 jul 2026, 12:41Argentini se štima dva prvenstva, pa šutiš.Petardaa je napisao/la: ↑13 jul 2026, 12:37
Ne lazem. To su cinjenice
Druze, svi smo vidjeli sta je se Ronaldu sudilo tokom citave karijere i u klubovima i u reprezentaciji + kontraverzne zlatne lopte dok je Fifa dodjeljivala zlatnu loptu. Znam da si frustriran ali nisam ja kriv sto je to tako . Kada je protiv Portugala zadnji puta sviran penal na svjetskom prvenstvu? (Znam da neces odgovoriti jer te je sramota)
Kad smo kod penala - kome je ono svirano najviše penala?
Podsjetio bih te da ti je to u La Ligi jedan od glavnih argumenata.
Sad to vješto zaobilaziš.
Koliko je kome svirano najvise penala? Jer realno da sad ovo koristis kao argument tj. nesto sto godinama izbjegavate na temi La Lige?![]()
Kada vec pises o penalima, napisi i protiv koje reprezentacije je svirano najvise penala od kako su se Messi i Ronaldo pojavili pa onda uporedi sa Portugalom![]()
Eto zanima te Portugal, njima kao nešto štimaju, pitanje je samo šta? Ispadanje u osmini finala?
Koji si ti manipulator, kako vješto zaobilaziš pitanja koja ti ne odgovaraju
Na kraju možemo konstatovati da pišeš samo o ekipama u kojima igra/ili je igrao CR. Očito si opsjednut istim
Koševo Zapad
Update statistike
Reprezentacije sa najviše golova
1. Argentina 17
2. Francuska 16
3. Belgija 14
4. Engleska 13
xG
1. Francuska 14.3
2. Argentina 12.8
3. Brazil 12
4. Španija 11.7
6. Engleska 10.9
Najviše golova
1. Lionel Messi – 8
2. Kylian Mbappe – 8
3. Erling Haaland – 7
4. Harry Kane – 6
4. Bellingham 6
Asistencije
1. Michael Olise – 5
2. Guimaraes/Brahim/Odegaard – 4
3. Mbappe/Saka/Gordon 3
Driblinzi
1. Lamine Yamal – 21
2. Vinicius Jnr – 16
3. Messi/Olisse/Musiala – 15
Kreirane šanse
1. Lionel Messi – 22
2. Achraf Hakimi – 18
3. Leandro Trossard – 17
2. Salah/Mbappe – 16
Kreirane velike šanse
1. Lionel Messi 7
2. Michael Olise 5
3. Roberto Alvarado 4
Najviše pasova
1. Rodri – 597
2. Pau Cubarsi – 521
3. Laporte – 461
Najviše clean sheetova
1. Unai Simon 5
2. Camilo Vargas 4
3. Mike Maignan 4
Najbolje ocijenjeni igrači
1. Messi 9.15
2. Mbappe 8.36
3. Haaland 8.14
4. Bellingham 7.96
Argentina ima više golova od ovakvog napada Francuske
Messi ponovo predvodi prvenstvo u manje-više svim napadačkim statistikama kao da je 2014.

1. Argentina 17
2. Francuska 16
3. Belgija 14
4. Engleska 13
xG
1. Francuska 14.3
2. Argentina 12.8
3. Brazil 12
4. Španija 11.7
6. Engleska 10.9
Najviše golova
1. Lionel Messi – 8
2. Kylian Mbappe – 8
3. Erling Haaland – 7
4. Harry Kane – 6
4. Bellingham 6
Asistencije
1. Michael Olise – 5
3. Mbappe/Saka/Gordon 3
Driblinzi
1. Lamine Yamal – 21
2. Vinicius Jnr – 16
Kreirane šanse
1. Lionel Messi – 22
2. Achraf Hakimi – 18
3. Leandro Trossard – 17
2. Salah/Mbappe – 16
Kreirane velike šanse
1. Lionel Messi 7
2. Michael Olise 5
3. Roberto Alvarado 4
Najviše pasova
1. Rodri – 597
2. Pau Cubarsi – 521
3. Laporte – 461
Najviše clean sheetova
1. Unai Simon 5
2. Camilo Vargas 4
3. Mike Maignan 4
1. Messi 9.15
2. Mbappe 8.36
3. Haaland 8.14
4. Bellingham 7.96
Argentina ima više golova od ovakvog napada Francuske
Messi ponovo predvodi prvenstvo u manje-više svim napadačkim statistikama kao da je 2014.
- Shategabri
- Kontakt:
Francuska će to nadoknaditi u finaluRajaz je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:25Update statistike
1. Argentina 17
2. Francuska 16
3. Belgija 14
4. Engleska 13
xG
1. Francuska 14.3
2. Argentina 12.8
3. Brazil 12
4. Španija 11.7
6. Engleska 10.9
Najviše golova
1. Lionel Messi – 8
2. Kylian Mbappe – 8
3. Erling Haaland – 7
4. Harry Kane – 6
4. Bellingham 6
Asistencije
1. Michael Olise – 5
3. Mbappe/Saka/Gordon 3
Driblinzi
1. Lamine Yamal – 21
2. Vinicius Jnr – 16
Kreirane šanse
1. Lionel Messi – 22
2. Achraf Hakimi – 18
3. Leandro Trossard – 17
2. Salah/Mbappe – 16
Kreirane velike šanse
1. Lionel Messi 7
2. Michael Olise 5
3. Roberto Alvarado 4
Najviše pasova
1. Rodri – 597
2. Pau Cubarsi – 521
3. Laporte – 461
Najviše clean sheetova
1. Unai Simon 5
2. Camilo Vargas 4
3. Mike Maignan 4
1. Messi 9.15
2. Mbappe 8.36
3. Haaland 8.14
4. Bellingham 7.96
Argentina ima više golova od ovakvog napada Francuske![]()
![]()
Messi ponovo predvodi prvenstvo u manje-više svim napadačkim statistikama kao da je 2014.![]()
![]()
Ako prođu Španiju
Koševo Zapad
Yamal dribla sebe i druge, bez nekog velikog ucinka.Rajaz je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:25Update statistike
1. Argentina 17
2. Francuska 16
3. Belgija 14
4. Engleska 13
xG
1. Francuska 14.3
2. Argentina 12.8
3. Brazil 12
4. Španija 11.7
6. Engleska 10.9
Najviše golova
1. Lionel Messi – 8
2. Kylian Mbappe – 8
3. Erling Haaland – 7
4. Harry Kane – 6
4. Bellingham 6
Asistencije
1. Michael Olise – 5
3. Mbappe/Saka/Gordon 3
Driblinzi
1. Lamine Yamal – 21
2. Vinicius Jnr – 16
Kreirane šanse
1. Lionel Messi – 22
2. Achraf Hakimi – 18
3. Leandro Trossard – 17
2. Salah/Mbappe – 16
Kreirane velike šanse
1. Lionel Messi 7
2. Michael Olise 5
3. Roberto Alvarado 4
Najviše pasova
1. Rodri – 597
2. Pau Cubarsi – 521
3. Laporte – 461
Najviše clean sheetova
1. Unai Simon 5
2. Camilo Vargas 4
3. Mike Maignan 4
1. Messi 9.15
2. Mbappe 8.36
3. Haaland 8.14
4. Bellingham 7.96
Argentina ima više golova od ovakvog napada Francuske![]()
![]()
Messi ponovo predvodi prvenstvo u manje-više svim napadačkim statistikama kao da je 2014.![]()
![]()
Messi kreira najvise sansi, sto najbolje govori sa kakvim tarabama igra, izgubljenim alvarezom i narkomanom lautarom dali po jedan go. Lik haman sam tegli cijelu ekipu, mcalister i enzo barem mu cuvaju ledja
- Shategabri
- Kontakt:
Alvarez i što je dao zažmirio i raspalio, ispala golčina.boki86 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:34Yamal dribla sebe i druge, bez nekog velikog ucinka.
Messi kreira najvise sansi, sto najbolje govori sa kakvim tarabama igra, izgubljenim alvarezom i narkomanom lautarom dali po jedan go. Lik haman sam tegli cijelu ekipu, mcalister i enzo barem mu cuvaju ledja
Bez haman, na onom SP je imao Di Mariu, ovjde no Messi no party.
Koševo Zapad
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Sad kad hejteri opet pocnu, sta ce Messi,sta ce Messi, kao cavke kakve. Covjek s 40 godina dovukao Argentinu do polufinala, 8 golova,2 asistencije, da ima efikasnije napadace imao bi 5,6 asistencija. Od 18 golova Argentine u 10 je direktno ucestvovao. I sve bi to bilo manje vise normalno da nije u pitanju lik od 40 godina. Ovo se uopste ne bi toliko isticalo,jer je to njegov standard,ali ne i standard igraca od 40 godina koji zadnjih par sezona ne igra ozbiljan nogomet,neg se za*ebava po USA.
Ajmo cavke, 3,2,1....
Ajmo cavke, 3,2,1....
Samaraju to Sir Jude Bellingham i Sir Harry Kane u srijedu 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
Ako ih ne pokradu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kao sto su oni pokrali Norvešku?
Hahhaha znaci sad se vracas svojoj logici sa La Lige, ako ne osvoje znaci da im nisu stimali. Pa sto onda pises da se stima Argentina kada jos nisu osvojili? Ako Argentina ne osvoji to znaci da nisu ni njima stimali po tvojoj logici? Jos pises da sam ja licemjerShategabri je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:22Kako ćeš napisati kad i ovdje pišeš o Realu.Petardaa je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:03Na koliko se prvenstava stimalo Portugalu do sada? Argentina me ne zanima kao ni bilo koja druga reprezentacija osim Bosne. Napisao sam max 10 komentara na ovoj temi. Toliko me interesuje ko ce osvojiti.Shategabri je napisao/la: ↑13 jul 2026, 12:41
Argentini se štima dva prvenstva, pa šutiš.
Kad smo kod penala - kome je ono svirano najviše penala?
Podsjetio bih te da ti je to u La Ligi jedan od glavnih argumenata.
Sad to vješto zaobilaziš.
Koliko je kome svirano najvise penala? Jer realno da sad ovo koristis kao argument tj. nesto sto godinama izbjegavate na temi La Lige?![]()
Kada vec pises o penalima, napisi i protiv koje reprezentacije je svirano najvise penala od kako su se Messi i Ronaldo pojavili pa onda uporedi sa Portugalom![]()
Eto zanima te Portugal, njima kao nešto štimaju, pitanje je samo šta? Ispadanje u osmini finala?
Koji si ti manipulator, kako vješto zaobilaziš pitanja koja ti ne odgovaraju![]()
Na kraju možemo konstatovati da pišeš samo o ekipama u kojima igra/ili je igrao CR. Očito si opsjednut istim![]()
Na pitanja koja mi ne odgovaraju naucio sam izbjegavati od tebe. Zasto nisi odgovorio kada je zadnji put sviran protiv Portugala penal na Svjetskom, a koliko ih je svirano protiv Argentine u tom vremenu?
Mene reprezentativni nogomet ne zanima previse. Zadnji put kada se volio neku repku bio je Brazil 2002 i 2006 i mozda malo 2010. Od tada mi je svejedno ko ce osvojiti.
Od njih se sve moze ocekivati, pa i to
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
objektivni7563
- Kontakt:
Finale Spanija - Argentina , Argentina osvaja svi fudbal igraju Argentinci osvajaju eto vidjer cete
- VibeTribeX
- Kontakt:
za ono gazenje u grupnoj fazi u kojem mu se progledalo kroz prstesirBobbyMoore je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:06Za šta? Zato što je Egipat primio 3 gola u 15 minuta. Na stranu suđenje i VAR koji se pali po potrebi i činjenica da se stvarno šilji Messiju, ali nije sudija dao 3 gola. Dva od toga potpuno regularna i jedan realno nije poslije skrivljenog penala.VibeTribeX je napisao/la: ↑13 jul 2026, 12:59samo da VARgentina hoce ispasti
da im se vrati za ono protiv Egipta
A da li bi Egipat dao treći gol da im onaj nije poništen ili bi se zatvorili kao i nakon tog regularnog drugog gola?
Argentini se šilji i ima milion drugih razloga zbog kojih im se treba vratiti, ali Egipat je primio 3 gola u 15 minuta i to je činjenica, sami su sebi krivi.
za sve sto im se šilji tokom cijelog prvenstva
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
- Shategabri
- Kontakt:
Tvoja logika je da se štima samo ekipama kontra kojih navijaš.Petardaa je napisao/la: ↑13 jul 2026, 14:00Hahhaha znaci sad se vracas svojoj logici sa La Lige, ako ne osvoje znaci da im nisu stimali. Pa sto onda pises da se stima Argentina kada jos nisu osvojili? Ako Argentina ne osvoji to znaci da nisu ni njima stimali po tvojoj logici? Jos pises da sam ja licemjerShategabri je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:22Kako ćeš napisati kad i ovdje pišeš o Realu.Petardaa je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:03
Na koliko se prvenstava stimalo Portugalu do sada? Argentina me ne zanima kao ni bilo koja druga reprezentacija osim Bosne. Napisao sam max 10 komentara na ovoj temi. Toliko me interesuje ko ce osvojiti.
Koji si ti manipulator, kako vješto zaobilaziš pitanja koja ti ne odgovaraju![]()
Na kraju možemo konstatovati da pišeš samo o ekipama u kojima igra/ili je igrao CR. Očito si opsjednut istim![]()
![]()
Na pitanja koja mi ne odgovaraju naucio sam izbjegavati od tebe. Zasto nisi odgovorio kada je zadnji put sviran protiv Portugala penal na Svjetskom, a koliko ih je svirano protiv Argentine u tom vremenu?
Mene reprezentativni nogomet ne zanima previse. Zadnji put kada se volio neku repku bio je Brazil 2002 i 2006 i mozda malo 2010. Od tada mi je svejedno ko ce osvojiti.
Kakve veze ima nesviran penal protiv Portugala?
Kad je to Portugal zadnji put bio konkurentan, top 4 na SP?
Valjaš nebuloze samo takve.
Jasno, zato i pišeš na temi o reprezentativnom fudbalu - najviše o Realu.
I eto kontra CR ako ima šta.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Nema ko šta Messiju osporiti osim da ima status superstara kod sudija.Mocvara1991 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:51Sad kad hejteri opet pocnu, sta ce Messi,sta ce Messi, kao cavke kakve. Covjek s 40 godina dovukao Argentinu do polufinala, 8 golova,2 asistencije, da ima efikasnije napadace imao bi 5,6 asistencija. Od 18 golova Argentine u 10 je direktno ucestvovao. I sve bi to bilo manje vise normalno da nije u pitanju lik od 40 godina. Ovo se uopste ne bi toliko isticalo,jer je to njegov standard,ali ne i standard igraca od 40 godina koji zadnjih par sezona ne igra ozbiljan nogomet,neg se za*ebava po USA.
Ajmo cavke, 3,2,1....
Mnogi bi rekli opravdano.
Pa ne znam, ne pratim MLS, al eto ispade da je ispodprosječnu ekipu dobro digao, da osvajaju titule.
Ne bih rekao da je to neozbiljan fudbal.
Messi je uvijek bio profesionalac, vojnik što se tiče fudbala. Sumnjam da se previše opustio i u MLS-u.
Koševo Zapad
Bit će gusto
Naravno opet si izbjegao odgovoriti na pitanje.Shategabri je napisao/la: ↑13 jul 2026, 14:18Tvoja logika je da se štima samo ekipama kontra kojih navijaš.Petardaa je napisao/la: ↑13 jul 2026, 14:00Hahhaha znaci sad se vracas svojoj logici sa La Lige, ako ne osvoje znaci da im nisu stimali. Pa sto onda pises da se stima Argentina kada jos nisu osvojili? Ako Argentina ne osvoji to znaci da nisu ni njima stimali po tvojoj logici? Jos pises da sam ja licemjerShategabri je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:22
Kako ćeš napisati kad i ovdje pišeš o Realu.
![]()
Jedino ti ovdje valjas nebuloze. Kakve veze ima sto nisu bili u Top 4? Da li ce to promjeniti cinjenicu da je Hrvatska pokradena protiv Portugala, da je Ronaldo jedini igrac koji je iznudio 3 penala na svjetskom, da se protiv Portugala ne smiju suditi penali jer tamo igra miljenik Fife i Uefe? Jesil ikada za ovih 20 godina cuo da se Portugal zalio na sudjenje na svjetskom? Nisi i nikada ni neces barem dok je Ronaldo tu.
Zasto onda pises da se stima Argentini kada jos nisu ni osvojili? Ako ne osvoje to znaci da im se nije stimalo po tvojoj logici?
- Shategabri
- Kontakt:
Milo za drago. Sam kaže kako vrdaš, pa eto nisam onda ni ja dužan odgovoriti na pitanja na koja ne želim.Petardaa je napisao/la: ↑13 jul 2026, 14:49Naravno opet si izbjegao odgovoriti na pitanje.Shategabri je napisao/la: ↑13 jul 2026, 14:18Tvoja logika je da se štima samo ekipama kontra kojih navijaš.Petardaa je napisao/la: ↑13 jul 2026, 14:00
Hahhaha znaci sad se vracas svojoj logici sa La Lige, ako ne osvoje znaci da im nisu stimali. Pa sto onda pises da se stima Argentina kada jos nisu osvojili? Ako Argentina ne osvoji to znaci da nisu ni njima stimali po tvojoj logici? Jos pises da sam ja licemjer![]()
Jedino ti ovdje valjas nebuloze. Kakve veze ima sto nisu bili u Top 4? Da li ce to promjeniti cinjenicu da je Hrvatska pokradena protiv Portugala, da je Ronaldo jedini igrac koji je iznudio 3 penala na svjetskom, da se protiv Portugala ne smiju suditi penali jer tamo igra miljenik Fife i Uefe? Jesil ikada za ovih 20 godina cuo da se Portugal zalio na sudjenje na svjetskom? Nisi i nikada ni neces barem dok je Ronaldo tu.
Vidim isključivo komentarišeš Portugal. Ni riječi o nekoj drugoj reprezentaciji.
Primjerice, Argentini. Jel sve čisto? Eto možeš samo sa da ili ne, bez dodatnih pojašnjenja.
Evo za tvoju informaciju, žalili su se: https://sportsport.ba/fudbal/portugal-z ... ske/525189
Koševo Zapad
- napoleon72
- Kontakt:
Pa ako vec tjeramo mak na konac, Portugal je pokraden protiv Francuske u polufinalu SP 2006. Premlak kontakt izmedju Henryja i Carvalha, realno 80% sudija ne bi sviralo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.