Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Kerim Alajbegović
Atalanta iduću sezonu igra 433 sa Sarrijem, koji je i autoritet i koji voli gurnuti mladi talenat. Sigurno dobra opcija. Samo da se ne zakače i ovaj ga klupira zbog nediscipline.
Ali ne mojte se začuditi ako se desi totalno neočekivan transfer: fiorentina, koja će sa fabiom grossom isto igrati pravi moderni i brzi 433 i koja je krenula sa neviđenom kampanjom transfera i koja je spremna dati 25-30 mln.
Ali ne mojte se začuditi ako se desi totalno neočekivan transfer: fiorentina, koja će sa fabiom grossom isto igrati pravi moderni i brzi 433 i koja je krenula sa neviđenom kampanjom transfera i koja je spremna dati 25-30 mln.
Uzmimo u obzir De Ketelaere i njegov razvoj u Bergamu. Slicnu putanju moze i Kerim da ima.
dobre guzove ima Belma
- Goalgetter
- Kontakt:
Sarri mi je malo tezak tip, ali Atalanta je sigurno dobar izbor, kad uzmemo u obzir u kakvoj situaciji se nalazi i da ne moze u Bundesligu.
Manje zvucan transfer nego u Milan iako je Atalanta trenutno bolji klub. Ali s aspekta njegovog razvoja i karijere najbolji moguci izbor.
Introduce a little anarchy. Upset the established order, and everything becomes chaos.
Ako već ide u Italiju, bolji izbor i od Milana i od Rome. Mnoštvo fudbalera su napravili, izgradili, prodali, a igraju napadački stil, a ne standardni Serie A stil.
Samo neka od najvećih imena koja su posljednjih godina prošla kroz Atalantu ili napravila iskorak upravo tamo:
Papu Gomez
Robin Gosens
Cristian Romero
Rasmus Hojlund
Ademola Lookman
De Ketelaere
A tu su i igrači koji možda ne spadaju u kategoriju svjetskih zvijezda, ali su godinama igrali ili i dalje igraju na vrhunskom evropskom nivou:
Pašalić
Iličić
De Roon
Taman je tamo momciluk da zastiti dijete prvu sezonu. Dobro bi ovo bilo
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Zašto bi neko iz Leverkusena prešao u Atalantu, ne kažem da je skok s konja na magarca, ali je realno s magarca na magarca, e sad jedino ako mu ovi u Leverkusenu nisu spremni dati platu onda neka ide gdje ga život zove.
Nije plata u pitanju nego minute igranja.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- invincible1921
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako mu daju bolje uvjete od Gasperinija i Rome i najvise minuta onda ici 100%
BašČelik!🖤❤️
Pametan momak i otac mu, prvo minutaza pa onda pare. Ocito da ce igrati, cim se dogovorio sa njima.
Naravno, ako se klubovi dogovore.
Naravno, ako se klubovi dogovore.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Užasan, užasan izbor. Odlaskom Gasperinia, SD i Gaspernijevog SŠ Atalanta je pala na niske grane u poređenju šta je bila. Užasan izbor.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Kod crnog Sarrija nema sta traziti, slazem se sa ovim gore. Nije prelos izbor, bit ce siguran starter ako nista, ali kod ovog kretena svatsa nesto moze poci po zlu.
Ovo kao da se neko šprda sa karijerom Alajbegovića,kakva Atalanta jeste realni.Ako nije u stanju dobiti potrebne minute i iskustvo u Leverkusenu onda paša moj nisi ti dobar kao što misliš tj šta drugi misle.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 13 jul 2026, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prije dvije godine odluka bi bila sasvim jasna. ali danas je to loš izbor. Roma ostaje najbolja opcija: trener koji zna razvijati igrače, tradicija, Liga prvaka i tako dalje.
Apsolutno, da je Gasperini i dalje u Atalanti sve 5 neka ide. Ovako užasan izbor.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ne prelazi on iz Leverkusena nego iz Salzburga, on minute za Leverkusen nije odigrao. Ne znamo kakav bi mu status bio.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Odlican izbor kluba, imati ce prostora da igra, napreduje a i stil igre njemu odgovara, gdje se igra direktno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.