Pa ja se sluzim samo tvojim stvarima. Odgovaram samo na pitanja na koja zelimShategabri je napisao/la: ↑13 jul 2026, 14:52Milo za drago. Sam kaže kako vrdaš, pa eto nisam onda ni ja dužan odgovoriti na pitanja na koja ne želim.Petardaa je napisao/la: ↑13 jul 2026, 14:49Naravno opet si izbjegao odgovoriti na pitanje.Shategabri je napisao/la: ↑13 jul 2026, 14:18
Tvoja logika je da se štima samo ekipama kontra kojih navijaš.
Kakve veze ima nesviran penal protiv Portugala?
Kad je to Portugal zadnji put bio konkurentan, top 4 na SP?
Valjaš nebuloze samo takve.
Jasno, zato i pišeš na temi o reprezentativnom fudbalu - najviše o Realu.
I eto kontra CR ako ima šta.
Jedino ti ovdje valjas nebuloze. Kakve veze ima sto nisu bili u Top 4? Da li ce to promjeniti cinjenicu da je Hrvatska pokradena protiv Portugala, da je Ronaldo jedini igrac koji je iznudio 3 penala na svjetskom, da se protiv Portugala ne smiju suditi penali jer tamo igra miljenik Fife i Uefe? Jesil ikada za ovih 20 godina cuo da se Portugal zalio na sudjenje na svjetskom? Nisi i nikada ni neces barem dok je Ronaldo tu.
Vidim isključivo komentarišeš Portugal. Ni riječi o nekoj drugoj reprezentaciji.
Primjerice, Argentini. Jel sve čisto? Eto možeš samo sa da ili ne, bez dodatnih pojašnjenja.
Evo za tvoju informaciju, žalili su se: https://sportsport.ba/fudbal/portugal-z ... ske/525189
Nije sve cisto ni kod Argentine, a jel sve cisto kod Portugala? Znam da neces odgovoriti jer znam da nisi sposoban biti objektivan.
Zalili se na sudjenje protiv Hrvatske?