Vidim sva drva sto sam ti posl'o si poglodj'o.Izgleda da cemo morati preci na 'ercegovacki kamen.Dobar je za zube,unistava kamenac.Jos ako si celav ko tajnik Bevanda onda i da ponesem kakvog ljekovitog uljaDabar je napisao/la:Pazite se ovoga ovo je internet huligan...Megamon je napisao/la:E ti mi reci za koga navijam.Halo rivali ste nam i to gradski,sta jos treba da vas podrzavam i navijam za vas![]()
Postujem vas ali vas ne volim,prosto k'o pasulj.![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ko ti je rekao da treba da volis normalno je da mozez voljeti samo svoj klub i to je u redu ni nedaTM nije rekao da voli vas vec da bi volio da vi odete u Evropu prije ovih nabrojanih klubova(slazem sa njim).To sto kazez da postujes je o.k. i normalno mi jesmo najveci rivali ali za mene samo sportski a ne neprijatelji kako ova balavurdija pokusava da se medjusobno prikaze.Megamon je napisao/la:E ti mi reci za koga navijam.Halo rivali ste nam i to gradski,sta jos treba da vas podrzavam i navijam za vas![]()
Postujem vas ali vas ne volim,prosto k'o pasulj.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Kljuc za 3. mjesto su naredne dvije utakmice. Ukoliko iz njih izvucemo 4 ili 6 bodova to bi bilo to. Ali, sa Mirzom na klupi je sve neizvjesno pa tako...
Megamon je napisao/la:Vidim sva drva sto sam ti posl'o si poglodj'o.Izgleda da cemo morati preci na 'ercegovacki kamen.Dobar je za zube,unistava kamenac.Jos ako si celav ko tajnik Bevanda onda i da ponesem kakvog ljekovitog uljaDabar je napisao/la:Pazite se ovoga ovo je internet huligan...Megamon je napisao/la:E ti mi reci za koga navijam.Halo rivali ste nam i to gradski,sta jos treba da vas podrzavam i navijam za vas![]()
![]()
Imam ja brate u Tuzli soli, pa pomiješaš s tim uljima pa dobiješ one specijalne soli nek se maže a hrasta ima mašalaMegamon je napisao/la:Vidim sva drva sto sam ti posl'o si poglodj'o.Izgleda da cemo morati preci na 'ercegovacki kamen.Dobar je za zube,unistava kamenac.Jos ako si celav ko tajnik Bevanda onda i da ponesem kakvog ljekovitog uljaDabar je napisao/la:Pazite se ovoga ovo je internet huligan...Megamon je napisao/la:E ti mi reci za koga navijam.Halo rivali ste nam i to gradski,sta jos treba da vas podrzavam i navijam za vas![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Megamon
- Kontakt:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
burek pita
- Kontakt:
ako celik nije dobio licencu za evropu,jel to znaci da ide ligu uefa i cetvrtoplasirana ekipa?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
To ti ga dodje jednostavno , ako osvoje kup dobice licencu , a ako ne osvoje i nece .burek pita je napisao/la:ako celik nije dobio licencu za evropu,jel to znaci da ide ligu uefa i cetvrtoplasirana ekipa?
Mada mozda je kasno tamo oko i iza 20. maja traziti i dobiti licencu , imaju rokovi , sta kako i do kad ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- molotovljev
Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?
Hocemo da,u narednu sezonu udjemo sa:novim trenerom,3-4 zvucna pojacanja,borba za titulu i kup!!!
MI SMO DIVOVI
Hocemo da,u narednu sezonu udjemo sa:novim trenerom,3-4 zvucna pojacanja,borba za titulu i kup!!!
MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO
s ovim trenerom i njegovim Avdicem daj boze i 4 da zavrsimo...Igra ,taktika katastrofa..molotovljev je napisao/la:Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?
MI SMO DIVOVI
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
prazna ne puca prijatelju,pitanje hočete li ove igrače uspjeti zadržati za iduću sezonu.Nisam siguran ali mislim da ugovor na kraju sezone ističe kojaševiću,arsenijeviću,šćepanoviću,hamzagić i jahović su več otpisani,zna li neko kakva je situacija sa ugovorom torlaka.Realno vama je najpotrebniji golman ovaj vam jović nije nešto posebno.molotovljev je napisao/la:Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?
MI SMO DIVOVI
- bilinopolje
- Kontakt:
neznaci celik ce dobiti licenicu dogovorili su 50% posla oko licenice jos ostaje sitnice pa tako zao mi je zao mi jeburek pita je napisao/la:ako celik nije dobio licencu za evropu,jel to znaci da ide ligu uefa i cetvrtoplasirana ekipa?
razocara me likce po ko zna koji put .....al
-
burek pita
- Kontakt:
nazalost, otprilike je tako,neizgleda mi da ide nabolje i slijedece nam godine ne gine sredina tabele...al vidjet cemo sta ce se desit,puno zavisi to da li cemo ici u evropunidi je napisao/la:prazna ne puca prijatelju,pitanje hočete li ove igrače uspjeti zadržati za iduću sezonu.Nisam siguran ali mislim da ugovor na kraju sezone ističe kojaševiću,arsenijeviću,šćepanoviću,hamzagić i jahović su več otpisani,zna li neko kakva je situacija sa ugovorom torlaka.Realno vama je najpotrebniji golman ovaj vam jović nije nešto posebno.molotovljev je napisao/la:Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?
MI SMO DIVOVI
-
padobranac1978
- Kontakt:
samo cu ovo napisati,na Kosevu ove sezone nije igrala losija ekipa sto potvrđuje i statistika
HORDE ZLA No1
HORDE ZLA No1
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa to je to, obje grupe su bile na nivou...konacno lijepa atmosfera.
ali, jbg...Horde su No1
, mada mene to previse ne interesuje, jer nisam u tom fazonu....al ne dam da nas foliraju kad smo najbolji 

ali, jbg...Horde su No1
padobranac1978 je napisao/la:samo cu ovo napisati,na Kosevu ove sezone nije igrala losija ekipa sto potvrđuje i statistika![]()
HORDE ZLA No1
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sarajlija89 je napisao/la:Pa to je to, obje grupe su bile na nivou...konacno lijepa atmosfera.
ali, jbg...Horde su No1![]()
, mada mene to previse ne interesuje, jer nisam u tom fazonu....al ne dam da nas foliraju kad smo najbolji
padobranac1978 je napisao/la:samo cu ovo napisati,na Kosevu ove sezone nije igrala losija ekipa sto potvrđuje i statistika![]()
HORDE ZLA No1![]()
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ako izborimo evropu nista se nece mjenjati...sve ce isto ostati...debili kupili jednu tekmu u travniku i misle zamazali nam oci...nadam se da i ako izbore evropu(a iskreno vise bih volio da ne odemo nazalost)molotovljev je napisao/la:Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?
MI SMO DIVOVI
FK SARAJEVO.
Ugovor istice samo Hamzagicu i Jahovicu koji su vec ionako otpisani.burek pita je napisao/la:nazalost, otprilike je tako,neizgleda mi da ide nabolje i slijedece nam godine ne gine sredina tabele...al vidjet cemo sta ce se desit,puno zavisi to da li cemo ici u evropunidi je napisao/la:prazna ne puca prijatelju,pitanje hočete li ove igrače uspjeti zadržati za iduću sezonu.Nisam siguran ali mislim da ugovor na kraju sezone ističe kojaševiću,arsenijeviću,šćepanoviću,hamzagić i jahović su več otpisani,zna li neko kakva je situacija sa ugovorom torlaka.Realno vama je najpotrebniji golman ovaj vam jović nije nešto posebno.molotovljev je napisao/la:Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?
MI SMO DIVOVI
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Ja kad kazem da ce biti 0-0 ti nevjerujes....bice 3- 0 nekadpadobranac1978 je napisao/la:samo cu ovo napisati,na Kosevu ove sezone nije igrala losija ekipa sto potvrđuje i statistika![]()
HORDE ZLA No1
I sto je najgore niko mi ba nevjeruje
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Svaka čast nek si priznao...mma_hz je napisao/la:ako izborimo evropu nista se nece mjenjati...sve ce isto ostati...debili kupili jednu tekmu u travniku i misle zamazali nam oci...nadam se da i ako izbore evropu(a iskreno vise bih volio da ne odemo nazalost)molotovljev je napisao/la:Sta nam znaci 3.mjesto,naredne sezone sve isto,ponovo borba za 3.mjesto?
MI SMO DIVOVI![]()
da ce s dosta toga mjenjati, jer ako se nista ne promijeni ostaju nam isti problemi i vec navedene borbe za 3 ,4mjesto itd itd..
![]()