Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Haha, ovaj brat je i Anela skoro saletio. Kakav lik 
Zašto bi pazili više nego kada nema kamera? Nece on ništa reći Random navijaču što ne bi rekao i na nekom intervjuu.dedo26 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 17:37Mislim da su iz Olimpijakosa u Holandiji, ili ovaj mali ima veze sa Fortunom Sittard jer igraju protiv Olympiakosa prijateljsku za 4 dana.
Uglavnom lik ocito nosi cvike sa kamerom i ovako ofira igrace. Igraci ce sve vise pazit sta govore radi ovih slucajeva. I meni je ovaj momenat simpatican i smijesan, ali tehnologija bas ide u tacku, da ces morat pazit uzivo sta kome govoris jer mozda ima kameru na obrvi.
Ovaj mali je uhvatio i Ugwua pa mu je ugwu rekao iskreno da nije odlučio. I Anel je iskreno rekao da ne zna šta će se dešavati. Nije se izlajao pa reko nešto tipa ja bih ali me neki neće i td. Svi su odgovarali kako bi odgovorili i na intervjuu.
Ja vjerujem da je Zinedin već u proceduri dobijanja našeg sportskog pa da zbog toga i ovako priča.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ne znam da li me čini ili se ovdje baš malo piše o Čardakliji. Juče opet sjajna partija, pobjeda 1-0, bez primljenog gola. Bolje ocijenjen od Anesa samo strijelac gola. Trenutno najbolje ocijenjeni stoper Švedske lige. Ima baš velik % osvojenih duela, visok, odličan u skoku, dobro pozicioniranje, branjenje prostora i čitanje igre, takođe jako dobar u build upu, igra sa obe noge.
Takođe vidio sam par komentara da bi Šveđani voljeli imati ga u reprezentaciji u budućnosti i smatraju ga talentom.
On mi djeluje baš underrated u svim pričama vezano za reprezentaciju. Vjerujem da će ako nastavi sa odličnim partijama ove sezone ubrzo napraviti solidan transfer. Nadam se da će dobiti poziv za Ligu Nacija u ovakvoj formi, da ne bude prekasno, jer Šveđani trebaju stopere.
Takođe vidio sam par komentara da bi Šveđani voljeli imati ga u reprezentaciji u budućnosti i smatraju ga talentom.
On mi djeluje baš underrated u svim pričama vezano za reprezentaciju. Vjerujem da će ako nastavi sa odličnim partijama ove sezone ubrzo napraviti solidan transfer. Nadam se da će dobiti poziv za Ligu Nacija u ovakvoj formi, da ne bude prekasno, jer Šveđani trebaju stopere.
- Maroon1946
- Kontakt:
sto se tice ove odusevljenosti sa U-19 igracem, samo cu spomenuti da dzenis burnic ima 50-ak nastupa za omladinske selekcije njemacke
situacija da nam catovic moze pomoci je tako blizu, a tako daleko...karijera sad moze otici u bilo kojem smjeru.
busuladzic se, s druge strane, vec dokazao i u evropskoj ligi, bio bi dobar skalp.
pejcinovic gradi kucu u crnoj gori, i roditelji su mu vezani vise za CG, tako da ne vjerujem da ce biti ista od njega.
situacija da nam catovic moze pomoci je tako blizu, a tako daleko...karijera sad moze otici u bilo kojem smjeru.
busuladzic se, s druge strane, vec dokazao i u evropskoj ligi, bio bi dobar skalp.
pejcinovic gradi kucu u crnoj gori, i roditelji su mu vezani vise za CG, tako da ne vjerujem da ce biti ista od njega.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Mislim ja da Pejcinovica mozemo krizati nazalost kao i Janelta
Ma od Pejcinovica i Licine nazalost nema nista, to mozemo zaboraviti i okrenuti se drugima.
Po meni, glavni prioritet trebaju biti Catovic i Busuladzic s obzirom da nam je vezni red najkriticniji dio ekipe a obojica imaju potencijala fakat.
Smajlovic je zavrsen, a ovi ostali su jos daleko od poziva.
Po meni, glavni prioritet trebaju biti Catovic i Busuladzic s obzirom da nam je vezni red najkriticniji dio ekipe a obojica imaju potencijala fakat.
Smajlovic je zavrsen, a ovi ostali su jos daleko od poziva.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pejcinovicu treba obecati mjesto u prvih 11 kroz cijelu Ligu nacija. Valjda bi prihvatio tad.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
To gdje grade kuću nema nikakve veze s reprezentacijom.. Ako ga Njemačka pozove naravno da ce prihvatit,isto tako ce prije prihvatit nas nego Crnu Goru s kojom nit moze na SP niti na EP... On samo gleda sta je njemu bolje za karijeru,sve ostalo je nevažno...Nema tu nekog patriotizma ili ti ljubavi..gollum je napisao/la: ↑13 jul 2026, 18:44sto se tice ove odusevljenosti sa U-19 igracem, samo cu spomenuti da dzenis burnic ima 50-ak nastupa za omladinske selekcije njemacke![]()
Zadnja izmjena: rishovski, dana/u 13 jul 2026, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Dobar igrac gledao sam ga u dresu Valerma i Aberseena
Treba malo vremene, vjerujem da je iduca sezona njegova
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Ali ja mislim da ako bi Demirovic bio sam,9-tka sama sa veznim redom Mahmicem i Alajbegom i Esmirom,da bi tek tad se vidjelo kakav je Demirovic,jer ne moze on se jos dokazati toliko sa 4-4-2 kao 2 napadaca,mislim da bi mu pasala 4-2-3-119vendetta87 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 18:59Pejcinovicu treba obecati mjesto u prvih 11 kroz cijelu Ligu nacija. Valjda bi prihvatio tad.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Imao je on 45 utakmica da se pokaze, sad treba ugrabiti Pejcinovica kako znamo i umijemo.Bosnjo22 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 19:02Ali ja mislim da ako bi Demirovic bio sam,9-tka sama sa veznim redom Mahmicem i Alajbegom i Esmirom,da bi tek tad se vidjelo kakav je Demirovic,jer ne moze on se jos dokazati toliko sa 4-4-2 kao 2 napadaca,mislim da bi mu pasala 4-2-3-119vendetta87 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 18:59Pejcinovicu treba obecati mjesto u prvih 11 kroz cijelu Ligu nacija. Valjda bi prihvatio tad.
Pogotovo kad se uzme u obzir da Dzeko ima 40, a Tabakovic 32.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja vam kažem da je Pejčinović zainteresovan, samo je pitanje hoće li ga Nijemci prije zvati.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Klopp je uvjek imao dobar odnos sa igracima sa nasih prostora, sto nije dobro za nas u ovom slucaju
Tabaković je bio na klupi jer Džeko mora igrati i kad je samo Kane bio ispred njeg po golovima u Bundesligi. Neće Pejčinović doći da i njemu bude tako. Spahić koji bi ga trebao dovesti je taj koji forsira Džeku do Eura.
Nema potrebe da mu se bilo sta obecava, dovoljno mu je pokazat statistiku Demirovica i da nam je jedan Bazdar na spisku. Sam ce shvatit kakvu ce ulogu imat.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 jul 2026, 18:59Pejcinovicu treba obecati mjesto u prvih 11 kroz cijelu Ligu nacija. Valjda bi prihvatio tad.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Smatram da je sa njim odavno vec stupljeno u kontakt. Nema razloga da to ne bude slucaj. Jedino je pitanje njegove volje da nastupa za ovu selekciju, neovisno o tome sta mu mi mozemo ponuditi, a ne mozemo mnogo. Mnogo vise mi dobijamo ukoliko se on prikljuci nama nego on od nas. Opet, malo ko od igraca je dobio sta od nas ukoliko nastupa za nasu selekciju, od ovih kvalitetnijih iz inostranstva. Vise je to pitanje samoidentifikacije i osjecaja da cine pravu stvar jer taj dres predstavlja njih i ono ko su oni.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Do poziva u njemačku repreezntaciju, Pejčinović treba da potpiše za nekog bundesligaša i postigne barem 7-8 golova u polusezoni.
I ja sam istog misljenja, nije da ima toliko brtualnu sezonu u Bundesu ili da mu je 19god, ali eto pred nama je.
Do kad mi uopste imamo roka s njim?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Dobar upis, narocito zadnji dio. Vec je pisano ali da se ponovi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Cava, Imperator98, invincible1921, rukometubih23, trunks1946 i 50 gostiju.