FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Cim se rijesio Haruna znas da smo na pravom putu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Novi igrač Slobode je Yordan Andrés Campana Hinestroza.
Campana ima 25 godina i pokriva poziciju krilnog napadača. Riječ je o fudbaleru koji odlično poznaje domaći fudbal, s obzirom na to da je u Bosni i Hercegovini u Prvoj ligi RS uspješno je nosio dresove Romanije iz Pala i Borca iz Kozarske Dubice, odigravši ukupno 66 utakmica uz 14 postignutih pogodaka.
Pored toga, Campana je nastupao i u Prvoj ligi FBiH, gdje je branio boje bihaćkog Jedinstva, ali i FK Tuzla City.
#SamoSloboda
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mislim da je neloš igrač za FL...DamirT je napisao/la: ↑11 jul 2026, 18:45Novi igrač Slobode je Yordan Andrés Campana Hinestroza.
Campana ima 25 godina i pokriva poziciju krilnog napadača. Riječ je o fudbaleru koji odlično poznaje domaći fudbal, s obzirom na to da je u Bosni i Hercegovini u Prvoj ligi RS uspješno je nosio dresove Romanije iz Pala i Borca iz Kozarske Dubice, odigravši ukupno 66 utakmica uz 14 postignutih pogodaka.
Pored toga, Campana je nastupao i u Prvoj ligi FBiH, gdje je branio boje bihaćkog Jedinstva, ali i FK Tuzla City.
#SamoSloboda
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Nazalost drug nije ovo cistka. Cistka je kad klub ne zeli zadrzati igrace ili ne produzi im ugovore. Ovaj put je nesto drugacije, igraci ne zele ostati u Slobodi. Ma kakvi bili ovi igraci, vrijedili su nesto, uspjeli su bez para i plata ostaviti Slobodu u ligi. Kao sto je napisao Beduin, ovih par sto su dosli, da su valjali ostavili bi TC u ligi, mada to nije bio ni interes Azmira. Iskreno i od srca Vam zelim sve najbolje, ali bojim se nece bas na dobro. Azir je otisao u TOSK Tesanj, Said trenutno nije tu (zbog nesuglasica sa odredjenim ljudima) nazalost obadvojica su pokrenula tuzbe i potrazivanja dugovanja. Samo njima dvojici se duguje prwko 120 000 km, tako da za ostale nisam siguran pa necu ni pisati. Treba razumjeti i igrace, od cega da zive. Ako im ne uplatis plate, socijalno , ne mozes ni ocekivati neku igru i zalaganje. Jos jednom od srca sve najbolje Slobodi.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:05Meni se čak i sviđa ova čistka koja se desila u klubu pred ovu sezonu, kao i stav i karakter ovog trenera.
Elvir Baljic
Ne lažimo se Balja, ne možeš Slobodu očima...
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Ja šta je nego čistka daj Said će sad imati 39 godina, a što se tiče Azira za cijelu proslu sezonu je odigrao 8 utakmica, više nije bio u kadru nego što jeste, ne vidim šta se tu izgubilo.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑13 jul 2026, 12:20Nazalost drug nije ovo cistka. Cistka je kad klub ne zeli zadrzati igrace ili ne produzi im ugovore. Ovaj put je nesto drugacije, igraci ne zele ostati u Slobodi. Ma kakvi bili ovi igraci, vrijedili su nesto, uspjeli su bez para i plata ostaviti Slobodu u ligi. Kao sto je napisao Beduin, ovih par sto su dosli, da su valjali ostavili bi TC u ligi, mada to nije bio ni interes Azmira. Iskreno i od srca Vam zelim sve najbolje, ali bojim se nece bas na dobro. Azir je otisao u TOSK Tesanj, Said trenutno nije tu (zbog nesuglasica sa odredjenim ljudima) nazalost obadvojica su pokrenula tuzbe i potrazivanja dugovanja. Samo njima dvojici se duguje prwko 120 000 km, tako da za ostale nisam siguran pa necu ni pisati. Treba razumjeti i igrace, od cega da zive. Ako im ne uplatis plate, socijalno , ne mozes ni ocekivati neku igru i zalaganje. Jos jednom od srca sve najbolje Slobodi.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:05Meni se čak i sviđa ova čistka koja se desila u klubu pred ovu sezonu, kao i stav i karakter ovog trenera.
- bromazepam
- Kontakt:
Čistka će bit kad podrinjski prevaranti i barabe napuste FK Slobodu i grad Tuzlu.
Santos sa Tušnja
Bit će i kad sdp malo sjaše sa vlasti, botino.
Sta vam radi Hezmir u pm
- bromazepam
- Kontakt:
Sinoć sam bože sanjao Azmira Husića kako ne vara državu Bosnu i Hercegovinu

Santos sa Tušnja
Isplatnije igrat fudbal u Slobodi,ili ne igrati kako ko,nego biti hirurg na gradini,ili direktor nekog preduzeća...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Kaze evo ti 5000 plata, dobices 4 plate za godinu, za ostalih 7 tuzi i to ce ti isplatit ovi poslije mene, nema veze sto ne vrijedis da igras ni za 2000.
Prica i sema koja se godinama i godinama ponavlja i prolazi, mijenjaju se samo akteri i cifre
Fudbalski klub Sloboda ovog ljeta bi mogao da dovede bivšeg fudbalera Željezničara, Zrinjskog i Borca Marina Galića.
Kako nezvanično saznaje **** Sloboda i Marin Galić su u pregovorima i rečeno nam je da su dvije strane pronašle zajednički jezik pa bi posao uskoro mogao da bude ozvaničen.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bromazepam
- Kontakt:
Treba priznati da su jaki protivnici na pripremama.
Baš onako protivnici po mjeri ovoj novoj Slobodi
Baš onako protivnici po mjeri ovoj novoj Slobodi
Santos sa Tušnja
Sve amortizovani desperadosi!A svoju djecu puštamo besplatno ili ih tjeramo da igraju besplatno. Imali smo koliko hoćeš Galića u prethodnom perioduDamirT je napisao/la: ↑14 jul 2026, 14:07Fudbalski klub Sloboda ovog ljeta bi mogao da dovede bivšeg fudbalera Željezničara, Zrinjskog i Borca Marina Galića.
Kako nezvanično saznaje **** Sloboda i Marin Galić su u pregovorima i rečeno nam je da su dvije strane pronašle zajednički jezik pa bi posao uskoro mogao da bude ozvaničen.
Samo je Sloboda iz Tuzle
Bilo je vala i djece koliko hoces, pa sve gori od goreg. Sit sam ja price o nasoj djeci, a radi njih smo i ispali u onoj sezoni 2022/23. Isto tako, nasu djecu Sloboda ne zanima do onog trenutka kad nemaju gdje, pa daj sta das (citaj Bekici, a ima ih jos).Power10 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 15:21Sve amortizovani desperadosi!A svoju djecu puštamo besplatno ili ih tjeramo da igraju besplatno. Imali smo koliko hoćeš Galića u prethodnom perioduDamirT je napisao/la: ↑14 jul 2026, 14:07Fudbalski klub Sloboda ovog ljeta bi mogao da dovede bivšeg fudbalera Željezničara, Zrinjskog i Borca Marina Galića.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Nemojte samo nasu djecu spominjat molim vas.
Nit je Sloboda valjala nasoj djeci a nit su nasa djeca aman nesto valjala Slobodi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.