KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Jesam li ja puko ili je Magoda rekao da je kanton ulupao 40 miliona u olimpijski centar na JAHORINI? 
Lapsus, mislio je na Bjelašnicu i Igman. Za te pare mogli su napraviti stadion ili košarkašku arenu.PeppermintSA je napisao/la: ↑13 jul 2026, 20:53Jesam li ja puko ili je Magoda rekao da je kanton ulupao 40 miliona u olimpijski centar na JAHORINI?![]()
Ismet Sejfić? Ovu vijest je objavio sportski radnik na Instagramu. Znas li nesto vise o tomeDirkNowitzki je napisao/la: ↑13 jul 2026, 18:20Zezam se ja malo. Sve Bosnine stvari ce se moci kupiti ako Bog da u Symbol concept storeu, sto je jedina logicna opcija. Nemas kirije, uposlenih, nicega, a prodajes se na Aerodromu i u Ferhadiji i na tvom webshopu.
Ali mora se uraditi racionalno i razumno, a ne kao protekle sezone. Sto se tice pojacanja, kako cujem treci centar je vec kaparisan, dva startna su spremna, bice potpuno drugacijeg profila jedan od drugog. Dario ce to da poslozi, u to ne sumnjam nimalo.
Vidjet cemo za Atica, sta ce se na kraju desiti, da li ce produziti. Bilo bi bitno da jedan od Atic/Gegic bude tu, oba idealno. Penava je realno puno bolja opcija od Simanica, ali sigurno i malo skuplja, vidjet cemo sta ce Simanic na kraju da trazi, po pricama iz reprezentacije, trazit ce preozbiljnu lovu.
Na Vlasicu su sigurno pripreme, sto je izuzetno ok. Dario je level vise u odnosu na Muhu, a sigurno ce imati motiv vise da se dokaze.
Introduce a little anarchy. Upset the established order, and everything becomes chaos.
Evo nas prijatelj sportski radnik jos nesto porucuje sa ovim zastavama amerike austrije i belgije
za sejfica vidim da je napisao da se vraca u bosnu ali da je bosna sirok pojam.
On bi bio uzas rjesenje za kk bosnu MOZDA ok kao rezervni centar
za sejfica vidim da je napisao da se vraca u bosnu ali da je bosna sirok pojam.
On bi bio uzas rjesenje za kk bosnu MOZDA ok kao rezervni centar
Koji li je ovo austrijanac da nije onaj sto nas je tricama ubijo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ili je mozda 1 amerikanac koji je igrao u austriji i belgiji?
Kako god ima smisla ovo s belgijom zbog gjergje
Daj nam Obasohana il lecomtea
Sad kad ispadne vracamo Axella Hervella iz penzije
Austrijanac mozda Rasid, a Belgijanac mozda Bako?
Da to nisu dva potpuno razlicita centra koje Dirk spominje? 
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Kakav Ismet. Nista od toga.Hightower je napisao/la: ↑13 jul 2026, 21:14Ismet Sejfić? Ovu vijest je objavio sportski radnik na Instagramu. Znas li nesto vise o tomeDirkNowitzki je napisao/la: ↑13 jul 2026, 18:20Zezam se ja malo. Sve Bosnine stvari ce se moci kupiti ako Bog da u Symbol concept storeu, sto je jedina logicna opcija. Nemas kirije, uposlenih, nicega, a prodajes se na Aerodromu i u Ferhadiji i na tvom webshopu.
Ali mora se uraditi racionalno i razumno, a ne kao protekle sezone. Sto se tice pojacanja, kako cujem treci centar je vec kaparisan, dva startna su spremna, bice potpuno drugacijeg profila jedan od drugog. Dario ce to da poslozi, u to ne sumnjam nimalo.
Vidjet cemo za Atica, sta ce se na kraju desiti, da li ce produziti. Bilo bi bitno da jedan od Atic/Gegic bude tu, oba idealno. Penava je realno puno bolja opcija od Simanica, ali sigurno i malo skuplja, vidjet cemo sta ce Simanic na kraju da trazi, po pricama iz reprezentacije, trazit ce preozbiljnu lovu.
Na Vlasicu su sigurno pripreme, sto je izuzetno ok. Dario je level vise u odnosu na Muhu, a sigurno ce imati motiv vise da se dokaze.
Da nije ovaj kapic, i lacomte
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Dj mbenga
Dj cooper
Dj cooper
Rasid mozda i ima smisla samo je jako star.Koliko se sjecam on je vec bio u kk bosni
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Story koji je objavio Nordin Kapić, može to naravno biti slučajnost, ali ne mislim da je tako. Zastupa ga, jasno Octagon agencija. Ne znam baš ništa o igraču, ali ako ništa vjerujem da ima ozbiljnu radnu etiku i ambiciju.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma onda vrlo moguce da on dolazi i da je to taj 'Austrijanac'. Ako bih ga uporedjivao s nekim, to bi mozda bio Emir Sulejmanovic (naravno, losija verzija njega). Stilski petica, ali nema dovoljno centimetara za te pozicije, pa je eto cetvorka. Ili jos bolje poredjenje - Petar Kovacevic. Moze pokriti obje centarske pozicije, ali ni na jednoj nije potpuno komforan.
Da nikad nije zaigrao za Austrijance i da je nas potencijalni A reprezentativac - radovao bih se tom eventualnom potpisu, ali ovako mi je srednja zalost.
Ako me sjecanje dobro sluzi, mislim da je imao bas brutalne brojke igrajuci za neku njihovu U selekciju (moguce U20, prije par godina). Sjecam se da mi je tad bilo bas krivo sto smo ga 'propustili'. U svakom slucaju, bez imalo sumnje je bolji od Simanica, ali je tu ogroman upitnik koliko moze doprinijeti u aba ligi - pogotovo sto bi to bila njegova prva sezona nakon koledza.
Da nikad nije zaigrao za Austrijance i da je nas potencijalni A reprezentativac - radovao bih se tom eventualnom potpisu, ali ovako mi je srednja zalost.
Brat koji mu nije ni blizu njega u košarci je igrao nekada u našim omladinskim selekcijama dok nije i on dobio poziv omladinske selekcije Austrije i prekrižio naše pozive. Po mome mišljenu dobar je Nordin, bilo bi i meni drago da hoće igrati za našu A selekciju, ali ne želi. Nakon mnogo učešća na eurobasketu u njihovim U-selekcijama, ovo ljeto 2026. dobio je prvi poziv u seniorsku reprezentaciju Austrije i debitovao u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2027, pa je protiv Poljske bio u početnoj petorci.Ghuraba je napisao/la: ↑14 jul 2026, 02:13Ma onda vrlo moguce da on dolazi i da je to taj 'Austrijanac'. Ako bih ga uporedjivao s nekim, to bi mozda bio Emir Sulejmanovic (naravno, losija verzija njega). Stilski petica, ali nema dovoljno centimetara za te pozicije, pa je eto cetvorka. Ili jos bolje poredjenje - Petar Kovacevic. Moze pokriti obje centarske pozicije, ali ni na jednoj nije potpuno komforan.
Da nikad nije zaigrao za Austrijance i da je nas potencijalni A reprezentativac - radovao bih se tom eventualnom potpisu, ali ovako mi je srednja zalost.Ako me sjecanje dobro sluzi, mislim da je imao bas brutalne brojke igrajuci za neku njihovu U selekciju (moguce U20, prije par godina). Sjecam se da mi je tad bilo bas krivo sto smo ga 'propustili'. U svakom slucaju, bez imalo sumnje je bolji od Simanica, ali je tu ogroman upitnik koliko moze doprinijeti u aba ligi - pogotovo sto bi to bila njegova prva sezona nakon koledza.
https://news.basketballaustria.at/news- ... &l=deutsch
Ako se zaista o njemu radi, ovo je onda Octagon priča i treba mu iskustvo nakon NCAA, a Bosna će njemu biti odlično tlo sa trenerom iz Octagona koji će voditi računa o njemu. Za njega odlično.
Dovedite nam i Dinu Subašića iz Hrvatske
ni on nije htio igrati za BiH 
https://www.bhbasket.ba/dino-subasic-br ... prvenstvu/
https://www.bhbasket.ba/dino-subasic-br ... prvenstvu/
-
DjaniTarik
- Kontakt:
kakv ismet sejfic druze mogu odma i mene zvati ondaDirkNowitzki je napisao/la: ↑13 jul 2026, 21:32Kakav Ismet. Nista od toga.Hightower je napisao/la: ↑13 jul 2026, 21:14Ismet Sejfić? Ovu vijest je objavio sportski radnik na Instagramu. Znas li nesto vise o tomeDirkNowitzki je napisao/la: ↑13 jul 2026, 18:20
Zezam se ja malo. Sve Bosnine stvari ce se moci kupiti ako Bog da u Symbol concept storeu, sto je jedina logicna opcija. Nemas kirije, uposlenih, nicega, a prodajes se na Aerodromu i u Ferhadiji i na tvom webshopu.
Nije pozvan kao igrač valjda mentor mlađim igračima u omladinskom pogonu ili član stručnog tima, zavisi šta dogovoreDjaniTarik je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:56kakv ismet sejfic druze mogu odma i mene zvati onda
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kakva hajka medija na proslu sezonu ,kao ostalo se duzno premije ,ovo ono . Pa bar su uzeli duplu krunu i posteno zaradili svaki dinar. Sta treba Paritzan ,Zvezda pa i Igokea reci koji nista nisu osvojili a oni imaju i vece budzete pa nista nisu osvojili.pravi se drama oko nekog duga samo da bi se vec opravdao eventualni neuspjeh ove sezone. Hocemo vrhunski sport a kukamo kad neko ima 10 000 platu pa toliko imaju juniore zvezde i partizana koji nisu u rosteru ekipe.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Koja hajka? Ako mislis na tekst na Sportcentru koji je objavljen, sve sto je napisano gola je istina. Je li ti mislis da je uredu igracima u Ugovore stavljati enormne bonuse za plasman dalje u FIBA Europe Cupu, u ABA ligi? To je takva glupost da je necuveno!bordobijeli je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:08Kakva hajka medija na proslu sezonu ,kao ostalo se duzno premije ,ovo ono . Pa bar su uzeli duplu krunu i posteno zaradili svaki dinar. Sta treba Paritzan ,Zvezda pa i Igokea reci koji nista nisu osvojili a oni imaju i vece budzete pa nista nisu osvojili.pravi se drama oko nekog duga samo da bi se vec opravdao eventualni neuspjeh ove sezone. Hocemo vrhunski sport a kukamo kad neko ima 10 000 platu pa toliko imaju juniore zvezde i partizana koji nisu u rosteru ekipe.
Danas je trebala biti primopredaja Dubravka, pa cemo vidjeti sta se desilo. Ako se ispostavi ono cega se bojim zadnjih dana, a to je da ce dug biti veci i od milion KM, ce biti katastrofa opsta. Navodno je dug za Zetru veci od 100K sto je jos gore.
Sve vrijeme sam vjerovao da ce sve da popegla i uredno da preda, jer je to radio sve ove sezone, ako se desi ovo, bice klasicno iskazivanje ega i prelamanje preko kluba.