Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bandit
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la bandit » 21 jun 2009, 22:08

bosanac723 je napisao/la:
... ja negovorim nista za djecu, meni smeta sto onaj kaze ja volim bih, i ja sam patriot, a kad ih pitas gdje si bio za vrijeme rata i odgovore "pa znas, onaj....ja sam bio u njemackoj, al' ja volim BIH"...aha bas voli BIH

E nek si ti patriota i nek' volis BiH .... nadam se da i BiH voli tebe k'o i ti nju ...... a mi ostali i ne moramo uzivati u tolikoj ljubavi ... :arrow:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2009, 22:13

BIHfan je napisao/la:
Ma naravno da moze samo jedan balavac od 12 godina to napisat. Ti podrzavas baklje na utakmicama repke(mislis da je to uredu) Repka dobro igra i igraci se dobro slazu, ti bi opet otjerao ciru samo da dodje kodro...al nekontas da ustvari si isti kao savez, oni probaju da sruse sta je dobro i otjeraju trenera(i nemislim na kodru, protiva makedonije bruka i sramota na terenu, covjeku treba jos iskustva i autoriteta) a ti koliko sad pomazes BIH, ja 10 puta vise od tebe radim da pomogne i promovise nasu drzavu.
Odkud ti to da ja podrzavam bacanje baklji na teren de nadji gdje sam to napisao,hajd?????
Kodro je po meni covjek koji je odgovoran i radi svoj posao na najbolji nacin,obilazio je talente,nase igrace posjecivao u Italiji,Njemackoj itd,a covjek nije ni zelio platu i to je dokaz ljubavi prema BIH,a Ciro ima odlicnu platu i nije dosao da napravi uspjeh sa BIH sigurno,nego da spasi guzonje u savezu,a oni mu daju love koju su ukrali,al et slucajno napravio neke dobre rezulate i sad je on heroj sam za sebe i prica da ce odvest BIH na SP,ja bih stvarno volio i vjerujem da mozemo,al najvise po meni zaslugu imaju igraci a ne Ciro.Skrenuo sam sa teme i necu vise pricat.

Asmir ce biti klasa,zalonso ce biti ako ga izgubimo,al mi u Bosni smo vec na to navikli. :cry:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 21 jun 2009, 22:22

BIHfan je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Ma naravno da moze samo jedan balavac od 12 godina to napisat. Ti podrzavas baklje na utakmicama repke(mislis da je to uredu) Repka dobro igra i igraci se dobro slazu, ti bi opet otjerao ciru samo da dodje kodro...al nekontas da ustvari si isti kao savez, oni probaju da sruse sta je dobro i otjeraju trenera(i nemislim na kodru, protiva makedonije bruka i sramota na terenu, covjeku treba jos iskustva i autoriteta) a ti koliko sad pomazes BIH, ja 10 puta vise od tebe radim da pomogne i promovise nasu drzavu.
Odkud ti to da ja podrzavam bacanje baklji na teren de nadji gdje sam to napisao,hajd?????
Kodro je po meni covjek koji je odgovoran i radi svoj posao na najbolji nacin,obilazio je talente,nase igrace posjecivao u Italiji,Njemackoj itd,a covjek nije ni zelio platu i to je dokaz ljubavi prema BIH,a Ciro ima odlicnu platu i nije dosao da napravi uspjeh sa BIH sigurno,nego da spasi guzonje u savezu,a oni mu daju love koju su ukrali,al et slucajno napravio neke dobre rezulate i sad je on heroj sam za sebe i prica da ce odvest BIH na SP,ja bih stvarno volio i vjerujem da mozemo,al najvise po meni zaslugu imaju igraci a ne Ciro.Skrenuo sam sa teme i necu vise pricat.

Asmir ce biti klasa,zalonso ce biti ako ga izgubimo,al mi u Bosni smo vec na to navikli. :cry:
Ciro heroj? nidje veze, slazem se s tobom, al' nemislim da ga treba pljuvat sad kad repka dobro igra i kad ima mir medju igracima. Nasli su prdonje iz saveza ciru, i izgleda da im je bila prava kombinacija, ja nikad nisam rekao da je on za buducnost, on je za sad, ove kvalifikacije, nek se kodro jos na trenira pa onda za repku, nekontam sto svi samo na njega pricaju?..imamo halilhodzica, Hadzibegica, Susica, itd itd sa vise iskustva. Nazad na temu, voli bi da begovic zaigra za repku, nek se strpi, necemo ga izgubit, ako covjek ima snagu i volju dobit ce poziv, mozda ga nije dobio u zadnje dvije sedmice od kad je donesena odluka od FIFA-e , to neznaci da se nada odmah gubi. One svi koje smo izgubili da su imali toliku volju i strpljenje igrali bi za BIH a nebi za neke druge repke.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2009, 22:26

Al nasi treneri sa vise iskustva ti sto si ih nabrojao nece ni nosom da zavire u BH Fudbal. :x
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 jun 2009, 22:27

BIHfan je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

ciro nije doso da spasi ove u savezu, vec da digne sebe, jer su ga svi poceli da zaboravljaju i vec je pao u drugi plan...
a sa na temu...kako ti znas da on nije patriota, kako to mozes saznati i da on igra za Kanadu...jel ti znas dal on voli ili ne voli Bosnu...da ti nij mozda on reko...
ovo je pitanje za bosanac723...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2009, 22:31

Mozda mu je nesto u rodu npr. mrski rodjak. :lol:
FK DELFIN NEUM

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 21 jun 2009, 22:37

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ciro nije doso da spasi ove u savezu, vec da digne sebe, jer su ga svi poceli da zaboravljaju i vec je pao u drugi plan...
a sa na temu...kako ti znas da on nije patriota, kako to mozes saznati i da on igra za Kanadu...jel ti znas dal on voli ili ne voli Bosnu...da ti nij mozda on reko...
Lijepo igra za BIH znaci naravno da voli Bosnu i da je patriot, ne igra za BIH znaci da nije mu bas BIH tolika ljubav i na prvom mjestu, nema tu nikakve politike, tako ti je. Nemam pojma jel je voli ili ne, kako prica rekao bi da je voli, al' ako zaigra za kanadu, necu imati isto misljenje o njemu, ako voli BIH igrat ce za nju. Nemora on meni govorit voli li on BIH il ne, njegovo ponasanje i akcije dokazu sve, rijeci su suvisne. Nikome nepise na celu da su patrioti i da vole BIH, to se vidi, i primjeti.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 21 jun 2009, 22:41

BIHfan je napisao/la:Mozda mu je nesto u rodu npr. mrski rodjak. :lol:
Molim te mi reci sto vi probate da napravite ovo da je kako ja mrzim begovica ili nesta slicno?

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 jun 2009, 22:56

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ciro nije doso da spasi ove u savezu, vec da digne sebe, jer su ga svi poceli da zaboravljaju i vec je pao u drugi plan...
Lijepo igra za BIH znaci naravno da voli Bosnu i da je patriot, ne igra za BIH znaci da nije mu bas BIH tolika ljubav i na prvom mjestu, nema tu nikakve politike, tako ti je. Nemam pojma jel je voli ili ne, kako prica rekao bi da je voli, al' ako zaigra za kanadu, necu imati isto misljenje o njemu, ako voli BIH igrat ce za nju. Nemora on meni govorit voli li on BIH il ne, njegovo ponasanje i akcije dokazu sve, rijeci su suvisne. Nikome nepise na celu da su patrioti i da vole BIH, to se vidi, i primjeti.
da, al prvo moras gledati sebe pa onda sve ostalo...
pazi o njemu se prica, svi ga vide u reprezntaciji samo selektor i njegovi pomocnici i savez normalno ga ne vide...pa jel korektno da ga niko ne nazove...
pa zar je uredu da se on nije ni kontaktiro, pa jbt, ljudi napravili telefon,a oni ga ji preko njega ne mogu nazvati pitati kako si asmire, sta ima, jel bi ti volio da igras za Bosnu...pa ako ovaj kaze da bi voli, u sto ne sunjam, onda reci pa dobro, bices u vidu kad se bude pravio spisak, vidjecemo nesto...covjeku dati neku nada da ce u buducnosti biti pozvan u reprezntaciju...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 21 jun 2009, 22:56

Misčlim da treba pozvati Asmira Begovica, ali nemogu reci jeli bolji od Supica ili Hasagica, uostalom on je sada rezerva i dok nebude prvi golman u klubu nemoze biti ni u reprezentaciji prvi golman, treba vidjet o kakvom se golmanu radi i da odigra bar jednu utakmicu za repku da znamo da je sigurno nas pa da mozmo racunati na njega dok se probije u jedinicu u klubu, znaci ako bude prvi golman u Porsmutu onda ce sigurno valjati
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2009, 22:57

Puno bespotrebne rasprave, ali me ne čudi kad vidim ko su akteri. Begović će biti pozvan na naredno okupljanje reprezentacije. A do tada, sve ove diskusije su suvišne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 jun 2009, 23:04

Virtu4l je napisao/la:Puno bespotrebne rasprave, ali me ne čudi kad vidim ko su akteri. Begović će biti pozvan na naredno okupljanje reprezentacije. A do tada, sve ove diskusije su suvišne.
a sta kad se raspravlja o necemu sto tebi ne odgovara odma je bespotrebna rasprava, ja bas mislim da je ovo vise nego potrebna rasprava, radi se o jednom igracu kojeg mozemo vrlo lahko izgubiti...

al dobro cim neko nema isto misljenje kao ti odma je kreten, ili nesto slicno, samo sto ti to ne napisea tako, vec uljepsas, da ne bude ono pa gdje sam ja to napiso...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jun 2009, 23:06

Virtu4l je napisao/la:Puno bespotrebne rasprave, ali me ne čudi kad vidim ko su akteri. Begović će biti pozvan na naredno okupljanje reprezentacije. A do tada, sve ove diskusije su suvišne.
hmm,jadno bjedno
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2009, 23:10

Jel' sad trebamo do avgusta nagađati i špekulisati? Hoćete li vi priznati svoju grešku kad ga Ćiro pozove?
Voli te tvoje Sarajevo.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jun 2009, 23:11

ne diskusija je bila,ako se odazove da igra za kanadu onda ne voli bosnu i nije bosanac... sto je po meni nidje veze
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 21 jun 2009, 23:16

nick je napisao/la:
hmm,jadno bjedno
Sta je jadno i bjedno? vidi se da nisi imao sta pametnije reci. Jos jedna stvar, meni nece nikad biti Bosanac niti ce mi moci reci da voli BIH ako prihvati poziv Kanade, izgleda da pored ekonomije da nekim osobama je i mozak u recesiji, pa valjaju gluposti, kako mi moze neko reci "uhh ja volim Bosnu" a onda da igra za kanadu, svicarsku, svedsku, njemacku itd itd.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jun 2009, 23:19

hajde nadji bolan gdje je igro miske pa da vidim jeli ti on patriota koji treba cjeli zivot da ceka poziv repke...
ustvari hajd ovako ne obracaj mi se necu ja tebi i to je to

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2009, 23:27

Nije u redu kada neko spominje Jakupovica i onda prica o patriotizmu. Jakupovic je igrao za nase mlade selekcije i onda je pred EURO odlucio da nastupi za Svicarsku, a sad bi se vratio. Jadno je to, tako da me ovi ne pogadjaju previse. Neka Begovic igra gdje god hoce, mi zbog njega necemo propasti, pa makar se Piplica vratio na gol.
Voli te tvoje Sarajevo.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 21 jun 2009, 23:28

nick je napisao/la:hajde nadji bolan gdje je igro miske pa da vidim jeli ti on patriota koji treba cjeli zivot da ceka poziv repke...
ustvari hajd ovako ne obracaj mi se necu ja tebi i to je to
decko, miske je igrao za mladu repku jugoslavije, halo...mladu, kao sto je begovic za mladu kanade, subotic mladu repku amerike. Ti nemozes da skontas da mlada repka i A selekcija su dvije razlicite stvari, momak moze mijenjat mladu repku i sto nebi igrao negdje drugo, nabio iskustvo, A selekcija se izabere i nemjenjas. Mozda ti tesko skontat da i situaciji begovica koji zivi u kanadi da dodje u BIH na trening mlade repke nije bas povoljno po dzepu, tako isto sa suboticem, i isto sa misketom. sad ti svi koji su potencijalni reprezentativci igraju za klubove po evropi, mogu doci kad zele na okupljanje, imaju pare za to, oni su u mogucnosti da izaberu repku koju najvise vole i koju drzavu zele da predstavljaju, onaj ko voli BIH i kome srce kuca za BIH taj ce igrat za nas, onaj kome srce kuca za srbiju, njemacku, englesku ce igrat za njih.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 21 jun 2009, 23:31

Virtu4l je napisao/la:Nije u redu kada neko spominje Jakupovica i onda prica o patriotizmu. Jakupovic je igrao za nase mlade selekcije i onda je pred EURO odlucio da nastupi za Svicarsku, a sad bi se vratio. Jadno je to, tako da me ovi ne pogadjaju previse. Neka Begovic igra gdje god hoce, mi zbog njega necemo propasti, pa makar se Piplica vratio na gol.
Bravo! Onaj ko zeli da igra i ko voli BIH bujrum nek dodje, onaj ko nesta drugo u interesu netreba nam nek ide sto dalje od repke, i ako moze da nespominju BIH i njihovu ljubav prema nasoj drzavi, jer ocigledno nepostoji.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.