bosanac723 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:
Ma naravno da moze samo jedan balavac od 12 godina to napisat. Ti podrzavas baklje na utakmicama repke(mislis da je to uredu) Repka dobro igra i igraci se dobro slazu, ti bi opet otjerao ciru samo da dodje kodro...al nekontas da ustvari si isti kao savez, oni probaju da sruse sta je dobro i otjeraju trenera(i nemislim na kodru, protiva makedonije bruka i sramota na terenu, covjeku treba jos iskustva i autoriteta) a ti koliko sad pomazes BIH, ja 10 puta vise od tebe radim da pomogne i promovise nasu drzavu.
Odkud ti to da ja podrzavam bacanje baklji na teren de nadji gdje sam to napisao,hajd?????
Kodro je po meni covjek koji je odgovoran i radi svoj posao na najbolji nacin,obilazio je talente,nase igrace posjecivao u Italiji,Njemackoj itd,a covjek nije ni zelio platu i to je dokaz ljubavi prema BIH,a Ciro ima odlicnu platu i nije dosao da napravi uspjeh sa BIH sigurno,nego da spasi guzonje u savezu,a oni mu daju love koju su ukrali,al et slucajno napravio neke dobre rezulate i sad je on heroj sam za sebe i prica da ce odvest BIH na SP,ja bih stvarno volio i vjerujem da mozemo,al najvise po meni zaslugu imaju igraci a ne Ciro.Skrenuo sam sa teme i necu vise pricat.
Asmir ce biti klasa,zalonso ce biti ako ga izgubimo,al mi u Bosni smo vec na to navikli.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM