Politička prćija
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dođe Magoda na Grbavicu, plati pripreme za Željezničar novcem građana Kantona Sarajevo i oni ne odu
je.beš par hiljada maraka, dan u luksuznom hotelu u Sloveniji manje-više.
Politička prćija
Politička prćija
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ma nisu skuplji od domaćih kadrova sigurno, samo ne znaš šta dovodiš. Može doć trener kvalitete trenera Inter Escaldesa ili Santa Colomne (bez uvrede za vas i navijače Borca) a može doć i Tuwajiri da nas do kraja uhelaći. A od kupovine mira nema ništa ovim samo nemir unose niko zadovoljan nije.Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 jul 2026, 21:27Jesu li normalni u ovom Želji umjesto da angažuju domaće kadrove koji će voditi klub za neke normalne iznose pa i ako zapne da neće biti bezobrazni sa potraživanjima oni opet stare greške sa kupivinom mira
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Nisu ti Španci skupi. Oni u Rudaru su igrali za 3-5000km mjesečno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Threeplanetrees
Da dovedeš Dželaludina Muharemovića jeftiniji je i kvalitetniji od svakog polutrenera sa strane koji ništa bolji neće biti, a zapet će životom za svaku marku koju mu ugovor garantuje. Iskreno meni je u cilju da vas ovakvo ponašanje još više upropasti ali mi je čudno vaše letargičmo posmatranje na ovo šta vam rade od klubaSamLake je napisao/la: ↑13 jul 2026, 21:47Ma nisu skuplji od domaćih kadrova sigurno, samo ne znaš šta dovodiš. Može doć trener kvalitete trenera Inter Escaldesa ili Santa Colomne (bez uvrede za vas i navijače Borca) a može doć i Tuwajiri da nas do kraja uhelaći. A od kupovine mira nema ništa ovim samo nemir unose niko zadovoljan nije.Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 jul 2026, 21:27Jesu li normalni u ovom Želji umjesto da angažuju domaće kadrove koji će voditi klub za neke normalne iznose pa i ako zapne da neće biti bezobrazni sa potraživanjima oni opet stare greške sa kupivinom mira
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ispo rudar sad su oni borcev poligon
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Vodje se obogatile i jos uvijek se bogate preko kluba a svako ko pisne protiv necega sto oni odobravaju dobije posjetu u kasne sate.Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 jul 2026, 22:01Da dovedeš Dželaludina Muharemovića jeftiniji je i kvalitetniji od svakog polutrenera sa strane koji ništa bolji neće biti, a zapet će životom za svaku marku koju mu ugovor garantuje. Iskreno meni je u cilju da vas ovakvo ponašanje još više upropasti ali mi je čudno vaše letargičmo posmatranje na ovo šta vam rade od klubaSamLake je napisao/la: ↑13 jul 2026, 21:47Ma nisu skuplji od domaćih kadrova sigurno, samo ne znaš šta dovodiš. Može doć trener kvalitete trenera Inter Escaldesa ili Santa Colomne (bez uvrede za vas i navijače Borca) a može doć i Tuwajiri da nas do kraja uhelaći. A od kupovine mira nema ništa ovim samo nemir unose niko zadovoljan nije.Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 jul 2026, 21:27Jesu li normalni u ovom Želji umjesto da angažuju domaće kadrove koji će voditi klub za neke normalne iznose pa i ako zapne da neće biti bezobrazni sa potraživanjima oni opet stare greške sa kupivinom mira
Pa jeftiniji su od svih naših opcija, a kvalitetom nisu ispod, čak su i dokazano iznad.Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 jul 2026, 21:27Jesu li normalni u ovom Želji umjesto da angažuju domaće kadrove koji će voditi klub za neke normalne iznose pa i ako zapne da neće biti bezobrazni sa potraživanjima oni opet stare greške sa kupivinom mira
Rudar je probio led, Borac pokupio dosta igrača, Sloga isto tako koloniju Španaca, Široki ide tim putem, sada i mi, pa vidjet ćemo dokle ćemo svi zajedno dogurat.
Željezničar za život cijeli!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Spanac konta 4 2 3 1 igrati a moci ce max 2-1-2
Ma Dželo je zaposlen slagaću ti u nekoj banci ili u nekom osiguranju, što je valjalo kod nas to nema veze sa fudbalom nakon kraja karijere. Ostali su vojnici ko Hare Alihodžić i slični... Na šta će izać vidjet ćemo sa ovim špancima.Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 jul 2026, 22:01Da dovedeš Dželaludina Muharemovića jeftiniji je i kvalitetniji od svakog polutrenera sa strane koji ništa bolji neće biti, a zapet će životom za svaku marku koju mu ugovor garantuje. Iskreno meni je u cilju da vas ovakvo ponašanje još više upropasti ali mi je čudno vaše letargičmo posmatranje na ovo šta vam rade od klubaSamLake je napisao/la: ↑13 jul 2026, 21:47Ma nisu skuplji od domaćih kadrova sigurno, samo ne znaš šta dovodiš. Može doć trener kvalitete trenera Inter Escaldesa ili Santa Colomne (bez uvrede za vas i navijače Borca) a može doć i Tuwajiri da nas do kraja uhelaći. A od kupovine mira nema ništa ovim samo nemir unose niko zadovoljan nije.Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 jul 2026, 21:27Jesu li normalni u ovom Želji umjesto da angažuju domaće kadrove koji će voditi klub za neke normalne iznose pa i ako zapne da neće biti bezobrazni sa potraživanjima oni opet stare greške sa kupivinom mira
-
zenickicelik
- Kontakt:
Nakon svega što smo prošli s Čelikom, ne radujem se ničijoj patnji.
Fudbalski gledano, bez jakih klubova s velikim navijačkim bazama, nema ni jake lige ni jake reprezentacije.
S navijačke strane, bolesno uživam.
U situaciji su kao mi 2013. Nit znaju koliko su i kome su dužni, omladinski pogon im se raspada, djeca prelaze u druge klubove, i na kraju stranci im treneri. Sjetite se šta je nama bilo nakon onih masnih turčina. Bilo je u našoj historiji unikatnih sramota koje smo doživjeli i kao grupa, a da ne pričam kao klub. Jedna od onih što i dan danas baš boli je ona parola "malo ih od propasti dijeli..." Godinu poslije mi kanton.
Ali zato navijači u Zenici zasukaše rukave i preuzeše odgovornost, izvadiše klub iz propasti dok ova šutnja Manijaka pametnom mnogo stvari pokaže. Od navijačke policije, do agenata uprave. Fino ste skočili.
Željno se iščekuje ta jedna septembarska noć za koju smo se sedam godina borili da dočekamo. Ako ne budu srali s kartama pokazat će se da je Željo Čelik i Čelik Željo drugi najveći derbi u državi. Valjda će izdržat do tad.
Fudbalski gledano, bez jakih klubova s velikim navijačkim bazama, nema ni jake lige ni jake reprezentacije.
U situaciji su kao mi 2013. Nit znaju koliko su i kome su dužni, omladinski pogon im se raspada, djeca prelaze u druge klubove, i na kraju stranci im treneri. Sjetite se šta je nama bilo nakon onih masnih turčina. Bilo je u našoj historiji unikatnih sramota koje smo doživjeli i kao grupa, a da ne pričam kao klub. Jedna od onih što i dan danas baš boli je ona parola "malo ih od propasti dijeli..." Godinu poslije mi kanton.
Ali zato navijači u Zenici zasukaše rukave i preuzeše odgovornost, izvadiše klub iz propasti dok ova šutnja Manijaka pametnom mnogo stvari pokaže. Od navijačke policije, do agenata uprave. Fino ste skočili.
Željno se iščekuje ta jedna septembarska noć za koju smo se sedam godina borili da dočekamo. Ako ne budu srali s kartama pokazat će se da je Željo Čelik i Čelik Željo drugi najveći derbi u državi. Valjda će izdržat do tad.
Potpis. Jedva čekanje doslovno. Eto ne treba ići daleko, kada se sjetim samo onog posljednjeg na BP, 11000-12000 ljudi skoro pun stadion, kad se sjetim koliko je nabrijana i dobra atmosfera, jer su obje ekipe i bile u euforiji. Ta pobjeda u derbiju mi je bila draža od onih 5:2 te sezonezenickicelik je napisao/la: ↑13 jul 2026, 23:46Nakon svega što smo prošli s Čelikom, ne radujem se ničijoj patnji.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ah, sad mi je jasno zašto su se riješili Solomona i Šukija. Stiže španski trener koji će bezbeli insistirati na build-up play od golmana i zadnje linije, pa mu trebaju tehnički potkovaniji igrači u zadnjoj liniji. Aferim, meljo. 
Vala ni BSK ni mi nemadosmo srece na izvlacenju parova PLBiH...
Odmah udarismo na ovaj sarajevski Athletico M, na Air Magodapoliticano Areni...
Neka nam je Bog na pomoci...
Odmah udarismo na ovaj sarajevski Athletico M, na Air Magodapoliticano Areni...
Neka nam je Bog na pomoci...
-
TribuneEst
- Kontakt:
Fakat čudi ćutanje Manijaka i starih željovaca kad im se klub pred očima sunovratio i upitan je opstanak sa trenutnim kadrom i organizacijom. Ovo sa špancima moze izdobriti ali izvjesnije je da će ih zavaliti, jer spanci ne praštaju dugove, nema reprograma, retroaktivno isplata godinu dana...
Ali ne zna covjek ni sta je pametno u njihovoj situaciji, koprcanje na šlaufima decenijama ili kanton pa polako čistih knjiga bez repova u PL.
Uglavnom trebaće im sreće da održe klub ove sezone.
Ali ne zna covjek ni sta je pametno u njihovoj situaciji, koprcanje na šlaufima decenijama ili kanton pa polako čistih knjiga bez repova u PL.
Ljudi zive od zelje, sto bi ujeo ruku koja te hrani?TribuneEst je napisao/la: ↑14 jul 2026, 07:45Fakat čudi ćutanje Manijaka i starih željovaca kad im se klub pred očima sunovratio i upitan je opstanak sa trenutnim kadrom i organizacijom. Ovo sa špancima moze izdobriti ali izvjesnije je da će ih zavaliti, jer spanci ne praštaju dugove, nema reprograma, retroaktivno isplata godinu dana...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
.png)

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)