FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Dobar je jarane nece slagat, ide petkom na dzumu
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Je ne znam imamol mi uopšte pravo da biramo ikog za trenera u ovoj situaciji.
Nek dođe ko dođe i nek nam je Bog na pomoći i sretno.
Nek dođe ko dođe i nek nam je Bog na pomoći i sretno.
Zadnja izmjena: BosnianLevi, dana/u 13 jul 2026, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Odbor za hitnost, hitno nam treba 200 hiljada
-
Hansestadt
- Kontakt:
Doslo je do preokreta, ipak nam za trenera dolazi provjereni hrvatski strucnjak, Ante Cacic.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Treneru 40 godina… nasli ga preko aplikacije 
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Samo zamisliti da frajer iz Spanije dodje u Bosnu i Hercegovinu gdje klub nema marke, ima odbor za hitnost. Al da ne kudimo odmah bice nama ne valja nista
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
**** godine, one nisu bitne ali je samo fazon gdje i kako su ga iskopali
Normalno je biti skeptičan prema svakom inostranom treneru nakon Al Tuwairija, Stojanovića, Krčmarevića, Ivkovića etc, ni kod jednih se nismo proslavili (osim možda kod Ivkovića gdje nam je to i bila realna pozicija tada). Opet kontam radije bih i ja dao šansu Špancima i španskom mentalitetu nego polovnjacima iz ex yu država.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Ko god da dođe bio španac ili sa balkana, sretno!
Svakako ćemo mi klub izvlačiti iz govana kao uvijek!
Svakako ćemo mi klub izvlačiti iz govana kao uvijek!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Onda ima samo dvije opcije ako ima 40 godina a ako ima 39 ili 41 onda ima 10.
Javier Vazquez 40god 1.51 bod po utakmici.
Antxon Muneta 40 god 1.18 bod po utakmici
S obzirom da i jedan i drugi imaju ugovore do 2027 nije ni jedan od njih.
Javi Rey 40god skoro dobio otkaz 1.59 bod po utakmici.
Oriol Riera je novi trener 99 posto.
Ko zaposli Swabu Fabiana Hurzlera u Brigton s 31 godinu ? Garant preko stele ? ili su ga preko app nasli ? a ?
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
il jos bolje koga sa 29 u St Pauliju zaposli, valjda ima neki oglas
nek crknu dusmani, najjaci smo
Trebam vidjet gdje se ti oglasi daju :/ Mozda ima i za nas lakog poslaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑14 jul 2026, 07:51il jos bolje koga sa 29 u St Pauliju zaposli, valjda ima neki oglas
-
Hansestadt
- Kontakt:
Dino Djurbuzovic je nas spanac, pise mu Las Palmas u pasosu
Jel stigo Hulio Santos de Carlos.Povedi nas tika taka protiv Celika.Au bice to dobro imam neku suhu da će ove naše mlađe dobro naučit.Samo kondiciju nabit ostalo će doc na svoje.Bolje i naša djeca nego polovnjace iz Srbije i Hrvatske.Hajmo Gojak Sosic Rascic i ostali.Pokazite ko je Zeljo.Nesto sam pozitivan neznam sta je ali bice bolje nego sto kontamo.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
eh kad si ti pozitivan, sta ce tek bitAlipasino je napisao/la: ↑14 jul 2026, 08:20Jel stigo Hulio Santos de Carlos.Povedi nas tika taka protiv Celika.Au bice to dobro imam neku suhu da će ove naše mlađe dobro naučit.Samo kondiciju nabit ostalo će doc na svoje.Bolje i naša djeca nego polovnjace iz Srbije i Hrvatske.Hajmo Gojak Sosic Rascic i ostali.Pokazite ko je Zeljo.Nesto sam pozitivan neznam sta je ali bice bolje nego sto kontamo.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Bice bolje sigurno sa djecom ako ostane ovako, deceniju govorim daj sansu mladima uz pokojeg starog koji su vec tu... mozda se evo igrom slucaja to i desi i siguran sam da cemo biti bolji nego sve ove sezone dovodeci neke polovnjakeiz kaunasa crne gore drugih liga,igrace bez ugovora i slično, od djece se moze ouno toga dobiti sto finansijski sto otvara vrata drugoj djeci, nadam se ove sezone da ce ekipu ciniti postojeći roster, sa kororom focom, rascicem pa i fakultetlijom sabicem, uz hodzica armina ako je tu i madzida sosica, te alica, pejica... kad jedna barcelona svake sezone moze sebi priustiti da gurne po dva tri osamnaestogodisnjaka i istrpi ih mozemo i mi koji smo u dubiozi godinama i niko nam ne zeli doci... pozdrav manijaci ovo ce. Jti dobra sezona predosjecam...Alipasino je napisao/la: ↑14 jul 2026, 08:20Jel stigo Hulio Santos de Carlos.Povedi nas tika taka protiv Celika.Au bice to dobro imam neku suhu da će ove naše mlađe dobro naučit.Samo kondiciju nabit ostalo će doc na svoje.Bolje i naša djeca nego polovnjace iz Srbije i Hrvatske.Hajmo Gojak Sosic Rascic i ostali.Pokazite ko je Zeljo.Nesto sam pozitivan neznam sta je ali bice bolje nego sto kontamo.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Emindoks20 i 34 gosta.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)