Toliko je traumiran da ima isto trofeja koliko i klub koji je stariji od njega 25 godina. Ku'iš traumatizirani?Hansestadt je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:30Manji sarajevski klub, izvorno zvani Torpedo je generacijski traumatiziran. Pozz
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa pametan potez, inace te uzdanice su u juniorima u prosjeku primale 4 komada po utakmici od Akademije...DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:04Kakav je trenutno omladinski pogon u Željezničaru najbolje govori ovaj ugovor od jućer, umjesto nekog kluba da se razvijaju omladinci oni napravili saradnju sa nekom obrazovnom ustanovom (upitnog kredibiliteta)![]()
- Threeplanetrees
Kako objasniti novom treneru
Pero míster, nosotros, el FK Željezničar, somos un filial del Zrinjski, tenemos que dejarnos ganar.

Pero míster, nosotros, el FK Željezničar, somos un filial del Zrinjski, tenemos que dejarnos ganar.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Znaci ipak priznao da ste manji klubNoProfit je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:32Toliko je traumiran da ima isto trofeja koliko i klub koji je stariji od njega 25 godina. Ku'iš traumatizirani?Hansestadt je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:30Manji sarajevski klub, izvorno zvani Torpedo je generacijski traumatiziran. Pozz
U vašim glava (u kojima ste vi inače veliki borci protiv režima i partija) možda i jesmo manji klub.Hansestadt je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:34Znaci ipak priznao da ste manji klubNoProfit je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:32Toliko je traumiran da ima isto trofeja koliko i klub koji je stariji od njega 25 godina. Ku'iš traumatizirani?Hansestadt je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:30Manji sarajevski klub, izvorno zvani Torpedo je generacijski traumatiziran. Pozz![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Al kakve traume ima ovaj nesretnik sa deponije, bukvalno je zbog njih pored toga sto je kmet, postao i shizopitar 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Al' ih Marokanac *ebe tamo na temi - kvalitetan trol.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nakon obavljenih razgovora i analiza u ovom vrlo kratkom periodu, odlučili smo ukazati povjerenje novom šefu stručnog štaba, koji se svojom idejom, vizijom i iskustvom uklapa u planove Kluba za uspostavljanje savremenog sistema.
David Muslera Litvanska 2. liga
David Muslera Litvanska 2. liga
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Fino čovjek rekao neko na Grbavici, evo okačiše trenera.
Nek mi samo neko pojasni kojim zaslugama je ovaj lik dobio posao kakav je dobio
Bolje da su Ćorića nazvali i na koljenima ga molili da se vrati.
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Prošle sedmice je potpisao za litvansku drugu ligu. A sada je u Želji.
- Threeplanetrees
Stvarno ne znam zašto je ove podanike nakon toliko godina sramota priznati da su filijala Zrinjskog? Kao da smo im mi taj status dodijelili, a ne oni svojim podaništvom
Kone očekujte još Španaca igrača.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 14 jul 2026, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Maroon1946
- Kontakt:
Izjebo fuxu Jovanu sad dos'o da izjebe Zeljanu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ma mi smo glavni kandidati za drugu ligu to su cinjenice, ovo da Bog da spasimo sta .. masper sosom nas je Mirva po faci
Tamo će ga placati, ovdje ce ici na praksu.
Pa ove ne možeš više ni zajebavati
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sta kaze izdrzat ce 2 dzume 
-
primussucks
- Kontakt:
Na kraju Ce uzeti Maku Ivankovića..
Kratak je put od litvanske druge lige,do bosanske druge lige 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.