FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
perodeformero
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Špansko holandska kombinacija ko u Barceloni
Yebo mu spanac mater ko god da ga je doveo, kako su krenuli dozivjet cemo Celikovu sudbinu, igrat cemo kantonalni derbi za Vrbanjusom. Spanci i holandjani ce nas na kraju dovesti do toga, jer nemamo pare da ih placamo a oni ce svoje ganjati naravno
- mamonelafo
- Kontakt:
Samo necemo sa Vrbanjusom, kad je Braco otišao iz ViKa, ugasio je i klub haha....
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Bolje i ovaj nego neki polovnjak sa balkana.
Brzo smo mi zaboravili Kostica, Krcmarevica i Slavisu.
Kostic kad je dosao bog te dragi tri slepera robe narucio za trening, nije ni stigao otpakovati vec je u Sloveniji bio.
Ova sezona sve iznad 10. mjesta je uspjeh, tako da ne treba previse ocekivati.
Kostic kad je dosao bog te dragi tri slepera robe narucio za trening, nije ni stigao otpakovati vec je u Sloveniji bio.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ali ovi dosli kao da nas spase

Po čemu je bolji?ELDIABLO20 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:18Bolje i ovaj nego neki polovnjak sa balkana.
10. mjesto je ispadanje kao i deveto.
Sto mislis da ce ovaj drugacije proci?
Pitanje je hoce li pripreme odraditi a znamo kako je Slavisa prosao.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovaj odradio Jonavu ko nas Prelec
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
-
Marokanci58
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/lluis-lop ... ler/262391
Ovaj igrač je tu sa trenerom došao i iz istog tima Albacete Antonio Puertas. Trećeg ne znam ali je iz istog kluba. Uglavnom u pregovorima su i u toku dana do večeras će se znati ostaju li u Sarajevu.
Ovaj igrač je tu sa trenerom došao i iz istog tima Albacete Antonio Puertas. Trećeg ne znam ali je iz istog kluba. Uglavnom u pregovorima su i u toku dana do večeras će se znati ostaju li u Sarajevu.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
zeljovac21
- Kontakt:
Spanci su ipak za nas institucija pa bolje i ovaj nego krcmarevici, duduci, stojanovici i ostale neznalice.
U jukinom mandatu dva strana trenera. Prvi flop, drugi....
Ovaj igrač je bio poprilično standardan u drugoj španskoj ligi prošle sezone i zadnjih par sezona igrao za Zaragozu šanse da dođe kod nas ravne nuli.Marokanci58 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:35https://www.transfermarkt.com/lluis-lop ... ler/262391
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
-
perodeformero
- Kontakt:
Fakat, brat bratu može u Hajduku igrati komotnoGBBP87 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:38Ovaj igrač je bio poprilično standardan u drugoj španskoj ligi prošle sezone i zadnjih par sezona igrao za Zaragozu šanse da dođe kod nas ravne nuli.Marokanci58 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:35https://www.transfermarkt.com/lluis-lop ... ler/262391
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Pa sacekaj zar nismo svi vec bili halalili ovo sezonu, odmah je bila prica ispadamo, gasimo se itd. Sad odjednom imamo neke zahtjeve itd.bhsport je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:22Po čemu je bolji?ELDIABLO20 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:18Bolje i ovaj nego neki polovnjak sa balkana.
10. mjesto je ispadanje kao i deveto.
Sto mislis da ce ovaj drugacije proci?
Pitanje je hoce li pripreme odraditi a znamo kako je Slavisa prosao.
Ja sam zadovoljan da pocnemo sezonu, neka na kraju sezonu napravimo 3 standardna igraca mi smo na konju.
Ovo je cirkus ljudi.
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Marokanci58 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:56Ooo marokanac, guzim u usta i tebe i kuma ti tvogmedozzza1921 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:33Hahahahahahhahaha e **** ti stranci komplet familiju al prvo kumaMarokanci58 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:184 stranca su tu, upravo na Grbavici. Ko su šta su pojma nemam ali dobio sam slike od kuma, stigli jutros u Sarajevo. Da li su treneri ili igrači ne mogu prepoznati.
Poletio si psovati papak? Jel potpisao usta ti se naserem? Jel tu na Grbavici sada. Još trojica igrača Španaca su tu gnjido!