Premijer liga BiH - aktuelno
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gdje je onaj što traži dijasporsku djecu po U-13 ligama Austrije da ispriča neku dobru priču kako će nam sad ovaj stvorit nekog novog Olma i da je Shakira potajno zaljubljena u Alihodžića,nek se raja malo zabavi.
Isto sam čuoHajdeee je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:40Potpisan je ugovor sa spanskom agencijom, koja ce im poslati trenere, koje ce agencija placati. U paketu ce doci i neki njihovovi igraci, koji ce vecim dijelom biti placeni od te agencije...ali prilikom eventualnog transfera Zeljeznicar nece dobiti vise od 10% cifre transfera.
FK Agencija, sretno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nodija samo za vikend puštajuimekorisnicko je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:44Gdje je onaj što traži dijasporsku djecu po U-13 ligama Austrije da ispriča neku dobru priču kako će nam sad ovaj stvorit nekog novog Olma i da je Shakira potajno zaljubljena u Alihodžića,nek se raja malo zabavi.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Nemam bolje objašenjenje od tog da smo objavili oglas na freelancer.comShategabri je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:44Realno njemu premija.imekorisnicko je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:20Brt čovjek ima slabiju karijeru od Brace Hadžiosmanovića, naravno da će prihvatit da preuzme Želju.Shategabri je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:14
Jbg komšo, držite lidersku poziciju uredno![]()
A i ovaj, čuj potpiše prije 10 dana za jednu ekipu, pa eto ga u drugu.
Znači sutra mu ponudi neko recimo iz hr lige i on ode![]()
Samo mi nije jasno kako ste vi pronašli ovog maga![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Ovaj samo može iznenaditi da uspije nešto uraditi s vama.imekorisnicko je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:46Nemam bolje objašenjenje od tog da smo objavili oglas na freelancer.comShategabri je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:44Realno njemu premija.imekorisnicko je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:20
Brt čovjek ima slabiju karijeru od Brace Hadžiosmanovića, naravno da će prihvatit da preuzme Želju.
Sve ostalo je očekivano.
Koševo Zapad
- imekorisnicko
- Kontakt:
Vjerujem da bi time iznenadio prvo sebe,zatim užu i širu rodbinu pa tek onda nas.Shategabri je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:47Ovaj samo može iznenaditi da uspije nešto uraditi s vama.imekorisnicko je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:46Nemam bolje objašenjenje od tog da smo objavili oglas na freelancer.comShategabri je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:44
Realno njemu premija.
Sve ostalo je očekivano.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ali kad dobiju bsk na grbavici 
S obzirom kakvo im je trenutno stanje, ovo im je bio jedini izlaz. Ili ovo ili ključ u bravu. Pu, kud nađoše ovu šemuHajdeee je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:40Potpisan je ugovor sa spanskom agencijom, koja ce im poslati trenere, koje ce agencija placati. U paketu ce doci i neki njihovovi igraci, koji ce vecim dijelom biti placeni od te agencije...ali prilikom eventualnog transfera Zeljeznicar nece dobiti vise od 10% cifre transfera.
FK Agencija, sretno.
Realno im je tavorenje u donjoj polovini tabele, ovo je identičan model što je Rudar imao prošle sezone.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Nema od toga ništa, Kvržić na jednoj, Subić na drugoj strani, Runić štoper, Modić na golu, nema tu prolaska
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- OldTownDistrict
- Kontakt:
E tek sada smo svi kolektivno najebali, galaktikos ljoze.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Mi smo platili njega, to je još žalosnije..
- jurisicduska
- Kontakt:
Bogami bolje se ugasit časno nego ovo.
Fino se ugasiš, kažeš bio jednom jedan velikan, a ne migrante zapošljavat, davat svakom da se izdrkava ko stigne nad klubom, daj arapima, daj mašnicama, daj mirviću, daj migrantima, daj šta daš.
Bolje se ugasit, amin ako ikad mi dođemo u ovu situaciju da se odmah ugasimo.
Fino se ugasiš, kažeš bio jednom jedan velikan, a ne migrante zapošljavat, davat svakom da se izdrkava ko stigne nad klubom, daj arapima, daj mašnicama, daj mirviću, daj migrantima, daj šta daš.
Bolje se ugasit, amin ako ikad mi dođemo u ovu situaciju da se odmah ugasimo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Samo cekam prvu pobjedu na grbavici i 700 komentara "ovaj ocigledno zna sta radi, a pljuvali ste ga"
Veca sramota od spanaca je cinjenica da nemaju pobjede kuci punih 9 mjeseci (onu dogovorenu ne racunam), ne mozes stici ni zayebavati sta im se sve desava ove godine. Dug je put, bit ce prilike za sve
Iskljucio mu babo internet dobio 2 iz Njemackog.imekorisnicko je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:44Gdje je onaj što traži dijasporsku djecu po U-13 ligama Austrije da ispriča neku dobru priču kako će nam sad ovaj stvorit nekog novog Olma i da je Shakira potajno zaljubljena u Alihodžića,nek se raja malo zabavi.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mágoda Rodriguez i Bènjamina Riera u odboru za hitnostOldTownDistrict je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:56E tek sada smo svi kolektivno najebali, galaktikos ljoze.

Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 14 jul 2026, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
- BiHSportman
- Kontakt:
Hoćemo li pustit ga da radi pa mu onda sudit po rezultatima?
mogao bi zeljo u ligu velikana hahaha zajedno sa slobodom
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- feniksptica
- Kontakt:
MozeeBiHSportman je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:11Hoćemo li pustit ga da radi pa mu onda sudit po rezultatima?
Nego bolje po vas ne pustat ga al haj
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Wilshere10 i 4 gosta.