FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- imekorisnicko
- Kontakt:
- WeekendOffender
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Na stranici njihovog kluba pise da smo platili ovog trenera, ja ne znam ko moze da vidi nesto dobro u ovom potezu generalno? Frajer totalni anonimus, platili odstetu i jos napisali navijacima da se ostali treneri ne uklapaju u finansijsku situaciju.
Curva Sud
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Interesantno kako se već donosi sud o treneru a preskočilo se najvažnije iz objave Kluba:
"Želimo istaći i da je, u procesu selekcije trenera, Odbor za hitnost obavio niz kontakata i razgovora s domaćim i regionalnim stručnjacima, koji se ili nisu uklapali u novu viziju razvoja kluba ili nisu odgovarali finansijskim mogućnostima FK Željezničar u ovom trenutku", dodali su iz kluba s Grbavice.
Mi krajem prošle godine nismo bili u ovako lošoj situaciji, dolaskom velikog vođe i nekontrolisanim trošenjem novca kojeg mi nismo imali, danas dobijete ovakvu poruku uz predstavljanje trenera. Zbog toga što se zna kakva je naša situacija znao sam da ne postoji ni teoretska šansa za trenere tipa Riere ili Make Ivankovića, čak ne toliko ni zbog njihove plate već zbog toga što im ne možeš priuštiti igrače koje traže. A tražili bi otprilike kao i Prelec 5-6 igrača koje mi ni u ludilu platiti ne možemo. Nemojte zaboraviti i to da smo mi cijeli ovaj period plaćali dva trenera Adžema i Stojanovića, što milism da završava sada nekada. To su sve greške napravljene iz hirova govedara a Adžem onih i prije.
Očito je odluka da se od igrača maknu dosadašnji članovi stručnog štaba, bilo je svega u prethodnoj sezoni, od sklanjanja jednih drugih trećih i sl. A ko će to pomoći relaksaciji onda podržavam. Skeptičan sam bio i juče kada je otprilike i krenula ta informacija, a tako isto i danas. Nikada nisam gledao utakmicu koju je vodio David Muslera, ali ne preostaje nam ništa drugo nego podržati. Ja mu želim dobrodošlicu i puno sreće u poslu, da mu povrede ne diktiraju kadar i da mu što manje poziciju na tabeli određuju sudijske odluke.
"Želimo istaći i da je, u procesu selekcije trenera, Odbor za hitnost obavio niz kontakata i razgovora s domaćim i regionalnim stručnjacima, koji se ili nisu uklapali u novu viziju razvoja kluba ili nisu odgovarali finansijskim mogućnostima FK Željezničar u ovom trenutku", dodali su iz kluba s Grbavice.
Mi krajem prošle godine nismo bili u ovako lošoj situaciji, dolaskom velikog vođe i nekontrolisanim trošenjem novca kojeg mi nismo imali, danas dobijete ovakvu poruku uz predstavljanje trenera. Zbog toga što se zna kakva je naša situacija znao sam da ne postoji ni teoretska šansa za trenere tipa Riere ili Make Ivankovića, čak ne toliko ni zbog njihove plate već zbog toga što im ne možeš priuštiti igrače koje traže. A tražili bi otprilike kao i Prelec 5-6 igrača koje mi ni u ludilu platiti ne možemo. Nemojte zaboraviti i to da smo mi cijeli ovaj period plaćali dva trenera Adžema i Stojanovića, što milism da završava sada nekada. To su sve greške napravljene iz hirova govedara a Adžem onih i prije.
Očito je odluka da se od igrača maknu dosadašnji članovi stručnog štaba, bilo je svega u prethodnoj sezoni, od sklanjanja jednih drugih trećih i sl. A ko će to pomoći relaksaciji onda podržavam. Skeptičan sam bio i juče kada je otprilike i krenula ta informacija, a tako isto i danas. Nikada nisam gledao utakmicu koju je vodio David Muslera, ali ne preostaje nam ništa drugo nego podržati. Ja mu želim dobrodošlicu i puno sreće u poslu, da mu povrede ne diktiraju kadar i da mu što manje poziciju na tabeli određuju sudijske odluke.
Čita glupača plaćenica sve moguće forume pa piše, nikakve ona izvore iz Kluba nema. Čak i piše na ovom forumu, sa ona dva profila što prozivaju forumaše, sad se primirila sa pisanjem na forumima jer vidi da ispada glupa, jednostavno se ne treba obazirati, iščeznuti će kao i mnogi botovi, kad prestane kapati novac ili kad shvati šta radi ili kada im neki dobar rezultat začepi usta, a to bi najviše volio. Onda će kao i mnoga poletiti da se deklariše našim navijačem, a znajući nas kako nam ništa ne znače uvrede na račun Kluba, to će i proći, pa će se slikati na Grbavici na ligaškim i Evropskim utakmicama. Naš Klub treba da ima crnu listu na kojoj je u posljednjih 15-ak godina trebalo završiti najmanje 100+ ljudi samo zbog društvenih mreža i raznih članaka. Objektivno novinarstvo uvijek poštujem, ono treba da nas upoozorava ali ovu dozu bezobrazluka ili iznošenja laži treba sankcionisati. Nama se amil šukalo 2017. slika na Grbavici na derbiju sa podrugljivom porukom, a 2025. nam uvaljuje što direktno što posredno pet igrača....Kada naučimo poštovati sebe imat ćemo poštovanje i drugih.PointBlank je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:50Jest mi drago zbog gospodje sa Facebooka, one mahaluse koja je poletila da napise Oriol Riera hahahaha
Kakvo prosipanje doticne, upucena preko nekog kofole
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Ne mora znacit da smo ga mi platili, mozda je on sam platio ili menadzer njegov ako je nesto placeno da se oslobodi ugovora
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Kad sam vidio da smo odkupili ugovor od trenera, nemam riječi.
Treba neko domaci s njim da mu pomogne , nemojte samo one levate sto sputavaju u nadi da ce sutra sjesti na njegovo mjesto
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Jedan od placenika si ti ,uz to da si najveci glupan medju njima...... Sve ti pratis,skrinas,komentarises...... E ako ti ovi donesu rezultat,ja cu biti drugi Vladimir Srebrov u SA,ako upste znas ko je taj covjek.AhmedNurudin je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:00Interesantno kako se već donosi sud o treneru a preskočilo se najvažnije iz objave Kluba:
Čita glupača plaćenica sve moguće forume pa piše, nikakve ona izvore iz Kluba nema. Čak i piše na ovom forumu, sa ona dva profila što prozivaju forumaše, sad se primirila sa pisanjem na forumima jer vidi da ispada glupa, jednostavno se ne treba obazirati, iščeznuti će kao i mnogi botovi, kad prestane kapati novac ili kad shvati šta radi ili kada im neki dobar rezultat začepi usta, a to bi najviše volio. Onda će kao i mnoga poletiti da se deklariše našim navijačem, a znajući nas kako nam ništa ne znače uvrede na račun Kluba, to će i proći, pa će se slikati na Grbavici na ligaškim i Evropskim utakmicama. Naš Klub treba da ima crnu listu na kojoj je u posljednjih 15-ak godina trebalo završiti najmanje 100+ ljudi samo zbog društvenih mreža i raznih članaka. Objektivno novinarstvo uvijek poštujem, ono treba da nas upoozorava ali ovu dozu bezobrazluka ili iznošenja laži treba sankcionisati. Nama se amil šukalo 2017. slika na Grbavici na derbiju sa podrugljivom porukom, a 2025. nam uvaljuje što direktno što posredno pet igrača....Kada naučimo poštovati sebe imat ćemo poštovanje i drugih.PointBlank je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:50Jest mi drago zbog gospodje sa Facebooka, one mahaluse koja je poletila da napise Oriol Riera hahahaha
Kakvo prosipanje doticne, upucena preko nekog kofole
Ne čudi me. Čovjek potpisao ugovor prije 10 dana, mora se neko obeštećenje platiti. Btw, i Denisa smo platili i to nemala cifra.
Kako god, velika kocka sa trenerom. Želim mu mnogo sreće. Trebat će mu.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
Hansestadt
- Kontakt:
Iskustvom je tu ko nas Omer
-
medozzza1921
- Kontakt:
Tvoj kum bolji od marokancevogELDIABLO20 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:50medozzza1921 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:33Hahahahahahhahaha e **** ti stranci komplet familiju al prvo kumaMarokanci58 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:184 stranca su tu, upravo na Grbavici. Ko su šta su pojma nemam ali dobio sam slike od kuma, stigli jutros u Sarajevo. Da li su treneri ili igrači ne mogu prepoznati.
Evo meni kuma rece da smo zavrsili sa savezom 5. Mjesto![]()
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Kuma druze, kumamedozzza1921 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:14Tvoj kum bolji od marokancevogELDIABLO20 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:50medozzza1921 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:33
Hahahahahahhahaha e **** ti stranci komplet familiju al prvo kuma
Evo meni kuma rece da smo zavrsili sa savezom 5. Mjesto![]()
E vala su dobro ludi ovi u odboru ako su ga platili
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hvala svakome do sada ko je doveo do ovoga da se sprdaju svi sa klubom neki hitni odbori, vjerujem nenamjerno ali i u neznanju...
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Ne mora značiti da smo ga mi platili uopšte...irfo je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:16E vala su dobro ludi ovi u odboru ako su ga platili
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Zbog zelje je i zenu ostavio, nekom logikom spanac bi trebao znati vise od nasih, vidjeli ste one spanske igracw u rudaru iz trece, cetvre lige su skolovaniji nego nasi
Sad vidjecemo sta ce biti, bitno je da neko iskreno bude uz ovog covjeka i da mogu pomogne
Sad vidjecemo sta ce biti, bitno je da neko iskreno bude uz ovog covjeka i da mogu pomogne
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 14 jul 2026, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Šta marokanac priča da je došao s još jednim nastićem i krilnim s 34 banki u dupetu? Jel fakat to ili bomba lik?
Pošteno, pa kako bude.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot], Cwirek, ELDIABLO20, LoveFootball1987, Marsiano, MukiBek, perodeformero, Vanja8 i 40 gostiju.