Po cemu brate, imena ne igraju, imamo mladih igraca sa potemcijalom i nekih iskusnih
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
brateee giganti smo transferisemo trenere haha
prije mislim da ovaj ima nekog jarana ili menadzera sto je dao par milja eura da ga puste, iskreno mi smo real za ove
ja msm ovo je dobar potez , sto mislim , msm nemamo sta puno izgubiti jer smo u banani svakako, pomislio sam i ja odakle ovaj iz poluamaterske ekipe cak mi se bolje ucinilo ono sto su govorili iz trece spanske lige da ce doci lik ali sad sam skontao da vjv i nece niko da zivi u bosni iz trece spanske
iskreno ovaj lik mi izgleda ko momcic neki neozbiljan, ali opet vidis cim je hodao po estoniji znaci da ima neku glad i zelju za necim , samim tim da ce se truditi da prenese neke nove fazone na ekipu , znaci poenta je volja za tim, ti dovedes stojanovica i dalje mislim lik je dobar trener brate ali nema on zivaca da se trudi sa poluamaterskom ekipom nasom, pokazuje se trudi i td iz treninga u trening
ovaj ne izgleda zeznuto mozda se zdruzi sa igracima pa ga zagotive nekako, pa budu kao raja neka i nesto se iznjedri
msm lupam ovo sve ali sta mi drugo ostaje nego biti optimistican, tako da probamo dati sansu pa da vidimo sacekamo sa crnilom
prije mislim da ovaj ima nekog jarana ili menadzera sto je dao par milja eura da ga puste, iskreno mi smo real za ove
ja msm ovo je dobar potez , sto mislim , msm nemamo sta puno izgubiti jer smo u banani svakako, pomislio sam i ja odakle ovaj iz poluamaterske ekipe cak mi se bolje ucinilo ono sto su govorili iz trece spanske lige da ce doci lik ali sad sam skontao da vjv i nece niko da zivi u bosni iz trece spanske
iskreno ovaj lik mi izgleda ko momcic neki neozbiljan, ali opet vidis cim je hodao po estoniji znaci da ima neku glad i zelju za necim , samim tim da ce se truditi da prenese neke nove fazone na ekipu , znaci poenta je volja za tim, ti dovedes stojanovica i dalje mislim lik je dobar trener brate ali nema on zivaca da se trudi sa poluamaterskom ekipom nasom, pokazuje se trudi i td iz treninga u trening
ovaj ne izgleda zeznuto mozda se zdruzi sa igracima pa ga zagotive nekako, pa budu kao raja neka i nesto se iznjedri
msm lupam ovo sve ali sta mi drugo ostaje nego biti optimistican, tako da probamo dati sansu pa da vidimo sacekamo sa crnilom
-
medozzza1921
- Kontakt:
Pazi je da je ne pokvari njegov kum pa da ne krenu suplje na obje straneELDIABLO20 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:16Kuma druze, kumamedozzza1921 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:14Tvoj kum bolji od marokancevogELDIABLO20 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:50
Evo meni kuma rece da smo zavrsili sa savezom 5. Mjesto![]()
![]()
Ziv bio legendo
E ako smo ga platili bruka
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Ne igraju imena ali igraju prezimena..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Sta drugo reci nego podrska treneru, ne obecava ovo ni malo, al daj Boze da izdobri…
Trenutno smo medju favoritima za ispadanje…
Trenutno smo medju favoritima za ispadanje…
NoDi je rekao da je na raspolaganju 100.000 eura
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Marokanci58
- Kontakt:
Vas kao da je strah otici malo do Grbavice, sjesti na pomoćni popričati sa ekipom koja je tu..neki trening. Kao što sam vam rekao ove sve igrače i trenere mora neko pokupiti na aerodromu brinuti se o njima dovesti na Grbavicu i tako. Kum mi radi za Želju, Sanin ga angažirao ovi nastavili jer je dobra praksa. 4 Španca su tu trenutno. Prije zvanicne sam napisao. Ovaj trener i trojica igrača. Pregovaraju sa Željom, tamo su u Albacete B otpisani. Možda se dogovore, možda ne. Ovaj trener će dobiti u stručni štab i naše i njegove ljude. Otišao je maloprije sa Nedom u grad na ručak. Željo nije platio obeštećenje nego agencija ovog trenera a to je ista agencija ovih igrača eto koji su ti tu na Grbavici. Šta imas meni vjerovati ili ne idi do stadiona.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:22Šta marokanac priča da je došao s još jednim nastićem i krilnim s 34 banki u dupetu? Jel fakat to ili bomba lik?
BRATSTVO GRAČANiCA
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Fulio si profil majstoreeeee
Agencija platila da bi mu u CV pisalo da je bio trener nekog kluba iz BiH. Jer osim toga sto govori spanski perfektno nema drugih referenci.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
I da smo ga mi platili vjerovatno je u pitanju mizerna neka cifra od par hiljada, nebitno totalno. Teren je mjerilo, odvadite malo.
Otvorilo se jos jedno radno mjesto: prevodilac sa spanskog jer on ne zna ni jedan drugi jesik.NoDi80 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:20Zbog zelje je i zenu ostavio, nekom logikom spanac bi trebao znati vise od nasih, vidjeli ste one spanske igracw u rudaru iz trece, cetvre lige su skolovaniji nego nasi
Sad vidjecemo sta ce biti, bitno je da neko iskreno bude uz ovog covjeka i da mogu pomogne
Fulo si profil
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Ne bih da serem al čovjek zapravo ima dobar record ako uzmemo u obzir da je tek krenuo trenersku karijeru.
Naravno što ne znači da će se snaći u Želji, na nama je da damo čovjeku 5 utakmica pa da vidimo gdje smo.
Naravno što ne znači da će se snaći u Želji, na nama je da damo čovjeku 5 utakmica pa da vidimo gdje smo.
-
perodeformero
- Kontakt:
Željo samo jednom zove
Drugi put degen fula HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH
rED je dodati ga na popis TEBRI
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
-
medozzza1921
- Kontakt:
Haj ti na stadion LukeMarokanci58 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:40Vas kao da je strah otici malo do Grbavice, sjesti na pomoćni popričati sa ekipom koja je tu..neki trening. Kao što sam vam rekao ove sve igrače i trenere mora neko pokupiti na aerodromu brinuti se o njima dovesti na Grbavicu i tako. Kum mi radi za Želju, Sanin ga angažirao ovi nastavili jer je dobra praksa. 4 Španca su tu trenutno. Prije zvanicne sam napisao. Ovaj trener i trojica igrača. Pregovaraju sa Željom, tamo su u Albacete B otpisani. Možda se dogovore, možda ne. Ovaj trener će dobiti u stručni štab i naše i njegove ljude. Otišao je maloprije sa Nedom u grad na ručak. Željo nije platio obeštećenje nego agencija ovog trenera a to je ista agencija ovih igrača eto koji su ti tu na Grbavici. Šta imas meni vjerovati ili ne idi do stadiona.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:22Šta marokanac priča da je došao s još jednim nastićem i krilnim s 34 banki u dupetu? Jel fakat to ili bomba lik?
Daj ba da pustimo čovjeka da radi, da je došao Guardiola nije garancija rezultata, kao što ni ovaj ne mora značit neuspjeh.
Nismo u situaciji da dovedemo nikog ozbiljnijeg, samim tim bolje dovest stranca koji je prošao Špansku školu nego ove lokalce, uz njega ostavit Dinu i šta Bog da.
Nismo u situaciji da dovedemo nikog ozbiljnijeg, samim tim bolje dovest stranca koji je prošao Špansku školu nego ove lokalce, uz njega ostavit Dinu i šta Bog da.
Željezničar za život cijeli!
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Najgore je sto i ako kojim slucajem odradi dobar posao nasi ce mu dat nogu na kraju sezone iz nn razloga. I onda idu opet Adzemi, badze, Tuwairi...
- WeekendOffender
- Kontakt:
Imamo al te igrace treba usmjeriti i prilagoditi situaciji, sto sumnjam da ovaj lik moze, prvi put je u nasoj ligi. Statisticki strani treneri ne prolaze dobro u nasem fudbalu. A jos ako plivamo plate igracima znas kolko ce im se igrat. S Ivkovicem smo imali mozda malo jacu ekipu i slabiju ligu a sad imamo slabiju ekipu i jacu ligu. Pa pogledaj samo nas raspored, prvih pet - sest utakmica sve derbi do derbija
Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, ELDIABLO20, Marsiano, MukiBek, perodeformero, TojeMojTim1921, Vanja8 i 31 gost.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)