FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Željo, te queremos, pase lo que pase!
Nemamo drugu opciju nego pruziti podrsku mu i nadat de da izdobri. Ja iskreno jedva cekam povratak na Grbavicu protiv i taj BSK. Mozda pogodimo sa tim Špancima, ko zna…
Nemamo drugu opciju nego pruziti podrsku mu i nadat de da izdobri. Ja iskreno jedva cekam povratak na Grbavicu protiv i taj BSK. Mozda pogodimo sa tim Špancima, ko zna…
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Nisam ja fulo nista... gdje pise da ne smijem ovdje pisat
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Trenutni igrački kadar, igrači koji neće nastupati zbog povrede su označeni sa *
GK : Tarik Abdulahović Alvin Ćosić
CB: Collin Seedorf, Daris Kelmendi
LB:Bojan Nastić, Enes Alić
RB:Giovanni Troupee, Ajdin Raščić,
DM: Aleksa Pejić, Afan Fočo, Armin Hodžić*
CM: Samir Radovac, Admir Gojak, Ismail Oulad M'Hand, Dominik Prokop
AMF: Deni Milošević, Madžid Šošić, Eldar Dragović
LW: Aldin Efendić, Dženan Šabić, Jonathan Freeman Matej Cvetanoski*
RW :Ibraheem Olanrewaju
CF: Muharem Husković, Joey Konings.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Gdje ces Kororu zaboravit...LoveFootball1987 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:55Trenutni igrački kadar, igrači koji neće nastupati zbog povrede su označeni sa *
Dobro u ovom svemu je što lik ne zna naš jezik,s te strane sigurno će ga boliti k šta mi galamimo. Nije ovo možda ni loše jer smo najbolji i najjači bili kada smo svi pesimisti bili,nema više preplaćenih igrača,samo borba i srce.Neću suditi sad, ali hoću nakon 4-5 kola,do tada ćemo i mi znati gdje smo i šta samo,možda se i iznenadimo ko zna
Ne treba nikog našeg u stručni štab, dosta je više bilo Čiča, Đurbuzovića, Halihodžića, Joldića, Adžema i sličnih, vrtimo se u krug 20 godina. Ti ljudi uvijek imaju neke svoje druge stavove, neke favorite među igračima, rođake i amidžiće ovog onog. Niko me ne može ubjediti i dan danas da je prvu tekmu u Posušju pod Stojanovićem sastav napravio Dino i vratio Krpića.Ako je odabran ovaj put Španaca, dovesti 3 njihova u štab i naš kondicioni ako treba i trener golmana i to je to. Ko nam garantuje da bi neki naš trener odradio dobro? Evo Stojanović je imao referencu, imao Akrapović pa šta onda. Podrška iz razloga što je ovo nešto novo, što se ne vrtimo u krug s istim imenima i trenerima, ako je moglo proći u Rudaru ponekad solidno izgledati moglo bi nešto i kod nas..Rendulić je bio opcija koja je otpala radi finansije na primjer..
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ciji je Kelmendi? 
- BenjooJutub
- Kontakt:
kakva mutna posla i pranje para, jao jao
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Oprostite gospoDŽO zaista nisam imao namjeru da vam udarim na posao iz snova. Boravite u svoja 4 zida i iznosite laži o Klubu za koji ja navijam. Za pogoršanje simptoma agorafobije postoje lijekovi. Što se tiče toga da sve pratim, naravno da pratim i to vam evidentno smeta, naravno da puno stvari i skrinam, ko se zamjeri mom Klubu zamjerio se i meni. Ne komentarišem nigdje, osim ovdje, javno ne, nek vas pere paranoja i dalje. A zašto dosta tih stvari radim, radim samo iz razloga što sistematski tvoji poslodavci i ostali uništavaju ovaj Klub, živim za dan kad će svako odgovarati za štetu koju je Željezničaru nanio, pa možda tu bude i ova famozna odšteta za Davida Musleru. Vidjet ćemo.KORRO je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:12Jedan od placenika si ti ,uz to da si najveci glupan medju njima...... Sve ti pratis,skrinas,komentarises...... E ako ti ovi donesu rezultat,ja cu biti drugi Vladimir Srebrov u SA,ako upste znas ko je taj covjek.AhmedNurudin je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:00Interesantno kako se već donosi sud o treneru a preskočilo se najvažnije iz objave Kluba:
"Želimo istaći i da je, u procesu selekcije trenera, Odbor za hitnost obavio niz kontakata i razgovora s domaćim i regionalnim stručnjacima, koji se ili nisu uklapali u novu viziju razvoja kluba ili nisu odgovarali finansijskim mogućnostima FK Željezničar u ovom trenutku", dodali su iz kluba s Grbavice.
Mi krajem prošle godine nismo bili u ovako lošoj situaciji, dolaskom velikog vođe i nekontrolisanim trošenjem novca kojeg mi nismo imali, danas dobijete ovakvu poruku uz predstavljanje trenera. Zbog toga što se zna kakva je naša situacija znao sam da ne postoji ni teoretska šansa za trenere tipa Riere ili Make Ivankovića, čak ne toliko ni zbog njihove plate već zbog toga što im ne možeš priuštiti igrače koje traže. A tražili bi otprilike kao i Prelec 5-6 igrača koje mi ni u ludilu platiti ne možemo. Nemojte zaboraviti i to da smo mi cijeli ovaj period plaćali dva trenera Adžema i Stojanovića, što milism da završava sada nekada. To su sve greške napravljene iz hirova govedara a Adžem onih i prije.
Očito je odluka da se od igrača maknu dosadašnji članovi stručnog štaba, bilo je svega u prethodnoj sezoni, od sklanjanja jednih drugih trećih i sl. A ko će to pomoći relaksaciji onda podržavam. Skeptičan sam bio i juče kada je otprilike i krenula ta informacija, a tako isto i danas. Nikada nisam gledao utakmicu koju je vodio David Muslera, ali ne preostaje nam ništa drugo nego podržati. Ja mu želim dobrodošlicu i puno sreće u poslu, da mu povrede ne diktiraju kadar i da mu što manje poziciju na tabeli određuju sudijske odluke.
Čita glupača plaćenica sve moguće forume pa piše, nikakve ona izvore iz Kluba nema. Čak i piše na ovom forumu, sa ona dva profila što prozivaju forumaše, sad se primirila sa pisanjem na forumima jer vidi da ispada glupa, jednostavno se ne treba obazirati, iščeznuti će kao i mnogi botovi, kad prestane kapati novac ili kad shvati šta radi ili kada im neki dobar rezultat začepi usta, a to bi najviše volio. Onda će kao i mnoga poletiti da se deklariše našim navijačem, a znajući nas kako nam ništa ne znače uvrede na račun Kluba, to će i proći, pa će se slikati na Grbavici na ligaškim i Evropskim utakmicama. Naš Klub treba da ima crnu listu na kojoj je u posljednjih 15-ak godina trebalo završiti najmanje 100+ ljudi samo zbog društvenih mreža i raznih članaka. Objektivno novinarstvo uvijek poštujem, ono treba da nas upoozorava ali ovu dozu bezobrazluka ili iznošenja laži treba sankcionisati. Nama se amil šukalo 2017. slika na Grbavici na derbiju sa podrugljivom porukom, a 2025. nam uvaljuje što direktno što posredno pet igrača....Kada naučimo poštovati sebe imat ćemo poštovanje i drugih.PointBlank je napisao/la: ↑14 jul 2026, 10:50Jest mi drago zbog gospodje sa Facebooka, one mahaluse koja je poletila da napise Oriol Riera hahahaha
Kakvo prosipanje doticne, upucena preko nekog kofole
"E ako TI ovi donesu rezultat,ja cu biti drugi Vladimir Srebrov u SA,ako upste znas ko je taj covjek." - Ako donesu rezultate, donijet će ih sigurno MENI i mnogim navijačima Željezničara širom svijeta jer se radujemo svakom pozitivnom trenutku Željezničara, a to da će tebi donijeti čir i nagon za povraćanjem hoće sigurno.
A što se tiče Mladena Nikolića, zaista ne znam ko je, ne čitam ja ništa....ŠEĆER STIG'O BOLAN/BONA
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Musleri bi se lagano u prvoj postavi mogli nac svi holandjani, samo kazem...
- WeekendOffender
- Kontakt:
Vjerovatno i hoce, po CVu i statistici Konings mu je vjerovatno najbolji napadac kojeg je ikad imaoFerroviere1987 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:02Musleri bi se lagano u prvoj postavi mogli nac svi holandjani, samo kazem...
Curva Sud
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Bukvalno sam podijelio video gdje lik priča engleski top tečno s vrlo malo španskog akcenta.
Pošteno, pa kako bude.
Druze ja pisao i na temi Zrinjskog i Slobode i Tuzle City i na temi Sarajeva i Čelika i klubova iz Federalne... Nemam ja sta fulat...Nigdje nikom ne psujem i mogu rahat da pisem na kojoj hocu temi...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
TojeMojTim1921
- Kontakt:
Baš bi volio znati ko je uspio ovog stručnjaka dovesti. Moje mišljenje je da je manji rizik sa nekim provjerenim trenerom ali šta je tu je, dajmo podršku čovjeku možda ipak na izdobri. Mi nemamo prava na kockanje,a kako čovjeka otkazati nakon par utakmica!?
Opusti se ba tebra zejebavam se hahahahahaahahahahah
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
De gdje ćeš kori odgovarat botini raspaloj, podržavo mirvića sad našo nešto srat.AhmedNurudin je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:00Oprostite gospoDŽO zaista nisam imao namjeru da vam udarim na posao iz snova. Boravite u svoja 4 zida i iznosite laži o Klubu za koji ja navijam. Za pogoršanje simptoma agorafobije postoje lijekovi. Što se tiče toga da sve pratim, naravno da pratim i to vam evidentno smeta, naravno da puno stvari i skrinam, ko se zamjeri mom Klubu zamjerio se i meni. Ne komentarišem nigdje, osim ovdje, javno ne, nek vas pere paranoja i dalje. A zašto dosta tih stvari radim, radim samo iz razloga što sistematski tvoji poslodavci i ostali uništavaju ovaj Klub, živim za dan kad će svako odgovarati za štetu koju je Željezničaru nanio, pa možda tu bude i ova famozna odšteta za Davida Musleru. Vidjet ćemo.KORRO je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:12Jedan od placenika si ti ,uz to da si najveci glupan medju njima...... Sve ti pratis,skrinas,komentarises...... E ako ti ovi donesu rezultat,ja cu biti drugi Vladimir Srebrov u SA,ako upste znas ko je taj covjek.AhmedNurudin je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:00Interesantno kako se već donosi sud o treneru a preskočilo se najvažnije iz objave Kluba:
"Želimo istaći i da je, u procesu selekcije trenera, Odbor za hitnost obavio niz kontakata i razgovora s domaćim i regionalnim stručnjacima, koji se ili nisu uklapali u novu viziju razvoja kluba ili nisu odgovarali finansijskim mogućnostima FK Željezničar u ovom trenutku", dodali su iz kluba s Grbavice.
Mi krajem prošle godine nismo bili u ovako lošoj situaciji, dolaskom velikog vođe i nekontrolisanim trošenjem novca kojeg mi nismo imali, danas dobijete ovakvu poruku uz predstavljanje trenera. Zbog toga što se zna kakva je naša situacija znao sam da ne postoji ni teoretska šansa za trenere tipa Riere ili Make Ivankovića, čak ne toliko ni zbog njihove plate već zbog toga što im ne možeš priuštiti igrače koje traže. A tražili bi otprilike kao i Prelec 5-6 igrača koje mi ni u ludilu platiti ne možemo. Nemojte zaboraviti i to da smo mi cijeli ovaj period plaćali dva trenera Adžema i Stojanovića, što milism da završava sada nekada. To su sve greške napravljene iz hirova govedara a Adžem onih i prije.
Očito je odluka da se od igrača maknu dosadašnji članovi stručnog štaba, bilo je svega u prethodnoj sezoni, od sklanjanja jednih drugih trećih i sl. A ko će to pomoći relaksaciji onda podržavam. Skeptičan sam bio i juče kada je otprilike i krenula ta informacija, a tako isto i danas. Nikada nisam gledao utakmicu koju je vodio David Muslera, ali ne preostaje nam ništa drugo nego podržati. Ja mu želim dobrodošlicu i puno sreće u poslu, da mu povrede ne diktiraju kadar i da mu što manje poziciju na tabeli određuju sudijske odluke.
Čita glupača plaćenica sve moguće forume pa piše, nikakve ona izvore iz Kluba nema. Čak i piše na ovom forumu, sa ona dva profila što prozivaju forumaše, sad se primirila sa pisanjem na forumima jer vidi da ispada glupa, jednostavno se ne treba obazirati, iščeznuti će kao i mnogi botovi, kad prestane kapati novac ili kad shvati šta radi ili kada im neki dobar rezultat začepi usta, a to bi najviše volio. Onda će kao i mnoga poletiti da se deklariše našim navijačem, a znajući nas kako nam ništa ne znače uvrede na račun Kluba, to će i proći, pa će se slikati na Grbavici na ligaškim i Evropskim utakmicama. Naš Klub treba da ima crnu listu na kojoj je u posljednjih 15-ak godina trebalo završiti najmanje 100+ ljudi samo zbog društvenih mreža i raznih članaka. Objektivno novinarstvo uvijek poštujem, ono treba da nas upoozorava ali ovu dozu bezobrazluka ili iznošenja laži treba sankcionisati. Nama se amil šukalo 2017. slika na Grbavici na derbiju sa podrugljivom porukom, a 2025. nam uvaljuje što direktno što posredno pet igrača....Kada naučimo poštovati sebe imat ćemo poštovanje i drugih.
"E ako TI ovi donesu rezultat,ja cu biti drugi Vladimir Srebrov u SA,ako upste znas ko je taj covjek." - Ako donesu rezultate, donijet će ih sigurno MENI i mnogim navijačima Željezničara širom svijeta jer se radujemo svakom pozitivnom trenutku Željezničara, a to da će tebi donijeti čir i nagon za povraćanjem hoće sigurno.
A što se tiče Mladena Nikolića, zaista ne znam ko je, ne čitam ja ništa....ŠEĆER STIG'O BOLAN/BONA![]()
@KORRO Yebo ti mirva svu familiju
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Meni je ovo top, nije za neki aman zaman rezultat al moze se izborit neki realan plasman od 5-7 mjesta.
Oslobodio se ogroman dio plate sa raskidima od kojih je po meni ostalo samo se rijesit lala i Nastica.
Ovdje samo lijevog stopera kockat se sa Kelmendijem, taj spanac il neko treci al Nastic nikako.
E degena hahhhha nek si ga ulovio. Majmun.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, ELDIABLO20, Marsiano, MukiBek, perodeformero, TojeMojTim1921, Vanja8 i 32 gosta.