Ma ostaće, ovih prvih 5-6 kola je taman da nogiraju ovog Španca.
Onda preuzima Alispahić/sablja/neko i ide historijska borba za opstanak.
Ma ostaće, ovih prvih 5-6 kola je taman da nogiraju ovog Španca.
Da vam nebi Adžema i njegovih bodova i preokreta u prvih 10 kola, ispali bi. Ali Adžem je vaš, pa samim tim ne valja. Nek valja ovaj Španac.
Guardiola ne bi mogao više od sredine tabele sa ovim igračkim kadrom.
Pa upravo to, ima tu sada masa mladih koje treba gurat, bolje da ih vodi ovaj koji je većinom i trenirao omladince nego ovi lokalni ublehaši.Shategabri je napisao/la: ↑14 jul 2026, 12:48Guardiola ne bi mogao više od sredine tabele sa ovim igračkim kadrom.
Zapravo i to bi bilo čudo.
E baš će ih nabaviti kod njih.
Koji god klub odluci krenuti putem Čelika nevezano za Željeznicar vjeruj da je to pravi put koji ce klub vratit i postavit na jake temelje i zdravo funkcionisanje transparentno kluba.
Ne sumnjam da znate,ali ono što vi možda ne razumijete je da je Željo čitav taj proces prošao već 5-6 puta. Razlika je samo u tome što Željo ima mnogo veću podršku od Čelika ( od navijača,biznismena,lokalne zajednice do politike) pa klub jođš uvijek pluta. Možda je i bolje da doživimo što i vi nego ova rahat patnja.BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:21Ovo isto kad je u Celiku onaj Perčo placo igrace ,odu igraci ovi tuze Čelik i igraci i Perčo budes duzan igracima i Perči jer samo ti kaze sve je to pozajmice .Kakve agencije i qurac igrac potoisuje ugovor sa klubom.a ne sa agencijama i pojedincima..I ovi su navijaci naivni totalno!
Sve smo mi to prosli i znamo sta pricamo.
Razlika je u tome drug moj,sto je nas gradonacelnik htio da ugasi klub a vama Benjamina daje i šakom i kapom.imekorisnicko je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:26Ne sumnjam da znate,ali ono što vi možda ne razumijete je da je Željo čitav taj proces prošao već 5-6 puta. Razlika je samo u tome što Željo ima mnogo veću podršku od Čelika ( od navijača,biznismena,lokalne zajednice do politike) pa klub jođš uvijek pluta. Možda je i bolje da doživimo što i vi nego ova rahat patnja.BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:21Ovo isto kad je u Celiku onaj Perčo placo igrace ,odu igraci ovi tuze Čelik i igraci i Perčo budes duzan igracima i Perči jer samo ti kaze sve je to pozajmice .Kakve agencije i qurac igrac potoisuje ugovor sa klubom.a ne sa agencijama i pojedincima..I ovi su navijaci naivni totalno!
Pa da,to sam i ja reko. S tim što u Želju ne dolaze baš toliko silni novci od Benjamine i Magode koliko se misli,međutim Željo (kao i Sarajevo) ima konstantnu podršku mnogo veću nego Čelik i to se osjeti ponajviše u kriznim vremenima.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:32Razlika je u tome drug moj,sto je nas gradonacelnik htio da ugasi klub a vama Benjamina daje i šakom i kapom.imekorisnicko je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:26Ne sumnjam da znate,ali ono što vi možda ne razumijete je da je Željo čitav taj proces prošao već 5-6 puta. Razlika je samo u tome što Željo ima mnogo veću podršku od Čelika ( od navijača,biznismena,lokalne zajednice do politike) pa klub jođš uvijek pluta. Možda je i bolje da doživimo što i vi nego ova rahat patnja.BatistutA19 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:21Ovo isto kad je u Celiku onaj Perčo placo igrace ,odu igraci ovi tuze Čelik i igraci i Perčo budes duzan igracima i Perči jer samo ti kaze sve je to pozajmice .Kakve agencije i qurac igrac potoisuje ugovor sa klubom.a ne sa agencijama i pojedincima..I ovi su navijaci naivni totalno!
Sto je nas kanton poceo ulagat u sport generalno ne samo u Celik prije koju godinu,ne znam tačno pa ne mogu lupat,a vama Magoda daje i šakom i kapom.
Naravno za sve ovo imaju dokazi.
A to sto se tice navijaca sumnjam,vidio bi drug moj kada bi igro derbi protiv Batona koliko bi tih navijaca doslo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.