FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
E cuj platili odštetu Litvancima za trenera, kakve li su ovo trange frange oko love Boga ti pitaj
Toliko slobodnih španaca oni ovog zaganjali kontaju da je raja glupa ahahahahahahahahaahahah
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Plus kod ovog svega je sigurno to sto cemo biti nepoznanica svima prvih pet kola. Minus je sto cemo bit nepoznanica sebi. Mi nemamo izbora nego dati podrsku klubu unatoč svemu.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
7 hladno
10 bodova, Muslere mi i Muharema
Kontam da bi u slucaju manjka stopera mogli prekomandovat Aleksu nazad, s obzirom da je vec pokrivao tu poziciju. Eventualno oad se vrati Hodzic ili tako nesto. Pogotovo jer smo u vezi puni.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Evo u Al Nassru kasne plate i nemaju para za pojacanja i onda mi kukamo
jesu li uplatili ratu za Jabber dok nisu potonuli 
Nek imenuju odbor za hitnost na čelu sa Al Tuwajirijem. taman i jest ćelav ko TanovićELDIABLO20 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:30Evo u Al Nassru kasne plate i nemaju para za pojacanja i onda mi kukamojesu li uplatili ratu za Jabber dok nisu potonuli
![]()
-
kvrgastrga
- Kontakt:
Jel besmisleno sad unaprijed pitati ko je doveo ovog trenera i ko ce preuzeti odgovornost kad napusti zamjenski FK Prijedor za par mjeseci?
Jel i to Mirvic kriv ili trazimo novog najveceg neprijatelja kluba?
Sad kad Konings proradi kod ovog Spanjolca

Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Jel čitate vi uopšte šta su ljudi napisali !?kvrgastrga je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:33Jel besmisleno sad unaprijed pitati ko je doveo ovog trenera i ko ce preuzeti odgovornost kad napusti zamjenski FK Prijedor za par mjeseci?
Vizija koja je predstavljena je da treba trener koji zna i ima iskustvo u razvoju i promociji mladih igrača, pored njega u užem izboru su bila dva domaća trenera koja se nisu uklopila u tu viziju i izbor je spao na njega.
Da, Mirvić je kriv jer je izigrao klub i sve oko njega, pa sad i nema novca za nešto ozbiljnije nego da preko agencije ganjaš trenera i igrače.
Željezničar za život cijeli!
Ne treba širiti negativnu energiju, već Davidu pružiti maksimalnu podršku od početka. Ako ne bude valjalo, lako je onda kritikovati i mijenjati, jer nam nije prvi put.
Uvijek sam svakom treneru na početku davao punu podršku, pa tako i sada.
Bio sam veliki zagovornik Adžema 2016., pa Mulalića i svih naših. Kada je Adžem došao po treći put bio sam protiv od prvog momenta, jer si imao priliku pokazati šta znaš. Takav sam uvijek, imena me ne zanimaju, isključivo Željo.
Uvijek sam svakom treneru na početku davao punu podršku, pa tako i sada.
Bio sam veliki zagovornik Adžema 2016., pa Mulalića i svih naših. Kada je Adžem došao po treći put bio sam protiv od prvog momenta, jer si imao priliku pokazati šta znaš. Takav sam uvijek, imena me ne zanimaju, isključivo Željo.
Okanite se ba objašnjavanja ovim mirvim botovimaArma00 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:38Jel čitate vi uopšte šta su ljudi napisali !?kvrgastrga je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:33Jel besmisleno sad unaprijed pitati ko je doveo ovog trenera i ko ce preuzeti odgovornost kad napusti zamjenski FK Prijedor za par mjeseci?
Vizija koja je predstavljena je da treba trener koji zna i ima iskustvo u razvoju i promociji mladih igrača, pored njega u užem izboru su bila dva domaća trenera koja se nisu uklopila u tu viziju i izbor je spao na njega.
Da, Mirvić je kriv jer je izigrao klub i sve oko njega, pa sad i nema novca za nešto ozbiljnije nego da preko agencije ganjaš trenera i igrače.
@kvrgastrga Yebo ti mirva najmiliju familiju
-
perodeformero
- Kontakt:
Upoznat sa situacijom, vjeruje u projekt kluba i vjeruje u igrače, a kao ne treba širiti negativnu energiju. O kojem projektu se uopšte radi i u koje konkretno igrače vjeruje ?!
U Koningsaperodeformero je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:50Upoznat sa situacijom, vjeruje u projekt kluba i vjeruje u igrače, a kao ne treba širiti negativnu energiju. O kojem projektu se uopšte radi i u koje konkretno igrače vjeruje ?!
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ovaj kvrga je ona sa face-a 100%SamLake je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:48Okanite se ba objašnjavanja ovim mirvim botovimaArma00 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:38Jel čitate vi uopšte šta su ljudi napisali !?kvrgastrga je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:33Jel besmisleno sad unaprijed pitati ko je doveo ovog trenera i ko ce preuzeti odgovornost kad napusti zamjenski FK Prijedor za par mjeseci?
-
perodeformero
- Kontakt:
Haj na stranu sva zayebancija, ali valjda bi trebao ispred kluba neki press, na milion pitanja treba da se odgovori
Pa jest ahhaahahahahahahaahELDIABLO20 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:52Ovaj kvrga je ona sa face-a 100%SamLake je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:48Okanite se ba objašnjavanja ovim mirvim botovimaArma00 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:38
Jel čitate vi uopšte šta su ljudi napisali !?
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, ELDIABLO20, LoveFootball1987, Mamba21, Marsiano, MukiBek, perodeformero, Vanja8 i 40 gostiju.