Dennis Hadžikadunić

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

insimadop
Kontakt:

Re: Dennis Hadžikadunić

Post Postao/la insimadop » 14 jul 2026, 00:47

DeeWa je napisao/la:
14 jul 2026, 00:20
Edincapitano je napisao/la:
13 jul 2026, 23:43

Bruda, momci otisli na godisnji, ima jos vremena. Naravno da se nece svak prodati ali vidjeces kad krene, Ode Kerim, ode Tarik, ode Mahmic itd.

Sta znaci ozbiljan klub? Ustvaru, kakve klubove ti smatras ozbiljne? Za jednog momka kao Dennis.

29 godina kao stoper nisu nikakve godine, Dennis ako bude dovoljno dobar znaci moze gurati sigurno jos jedno desetak godina.
Brate moj, to je opet priča koja se već pričala. Kerim i Tarik se nisu prodali zbog svjetskog. Njih dvojica su se prodali već tokom sezone. Mi da nismo otišli na svjetsko oni bi jednake transfere napravili. Mahmicu svjetsko samo može biti potvrda za klubove koji su se neckali oko njega da prevagne da ipak pokušaju ga dovesti.

A što se tiče imena ozbiljnih klubova...ja ne pričam za nivo Dennisa nego za nivo naše reprezentacije. Dennis će sigurno naći klub za svoj nivo i vrlo moguće da će igrati još 7-8 godina, ali to neće biti nivo kojim se mi u reprezentaciji zadovoljavamo. O tome je riječ. Naši apetiti su mnogo veći. Evropsko prvenstvo, pa onda da tamo budemo i konkurenti i nešto i napravimo.
Hajde da vidimo gdje će završiti pa da onda kažemo je li se time zadovoljavamo ili ne. Na SP nam je starter bio iz 2. Bundeslige, a jednu utakmicu iz HNL-a.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 14 jul 2026, 09:54

insimadop je napisao/la:
14 jul 2026, 00:47
Hajde da vidimo gdje će završiti pa da onda kažemo je li se time zadovoljavamo ili ne. Na SP nam je starter bio iz 2. Bundeslige, a jednu utakmicu iz HNL-a.
Igrali jesu, zato smo i završili kako smo završili. Ja govorim o tome kakvi su naši generalno apetiti.
Postavi se u ovu situaciju. Igrat ćemo protiv Švedske. Da li smatraš da bi on mogao biti starter u toj državi? To je ekipa koja je malo jača od nas ali želimo je pobijediti.

U njihovoj reprezentaciji na njegovoj poziciji su trenutno prvotimci Atalante, Aston Ville i Brage.
Za Poljsku igraju dva igrača iz Porta i jedan iz Mainza.

Evo vratit ćemo se i na SP. "Najlošija" reprezentacija poslije Katara s kojom smo igrali je Kanada. Njeni stoperi igraju u Nici i Fulhamu. Dakle i to je neki nivo iznad njegovog.

Jednostavno sve te iole solidne reprezentacije imaju igrače u kvalitetnijim klubovima. O tome se radi. Svako može svakog na sreću pobijediti ali ako želiš rezultate dugoročno potrebni su ti kvalitetni igrači ili smanji očekivanja.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 14 jul 2026, 13:49

DeeWa je napisao/la:
14 jul 2026, 09:54
Igrali jesu, zato smo i završili kako smo završili. Ja govorim o tome kakvi su naši generalno apetiti.
Postavi se u ovu situaciju. Igrat ćemo protiv Švedske. Da li smatraš da bi on mogao biti starter u toj državi? To je ekipa koja je malo jača od nas ali želimo je pobijediti.

U njihovoj reprezentaciji na njegovoj poziciji su trenutno prvotimci Atalante, Aston Ville i Brage.
Za Poljsku igraju dva igrača iz Porta i jedan iz Mainza.

Evo vratit ćemo se i na SP. "Najlošija" reprezentacija poslije Katara s kojom smo igrali je Kanada. Njeni stoperi igraju u Nici i Fulhamu. Dakle i to je neki nivo iznad njegovog.

Jednostavno sve te iole solidne reprezentacije imaju igrače u kvalitetnijim klubovima. O tome se radi. Svako može svakog na sreću pobijediti ali ako želiš rezultate dugoročno potrebni su ti kvalitetni igrači ili smanji očekivanja.
Kanada nema stopera koji igra u Fulhamu. Protiv nas je igrao stoper koji ima ugovor sa Fulhamom ali nema utakmica za Fulham i ispao je iz belgijske lige u klubu gdje je bio na posudbi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []