Velika se Agencijo
Burazeru klub ti se raspada po svim nivoima, Duska vam otvara mjesecima oci o stanju, ti se uhvatio gdje mi igramo. Zapitaj se malo o prioritetima. Vecina pitara vise dobro zeli Zelji nego ti i tebi slicnima.BiHSportman je napisao/la: ↑14 jul 2026, 14:37Jel ono igrate prvu utakmicu ( ako uspijete ove proći ) u Turskoj. Koji je razlog?jurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2026, 14:10Traže naciju koja će ih dokrajčiti
Probali su sa Saudijskom Arabijom, Velikom Britanijom, Kinom - sjetimo se onog tokena Cazcoin, pa onda SAD dva puta, sad Španija ovdje lokalno da ne govorimo.
Prostituišu se gdje stignu. Ko hoće da uđe uđe. Isto kakva radodajka. Evo vam svima probajte.
Kontinenata će nestat oni pameti doći neće. Dajte Hastoru pomoćni dok ga još imate, ne znam fkt što se opirete kad je čovjek naumio.![]()
I gdje su ta djeca sada? U velikanima poput Zvijezde Gradačac, Famos itd..svrakino1921 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 15:03Pa polako - sa Saudijskom Arabijom je bilo ovo :jurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2026, 14:10Traže naciju koja će ih dokrajčiti
Probali su sa Saudijskom Arabijom, Velikom Britanijom, Kinom - sjetimo se onog tokena Cazcoin, pa onda SAD dva puta, sad Španija ovdje lokalno da ne govorimo.
Prostituišu se gdje stignu. Ko hoće da uđe uđe. Isto kakva radodajka. Evo vam svima probajte.
Kontinenata će nestat oni pameti doći neće. Dajte Hastoru pomoćni dok ga još imate, ne znam fkt što se opirete kad je čovjek naumio.
Plavi žele ostaviti što bolji utisak
Taj čuveni Real Madrid: Juniori Željezničara otputovali na megdan svjetskom nogometnom velikanu
Ja Želji želim bolje nego pola njih. Nikakve koristi nemam od Želje, ali vaše smijanje nama, a ni vi nećete biti u boljoj situaciji za godinu, dvije. Tako da gledajte sebe i svoju avliju.maroon46 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 15:04Burazeru klub ti se raspada po svim nivoima, Duska vam otvara mjesecima oci o stanju, ti se uhvatio gdje mi igramo. Zapitaj se malo o prioritetima. Vecina pitara vise dobro zeli Zelji nego ti i tebi slicnima.BiHSportman je napisao/la: ↑14 jul 2026, 14:37Jel ono igrate prvu utakmicu ( ako uspijete ove proći ) u Turskoj. Koji je razlog?jurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2026, 14:10Traže naciju koja će ih dokrajčiti
Kontinenata će nestat oni pameti doći neće. Dajte Hastoru pomoćni dok ga još imate, ne znam fkt što se opirete kad je čovjek naumio.![]()
Što ste otjerali ultra mega giga talenta Babaluka?
Isto kao Marcetic ne moze da se nosi sa igracima u drugoj ligi
Postavi molim te i Cerićeve projekte kamp, zlatna lopta. Ovo ono.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 15:03Pa polako - sa Saudijskom Arabijom je bilo ovo :jurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2026, 14:10Traže naciju koja će ih dokrajčiti
Kontinenata će nestat oni pameti doći neće. Dajte Hastoru pomoćni dok ga još imate, ne znam fkt što se opirete kad je čovjek naumio.
Plavi žele ostaviti što bolji utisak
Taj čuveni Real Madrid: Juniori Željezničara otputovali na megdan svjetskom nogometnom velikanu
A kleo si se u njega. Usput, Marčetić će i ove sezone igrati Premijer ligu
Nije Mikoliunas kod njih je "Bilkounas"
Sloga i zeljo ne mogu ispasti (:roccosiffredi je napisao/la: ↑14 jul 2026, 15:13Agencija placa trenera, igrace. Spustili su se na nivo Sloge i Rudara. Samo jos da ispadnu![]()
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Wilshere10 i 5 gostiju.