Tarik Muharemović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Edincapitano
Kontakt:

Re: Tarik Muharemović

Post Postao/la Edincapitano » 14 jul 2026, 15:50

soccerfan je napisao/la:
14 jul 2026, 15:41
Madal je napisao/la:
14 jul 2026, 13:21
Italijanska skola onda na otok. Nema bolje putanje za mladog stopera po mom misljenju. Leeds je po mjeri. Nije niko degenerik, ako si negdje dobar taman i da ispadnes povuci ce te neko jaci. Ali svakako Leeds nece ispasti.
Tako je.
Italiju je prekucao. Nema potrebe da se dalje povlači po njoj.
Cuj prekucao Italiju :rol:

Imao jednu dobru sezonu u Serie A i sad je kao predobar za Serie A, da je otisao u Inter/Juventus i uzeo Scudetto par puta onda mozes reci prekucao ligu. :salut:

Cudi me da momak nece sto prije da igra u Evropi, znaci LP/EL itd.

Al ima sigurna druga strana te price, mozda ga Inter/Juventus/Roma itd nece da plate pa onda ostaje Leeds i Sunderland.

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 14 jul 2026, 15:51

talijanski klubovi su u finansijskoj dubiozi, glupost je pristajati na manje pare a uz to jos bolja liga.

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 14 jul 2026, 15:57

soccerfan je napisao/la:
14 jul 2026, 15:50
Drum je napisao/la:
14 jul 2026, 15:44
Juve je imao svoju priliku da ga imaju dzaba. Danas ga traziti i jos uslovljavati-Tarice, pametniji si od toga.
Pomirio sam se bio da ce se vratiti i prihvatio činjenicu.
Ali kad nije drago mi je iskreno. Jednom au ga ponizili, sam je rekao, tu se vise ne vraca.
Juve je daleko od stabilnog, a tek od vrhunskog kluba kao nekada. I da pristane na povratak, samo vrhunski rezultat kluba mu je garant da nece sebi srozati reputaciju.

Ako sta znam, onda znam da su talijanski klubovi bacali desetine milijona na igrace koje su samo godinu ili dvije prije imali u svom rosteru za dzaba ili male pare ...

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 14 jul 2026, 16:00

Edincapitano je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
Madal je napisao/la:
14 jul 2026, 13:21
Italijanska skola onda na otok. Nema bolje putanje za mladog stopera po mom misljenju. Leeds je po mjeri. Nije niko degenerik, ako si negdje dobar taman i da ispadnes povuci ce te neko jaci. Ali svakako Leeds nece ispasti.
Tako je.

Imao jednu dobru sezonu u Serie A i sad je kao predobar za Serie A, da je otisao u Inter/Juventus i uzeo Scudetto par puta onda mozes reci prekucao ligu. :salut:

Al ima sigurna druga strana te price, mozda ga Inter/Juventus/Roma itd nece da plate pa onda ostaje Leeds i Sunderland.
Pa, danas se anonimusi nakon pola sezone prodaju za 50ak milki. Tarik ima odlicnu sezonu u Seria B i jos odlicniju u Seria A jer mu je klub fenjeras i dalje u najboljem rangu.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 jul 2026, 16:05

Ne mozete govoriti da bi bila bolja opcija Juve ili Inter, kad ga ocito ne zele vise. Interu je najvjerovatnije preskup a i nisu prodali Bastonija kako su planirali, a Juve isto ostavlja utisak kao da bi radije zaradili tih 20 miliona na njemu, nego sto ga sami zele. Ovi srednji engleski klubovi su jedini koji su u stanju da ga dovedu, i zato ce i otici tamo, bolje je i to nego ostati u Sassuolu jos jednu godinu.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 14 jul 2026, 16:08

Koliko se ovdje gluposti lupa, nevjerovatno.

Engleska liga mimo Reala i Barcelone je vrhunac, sama krema. Bolje i dalje od toga ne možeš. Serie A mimo Intera je apsolutna propast, što finansijski što igrački, pa igrači radije idu u donji dom PL nego u Inter/Napoli i sl. koji trenutno mogu samo dovesti starce i penzionere. Jedan Xhaka koji je osvojio duplu krunu došao je iz Leverkusena koji igra LP u Sunderland koji je tek ušao.

Iz Leedsa, ukoliko si kvalitet, možeš samo dalje i bolje. Ostali su bez jedinog ljevonogog štopera (Struijk koji je otišao u Brightom) tako da će Tarik biti ti siguran, a i bit će im najskuplji transfer u historiji.

Leeds neće ispasti, ovo ljeto ulažu 150-180 miliona u ekipu, imaju vrhunskog trenera, ako se gleda drugi dio sezone samo oni su 7. na tabeli, tako da ove usporedbe Anel-Sheffield i Tarik-Leeds su razlika nebo i zemlja. Ima bar 6 ekipa gorih od njih uoči iduće sezone.

I molim vas, prestanite odgovarati ustasi Capitanu koji vas trolla i provocira na postove.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 14 jul 2026, 16:17

Na njegovom mjestu bih ostao u Sassuolu i na kraju se ispisao po Juventusu. U cijeloj prici samo je Juve gubitnik. Pa, eto vam

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 14 jul 2026, 16:24

I ja isto. I halalio bih ovih 3.5 miliona eura po sezoni sto mu se nudi na 4-5 sezona. Sta ce mu te pare, bolje u Sassuolu zaradjivati vise od 5x manje.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 14 jul 2026, 17:25

Drum je napisao/la:
14 jul 2026, 16:00
Edincapitano je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:

Tako je.

Pa, danas se anonimusi nakon pola sezone prodaju za 50ak milki. Tarik ima odlicnu sezonu u Seria B i jos odlicniju u Seria A jer mu je klub fenjeras i dalje u najboljem rangu.
Sve to stoji ali nije prekuco Italiju :)

Pjanic je bio prekuco Serie A kad je otisao u Spaniju, nije Serie A sta je nekad bila ali raja na ovom forumu pise kao da je liga u nivou nase lige..

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 14 jul 2026, 17:42

Ghuraba je napisao/la:
14 jul 2026, 16:24
I ja isto. I halalio bih ovih 3.5 miliona eura po sezoni sto mu se nudi na 4-5 sezona. Sta ce mu te pare, bolje u Sassuolu zaradjivati vise od 5x manje.
Tarik je isplivao. Ova situacija je ciganjenje Juventusa. Ajd da su se sami sebi pokenjali u usta. Al i dalje glumatati jer, Tarice, Juve je to, koga vi je...te. U trenutnoj situaciji samo Inter i Napoli mogu nesto uslovljavati. Juve moze u red sa Romom, Atalantom i tako dalje...

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 14 jul 2026, 17:51

Goalgetter je napisao/la:
14 jul 2026, 16:05
Ne mozete govoriti da bi bila bolja opcija Juve ili Inter, kad ga ocito ne zele vise. Interu je najvjerovatnije preskup a i nisu prodali Bastonija kako su planirali, a Juve isto ostavlja utisak kao da bi radije zaradili tih 20 miliona na njemu, nego sto ga sami zele. Ovi srednji engleski klubovi su jedini koji su u stanju da ga dovedu, i zato ce i otici tamo, bolje je i to nego ostati u Sassuolu jos jednu godinu.
Ma sto se tice Intera, problem pravi ili je pravio juve i Frattessi.

Inače Tarik nije nista odlučio i moze se svasta desit, znam samo da je rekao kako mu je veoma teško za odlučiti jbg pogrešan korak i mozes unazadit karijeru. Ponuda ima i viška …
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 14 jul 2026, 17:59

Hvala Bogu pa se ne vraća u prčeni Juventus. Kanalizacija od kluba + ga naguziše pošteno kada je bio tamo. Šteta što imaju pravo na 50% transfera.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 14 jul 2026, 18:23

Njemu je po analizama najveća mana što ne može kad odbrana stoji visoko da stigne brzog igrača koji se ispali. Upamecano igra za Bayern i Francusku jer niko ne stiže igrače kao on a Tarik je sigurniji od njeg. Upamecano kad pogriješi napravi neviđenu grešku.

No99
Kontakt:

Post Postao/la No99 » 14 jul 2026, 18:27

mid-tier engleski klubovi su top za sljedeci korak - ako se snadje trazit ce ga elita fudbala

pogledajte u kojim klubovima su igrali igraci koji sada igraju u citiju, liverpoolu, real madridu..

Huijsen - Bournemouth to Real Madrid
Van Dijk - Southampton to Liverpool
Ake - Bournemouth to Man City
Guehi - Crystal Palace to Man City

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 14 jul 2026, 18:28

Ne moze se on odluciti za Leeds zato sto i sam sebe ne vidi u fenjerasu. Ocekivao je klub koji ce se boriti za titulu,malo su i nasi mediji i ta euforija mu podigli rep,ocekivao se Inter,pa onda moze i Juve,pa ako ne ide Juve,onda ovi klubovi koji igraju neko evropsko takmicenje i na kraju ostade Leeds. Ali po mom misljenju Leeds je trenutno i najbolja mjera za njega. Dobre dvije sezone u Leedsu ga ispaljuju u neki klub EPL izmedju 5 i 8 mjesta. Mislim da za najbolje klubove koji pucaju na sampionat i ligu prvaka nece nikad imati kvalitet.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 jul 2026, 18:28

Najgore sto ljudi stvarno misle da ce Leeds ispasti ove sezone :lol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 14 jul 2026, 18:34

DamirT je napisao/la:
14 jul 2026, 18:28
Najgore sto ljudi stvarno misle da ce Leeds ispasti ove sezone :lol:
2 od 3 sto ce ispasti bit ce Hull,Ipswich ili Coventry. Nekako bi previse bilo da ispadnu sva tri koja su usla.... Ma da ja ne vidim ko bi od tih novih se mogao spasiti ispadanja i na ciji racun. Nece Leeds ispasti,ali ne vidim ih ni u borbi za Evropu.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 14 jul 2026, 18:37

Šteta ako je izabrao šugavu englesku ligu, pogotovo Lids raspali.
Bolja opcija bi mu bila Atalanta naprimjer gdje je Hien povrijeđen ili neki durgi klub koji igra Evropa Ligu
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 14 jul 2026, 18:38

Drape je napisao/la:
14 jul 2026, 18:23
Njemu je po analizama najveća mana što ne može kad odbrana stoji visoko da stigne brzog igrača koji se ispali. Upamecano igra za Bayern i Francusku jer niko ne stiže igrače kao on a Tarik je sigurniji od njeg. Upamecano kad pogriješi napravi neviđenu grešku.
Tarik ce neke stvari popraviti, a tek nauciti mnogo toga kako vrijeme bude prolazilo.

Vise je do citanja igre i pozicioniranja kada treba u zadnji tren zaustaviti igraca. Za njim su u 23oj godini tek dvije seniorske sezone ...

Inace Maldini, Nesta, Cannavaro, Chiellini i Bonucci ne bi dalje od talijanskih fenjerasa karijeru napravili.

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 14 jul 2026, 18:40

Drum je napisao/la:
14 jul 2026, 18:38
Drape je napisao/la:
14 jul 2026, 18:23
Tarik ce neke stvari popraviti, a tek nauciti mnogo toga kako vrijeme bude prolazilo.

Vise je do citanja igre i pozicioniranja kada treba u zadnji tren zaustaviti igraca. Za njim su u 23oj godini tek dvije seniorske sezone ...

Inace Maldini, Nesta, Cannavaro, Chiellini i Bonucci ne bi dalje od talijanskih fenjerasa karijeru napravili.
Ne mora on biti Maldini,Nesta,Canavaro,jer i nece. Ali nek ima karijeru npr jednog Vedrana Corluke ja sam sretan. Spursi su bili 4 klub EPL kad je Corluka igrao stopera u prvih 11,dok je City bio top 8 EPL.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, dedo26, DeeWa, DzaniMehmet, Google [Bot], HariTz, NebeskaSila96, Normus90, totasef1 i 58 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []