ma dosta mi je takvih, sta sam im ja uradio, mene su nasli yebavati, pa i sad kad ulazim uvjek istoforza je napisao/la:hakovo te neko ....QUARESMA 18<<< je napisao/la:jes ovaj facebook smjesan, ulazim danas, ukucam normalno sifru, kaze netocna, i hajd nekoliko puta, vidim stvarno nece, ja resetujem ju je i stavim novu, kad ni ova nece
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Chat
:*jasmin256 je napisao/la:ja msm da je to.Goalgetter je napisao/la:Hvala ti carerobovi88 je napisao/la:Svi oni koji nisu gledali " Dokumentarac o Ćiri " evo ga !

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Dernek na grupnom chatu na facebooku....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Megamon
- Kontakt:
Ovaj grupni chat ss.ba na fb dominira.Zanimljivo ja i kivi imamo isto ime i jos patimo zbog iste situacije. 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Hocel me ko ubacit ? 

-
- Kontakt:
Ja cu promjenit imeMegamon je napisao/la:Ovaj grupni chat ss.ba na fb dominira.Zanimljivo ja i kivi imamo isto ime i jos patimo zbog iste situacije.

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Eto.....Samo F.K.S !! je napisao/la:Hocel me ko ubacit ?
Bit ce dernek do ujutrooo.......Megamon je napisao/la:Ovaj grupni chat ss.ba na fb dominira.Zanimljivo ja i kivi imamo isto ime i jos patimo zbog iste situacije.

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Evo sad stigao iz Turbeta , slavili plasman u 1 Liguu i razbise nam bus , covjek 2 sjedista ispod mene fraktura lobanje
!
Selooo

Selooo

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Blago vama besposlenima xD.....adis.p je napisao/la:Bit ce dernek do ujutrooo.......Megamon je napisao/la:Ovaj grupni chat ss.ba na fb dominira.Zanimljivo ja i kivi imamo isto ime i jos patimo zbog iste situacije.![]()
![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sta ima novo djeco? 

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
@T-MAC
Pošto na grupnom chatu ne mogu stići
da ti onda poželim sretan put sutra i ne sumnjam da ćeš se lijepo provesti i uvijek pazi na pare
ima lopova bruka i nadam se da će sve proći u najboljem redu i da ćeš se za 10 dana vratiti sretniji i ljepši nego ikad u životu.
Neka ti je sa srećom kralju !
Pošto na grupnom chatu ne mogu stići

- alfarouqaminu
- Kontakt:
evo me,sta ima novo kod tebe?Faraon iz Visokog je napisao/la:đe si legendoalfarouqaminu je napisao/la:sta ima novo djeco?

- Megamon
- Kontakt:
Sretno T-mace i zbari sta
chat dominira nad forumom.
chat dominira nad forumom.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ma evo opijaam se s ovima na chatualfarouqaminu je napisao/la:evo me,sta ima novo kod tebe?Faraon iz Visokog je napisao/la:đe si legendoalfarouqaminu je napisao/la:sta ima novo djeco?

odkud tebe sto te to nema u zadnje vrijeme
Rođen s tobom da budem
hvala druze...normala da se vracam od tamo..pun snage,mladzi nego ikad..hahahahahahBosco je napisao/la:@T-MAC
Pošto na grupnom chatu ne mogu stićida ti onda poželim sretan put sutra i ne sumnjam da ćeš se lijepo provesti i uvijek pazi na pare
ima lopova bruka i nadam se da će sve proći u najboljem redu i da ćeš se za 10 dana vratiti sretniji i ljepši nego ikad u životu.

hvala hairlija i svi ostali hvala...veceras nema spavanja...
sutra cu jos malo naletit da vas sve pozdravim...i onda cemo se cut za 10 dana...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Kakav sportski dan mojih sunarodnika
Vidicev gol plavcima,Zeljko Obradovic na krovu Evrope ,Djokovic kralj pobedio Nadala ponovo i osvojio Madrid i naravno veceras Predrag Stojakovic i njegov Dalas unistili onu olupinu iz L.A.
Inace kad vec pisem nesto,da pohvalim onu bakljadu HZ-a od sinoc

Vidicev gol plavcima,Zeljko Obradovic na krovu Evrope ,Djokovic kralj pobedio Nadala ponovo i osvojio Madrid i naravno veceras Predrag Stojakovic i njegov Dalas unistili onu olupinu iz L.A.

Inace kad vec pisem nesto,da pohvalim onu bakljadu HZ-a od sinoc

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pa đesi ba šta je sa tobom ,jesu li ti to isključili net ,kakv si sa košarkom

pa đesi ba šta je sa tobom ,jesu li ti to isključili net ,kakv si sa košarkom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.